Ренді Gage: Як досягти процвітання – 7 передумов

Якщо ви працюєте в мережі, ви, ймовірно, чули про Randy Gage.

Gage - це саморобний мільйонер і потужний мотиваційний динамік для професіоналів MLM і мереж. У зв'язку зі своїми навичками публічного мовлення, Randy Gage також пише книги, електронні книги та звіти з маркетингу мережі. Він відомий сьогодні як Мільйонер Месія.

94657625

Ренді Павло 6 квітня 1959 р. в Мадісоні, Вісконсін, США. Його батько, Роберт Гадж, Ренді Ґаж, ніколи не бачив його. Його старший брат Джей і молодша сестра Ліз були підняті і підтримані матір Kay Gage.

Як підліток, Ранді Ґейдж був застрахований на тверді напої, наркотики і з раннього віку мали проблеми з законом. Він був від Madison West High School. У віці 15 років Ренді Ґейдж був загиблий для бурглярської та озброєної рум’янки.

У 1974 році, завдяки серії заходів, які розпочалися з відвідуванням в’язниці Baxter Richardson, викладача та батька його друга, з яким він навчався. Бакстер навчив його справу, поспілкував людей про нього, і в розмові розповів Ранді, що він був здатний до великих речей. Про те, як він відчував себе.

У 1975 р. Ренді Важко змінити своє життя. У віці 16 Randy Gage переїхала окремо до Майямі, Флорида, щоб переслідити свою мрія про життя в тропах. У ресторані Howard Johnson готують фірмові страви, Pancake House, а також ресторан-менеджер компанії Howard Johnson’s, Pizza Hut, Lum’s і в кінцевому підсумку стала власником декількох ресторанів Mr Pizza.

У 30-му році в ресторані «Паца» був обраний податковими органами і ставить на проведення аукціону за борги. Ренді З роботи, з $55,000 в борг, і почав продаж меблів для їжі. У цих складних обставинах Ренді Ґаґ почав вивчати принципи благополуччя.

Randy Gage відомий як світовий експерт з успіху. Він став багатомільйонером і жив у життя він мріяв.

Компанія Randy Gage проїда до п'ятдесят країн і до сих пір подорожує на семінари успіху.

Шлях Gage до успіху приступив до створення власної мотиваційної продукції. Він створив мотивацію аудіо стрічки «Як зробити $100,000 в мережевому маркетингу». Він також виділив кілька мотиваційних програм, таких як 101 Ключі до процвітання, розбиття особистих обмежувальних переконань.

Randy Gage є дуже успішним веб-сайт, де ви можете завантажити книги безкоштовно і купити CD і мотиваційні DVD. Ви також можете замовити семінар з ним через його веб-сайт, і він також приймає запрошення на проведення корпоративних заходів. Також є демонстрації, які говорять про мистецтво Randy Gage як спікера. Якщо Randy Gage є правою особою для вашої аудиторії.

Що зроблено Randy Gage унікальний?

Він не використовує захоплені методи, щоб мотивувати своїх слухачів. Він надає реальні приклади життя людей, які стали успішними в галузі мережевого маркетингу, а також надає своїм історіям життя під час виступів.

Унікальний підхід Randy Gage. Викликає традиційну мудрість і прийняті норми в галузі. Ви дізнаєтеся, як знайти способи бути креативними та інноваційними для того, щоб виростити мережі та підтримувати стабільний бізнес.

Це також дає практичні поради та рекомендації безпосередньо продавцям. Практичні приклади та рішення для мережного та прямого продажу є дуже простим, але дуже надихаючим. Ренді Gage є одним з кращих спікерів в MLM і Network Marketing. У своїх ідеях і звукозаписах вже допомогли багато фахівців з МЛМ.

Randy Gage має гарну репутацію онлайн. Незважаючи на те, що MLM є високо сумнівною галуззю, Gage виявився переможцем у наданні викликів, судових випробувань та усунення недоліків мережевої маркетингової індустрії. Його успіх - це реальне натхнення для всіх, хто шукає гроші онлайн з дому через бізнес-модель MLM.

Бібліографія:

Робота Ренді Ґага продала понад 10 млн примірників і перекладається на 20 мов.

Як побудувати багаторазові гроші машини (2001)
Політика конфіденційності Як контролювати силу Думка (Досвід процвітання, 2003)
101 Ключі до процвітання (2003)
"Прийміть свою відмову" (від 2003 р.)
37 Секрети процвітання (2003)
7 Духовні закони процвітання (2003)
Чому ви приступили, хворі та бідні? Чому ви поганяєте, захочете & брук. і як отримати смарт, здоров'я & Багатий, 2006
«Ріскі або нові стратегії успіху». "Ріський - новий сейф", 2012; ISBN 978-5-4236-0115-7
Randy також є автором багатьох аудіо та відеоосвіти ресурсів, включаючи:

"Метальність Midas" (Метальність Midas)
«Життя благоустрою»
“Процвітання: “Процвітання: як застосовувати духовні закони для створення здоров’я, здоров’я, добробуту та зловживання у вашому житті”

Ось 7 Законів про працю, написаних Randy Gage.

