658
Дівчина без ступні різьблені 30 стільці в той час як робота як сільський лікар
р.
Лі Йогун втратив обидві ноги в жахливій аварії, коли вона була всього 4 років. Коли вона була 8 років, вона навчалася пересуватися за допомогою дерев'яних табуретів, на які вона лежала своїми руками. Лі тепер 37 і займається доглядом за хворими в домашніх умовах протягом 15 років.
Протягом 15 років, як доктор, Лі Югнг допоміг майже кожному мешканцю села та прилеглих населених пунктів. Шукаю Лі Юхонг (Li Juhong), це дивовижна, як ця дівчина керує не втратити силу, витривалість і терпіння. Лі життя в невеликому китайському селі Ваді на південному заході країни. З-за кордону робота Лі виглядає як реальний герой, але для самої дівчини це просто те, що вона дійсно любить. Так, що робота не має труднощів. Але бачавши її пацієнти відновити, Lee Yoohong усвідомлює, що ви не можете розслабитися і відчувати себе шкода для себе.
Відвідує пацієнтів, які з різних причин не можуть прийти до неї.
У віці восьми років Лі дізнався прогулянку з дерев'яними табуретами.
Лі втратив обидві ноги в 1983 році, поки вона ходила до дитячого садка. На дорогу потрапила і вдарила колесами вантажівки. Саме тому життя Лі змінилося повністю. Вона мала відродити, як ходити, що вона досягла в'язання двох дерев'яних табуретів. Можливо, ще одна людина буде розслаблена в своєму місці, але Лі не мав бажання жити, вчитися і бути корисним – вона відчайдушно бажала стати лікарем.
Лі любить свою роботу.
У своїй 15-річчю роботи, lee wore 30 stools.
Незважаючи на відсутність протезування, Лі вирішив, що так як вона могла пересуватися (навіть з кріслами), вона могла б зробити все, що вона хотіла. Лі залишив своє село для відвідування медичної школи, з якої закінчилася 2000 року, а через рік почав працювати лікар в селі.
Лі Юхонг працює лікарем в селі протягом 15 років.
Чоловік Лі допомагає їй, коли вона має подорожувати на відстані до дому пацієнта.
Лі одружився чоловік названий кісточками з дому. Для Лі, Звідки навіть кинути свою роботу - тепер він допомагає навколо будинку і іноді бере дружину на руки, якщо Лі з якоїсь причини не може потрапити до них. Він іноді бере її на сусідні села, якщо її хворі занадто старі або занадто хворі. До послуг гостей 300 будинків з більш ніж 1000 осіб. «Я просто роблю те, що я повинен зробити. Навіть якщо я не оплачував, я ще буду працювати сільським лікарем, сказав Лі.
Недавній Лі також має стілець, який, однак, не завжди підходить, коли мова йде про нерівні дороги біля ферм.
Хінг, Чоловік Лі, залишив свою роботу, щоб допомогти дівчатам навколо будинку.
Лі Йогун не вважає себе героям. Я просто роблю те, що я повинен зробити. Р
Не можна робити непогано.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Вбити для Lexus. І інші жорстокі злочини олігархів дітей
Яким буде дитяча дитина, тому буде його майбутній.