Вірус деградації та втрати людства

Чи не ви думаєте, що шлях сучасного суспільства, особливо молодше покоління, це неправильне та детриментальне для них та для майбутніх поколінь?

Чи не здавалося б, що суспільство став «потеновим», має масивно підібране «вірус» деградації та втрати людства, і зараз потребує негайного «лікування», щоб такі поняття як людство, моральність, віра, моральність, будуть любити їх оригінальне значення все ще залишаються на Землі?

р.

Якщо ви погоджуєтесь з цим, я переконаний, що зміниться на краще залежить від нас. Від людей, які опікують не тільки про себе, але і майбутнє інших; від людей, які здатні думати адекватно, від тих, хто ще не втратив свою форму людини. Якщо ви категорично не погоджуєтесь з вищезазначеними словами, повірте, що є перебільшенням реальної ситуації, я закликаю вас ознайомитися з даними нижче.

Якщо вони не впливають на ваше ставлення до питання, що розглядається, я раджу, що люди, як правило, думають по-різному, мають абсолютно протилежне ставлення до цього або цього явища. Я не думаю, що ви будете сперечатися з цим. У будь-якому випадку, здається, що питання невірної динаміки розвитку суспільства є дуже актуальним, і я закликав тих, хто погоджується з судовими рішеннями, які були отримані на початку, і тих, хто має різну точку зору, щоб читати матеріал нижче.

Моє завдання – надати ряд напрямків, в яких суспільство потребує корекції, оскільки вже відзначається, для збереження нормального людського зовнішнього вигляду; презентувати деякі аспекти життя людини далеко від найяскравіших кольорів, яскравість яких залежить від кожного з нас.

Отже, перше, що я хочу звернути увагу на те, що є повним недоліком бажання знань серед молоді. Не кожен, звичайно, але дуже значна маса, проти якої рідко зустріти людину, яка цікавиться знаннями світу. Сучасне життя людей – це неперервна рослинність, не заповнюється будь-яким значним, бджільництвом як фонтан.

Життя зводиться до постійного споживання кіно, сигарет, спирту, без використання зв’язку та перегляду новин на соцмережах. Соціальні мережі є окремою темою в цілому – є буквально лише кілька з них, які можуть підкреслити щось корисне. У той же час ноти і коментарі постійно супроводжуються «тонами» матів.

Здавалося б, що деякі представники хом-сапіренса не тільки не можуть висловлювати свої думки грамотно і лаконічно, але і без використання swear слів. Я не знаю про вас, але я особисто маю людей, особливо жінок, які використовують килими «право і ліворуч», знежирю.

Люди мають все для розвитку. Інтернет надає величезні можливості для саморозвитку, але люди віддають перевагу витерти свій мозок з усіма сортами ярусу, повністю відмовляючи читати будь-яку літературу (чи фантастика або наука), перегляд документальних документів, що реалізують себе в творчій діяльності.

Але перед тим, як не було таких технологічних можливостей, які дозволяють отримати будь-яку інформацію в декількох кліках і, тим не менш, люди прагнули вчитися – варто пам'ятати, скільки видатних вчених було в XX столітті і який величезний внесок вони зробили до людства. Якщо телебачення було кілька десятиліть раніше.

І замість програм, де є «промивання» і відображення особистого життя людей, в цілому, всі програми не виконують ніяких смислових навантажень, транслюють популярні наукові програми. Отже, поверніть на телевізор, а в студії конкретної програми умовного Sigmund Freud, розказав аудиторію про теорію лібідо або Карла Густава Юнга, розкажи генеральну публіку про свою концепцію архетипів.

Реальність полягає в тому, що все краще не дивитися телевізор. Не кажучи вже про те, що всі повинні бути вченими, а не на всіх, але життя повинна бути заповнена певною метою водіння, аспірацій, снів і не цілеспрямованого існування. Хтось може сказати: «Я хочу почати сім’ю», але це стандартна, колективна, грубо соціально налаштована мета. Чи має ця людина індивідуальне призначення, яке відображає свою особистість?

Варто відзначити, що надмірна інтеграція з колективними цілями та прагненнями руйнує індивідуальність у людини: індивід впливає на досудове суспільство, приймає цілі, які домінують суспільство як власне.
Нездорове суспільство

Наступним є питання про любов, зокрема, про таку категорію як псевдолове.

Більшість людей, які живуть за принципом «буй-селлінг», коли одна людина, що дає щось іншому, хоче щось повернутися. Така схема дійсно часто відбувається в людських відносинах, навіть якщо не завжди свідомо. Деякі люди не хочуть дати нічого, тільки отримують його.

Ймовірно, тому вони не збігаються з реальністю. Чим більше очікувань ми розміщуємо з нагоди, тим більше наш дискет в разі фіаско. Протилежна також вірна. Люди полюбляються природою, але іноді варто відмовитися від власних претензій на користь іншого.

Любов - це бажання щастя об'єкту любові, а не егонісного позову до речі. Любов не бере на себе будь-який розрахунок, але досить повна здача іншої особи. Я підкреслюю, що ми говоримо про справжню любов, а не відносини, що стосуються певного розрахунку. Прикладом цього розрахунку є зв'язок для розряду енергії лібідо.

Такі стосунки рідко сильні. Секс тепер доступний, і це можливо, що певні особи не намагаються встановити тісні довгострокові відносини з однією особою, але постійно змінюють сексуальні партнери для отримання більшого спектру відчуттів, нехтуючи аспектами моральності і моральності. Концепція моногамії поступово зникає з суспільства.

Крім сексуального бажання, і, можливо, в поєднанні з ним, один з чинників, які мотивують людину встановити відносини, які не супроводжуються почуттям істинної любові, є небажанням індивіда з'являються дефектними в очах інших.

Так, людина, яка шукає своїх знайомих, які мають партнера, може відчувати себе поступається на їх фоні. Тут працює принцип «кращий з кимось, ніж один». Так звані «любителі» даної особи нічого, крім претенсивної і театральної гри, яка проявляється в поверхневій, претендованої, ритуальної судді, де не відбувається глибоке почуття.

Ця людина в першу чергу турбує себе, а не висловлюючи любов іншим особам. Також варто розуміти, що цей вид судді може бути характерним для людей, які відчувають страх самотності.

Питання конвекції та людських відносин – це не всі напрямки, які необхідно змінити курс, щоб не потрапити в абіс деградації та безсмертності. Я вірю, що вони є запорукою розвитку суспільства в правому напрямку.

Знання є великою потужністю. Розвиваючи все, людина формує «здорову» свідомість і мислення. Якщо кожен прагне змінити світ на краще, результат не буде довгою. Будьте вірними невеликим, океан складається з крапель.