1,1 км Закон про самотність

Якщо потрібно нове взуття, викинути старі. Якщо вам потрібен новий одяг, очищайте шафу. Ви повинні порушувати свої стереотипи.

2,2 км Закон про обіг

Зробляйся, щоб отримати те, що ви хочете.

3. У Закон уяви

По-перше, ви повинні бачити процвітання у вашій уяві. Зробіть опис вашого ідеального дня і не покажи його всім, крім того, хто ви довіряєте. Зберігати цей опис в руці, і в вільний час перечитати його.

4. У Творчість

Людина може досягти процвітання через енергію його мислення, інтуїції і уяви.

5. Умань Закон про перерозподіл та отримання

Якщо ви подаруєте щось спиною, вона загорнеться в десять разів. Коли ви отримуєте переваги, дуже важливо поділитися ними з іншими. Якщо у вас є подарунок і не використовуйте його, ви відмовляєтеся від вашого божественного характеру. Щоб лікувати свої здібності з повагою, ви повинні радіти подарунки та поділитися ними з іншими. Якщо ви робите це, ви приваблюєте більше переваг у вашому житті.

6. Жнівень Закон титету

Всесвіт завжди бере свій шлях. Це просто закон про вдячність джерела підтримки – 10% від усього, що ви маєте. Ви ніколи не знаєте, як ви будете повертатися до вас. Гроші є загальним місцем. Але це також може прийти у вигляді примирення з кимось, з новими дружбами, у вигляді відновлення і т.д.

7. Про нас Закон про запліднення

Якщо ви не можете пропустити людей, ви не можете прийняти своє багатство. Якщо ваша душа наповнена ненавидимою, любов не може знайти місце в ній. Позбутися від негативних почуттів, які ви приурочать вас і не дають вам миру.

Хочу познайомитися з книгами Randy Gage. Книга «Чому ти, ти, ти, і пори». І як стати розумним, здоровим, насиченим. Це досить маленька книга не тільки показує причини, чому люди залишаються бідними і хворими, але дає нам практичні поради як стати здоровими, розумними і насиченими.

Ось 2 цікавих абзаців з цієї книги Randy Gage:

Ренді Gage

«Чому так багато людей по всьому світу не захопливе ставлення до ситуацій, які роблять їх такими жертвами? Давайте мені дати вам деякі причини:

1,1 км Вони завжди можуть переконувати себе, що всі невдачі в їх житті не є їх відмовою.

2,2 км Вони сподіваються, що так як всі їх нещастя викликають зовнішні чинники, це абсолідує їх особистої відповідальності.

3. У Вони отримують значну частку уваги, симпатії та жатки інших.

4. У Звертаємо Вашу увагу, що суперечка і чесність за любов, яку їм не потрібно, але не знаю, як отримати.

5. Умань Вони використовують минулі збої в особистому житті, щоб підтвердити, що вони нездатні емоційної інтимності з будь-яким іншим.

6. Жнівень Вони цитують минулі збої, виправляючи відсутність спроб досягти високих цілей і реалізують перспективні проекти.

7. Про нас Вони приймають як кінцеву правду, що вони є «помітними грішниками», що вони «не досягнуть нічого», або що вони не мають освіти або зв'язків, щоб досягти успіху.

8. У Вони можуть відчувати себе як героїчним «лим людям», які борються проти сил зла.

9. Навігація Відчувають свою духовну красу, розставляючи своє щастя на вівтарі людства і думають, що вони будуть винагороджені за неї в подальшому житті.

10. Вони можуть призвести до несвідомого існування, після того, як її інстинкти, і просто нехай життя відбувається без думки про що-небудь.

... Є 7 основних етапів формування ставлення до благополуччя. Давайте знайомитися з ними.

Етап 1. Визначте наявність потерпілої психіки і помилкових прав і позбавляйтеся від них.

Ви будете постійно перебувати в взуття жертви, оскільки це приносить таку підтримку і розуміння більшості людей. Про те, як ви стали жертвою, а потім поділіться своїми сумними долями. Це закриває вас у колі негативного зворотного зв'язку і змушує вас постійно виправдати свою поразку, замість того, щоб прагнути до успіху.

Поведінка, теж, від спокуси йти в неправомірних прав на компенсацію, які можуть приходити у вигляді субсидії, спеціальних державних грантів, а також радості, які заможні родичі згадували вас у волі. Коли ви дізнаєтесь, що ви можете отримати щось для нічого, ви дуже швидко починаєте думати, що ви маєте право на це. І ця віра не має нічого спільного з благополуччям, яке завжди є обміном значень.

Етап 2. Складання існування ревнощів і заздрості.

Ось ще одна пастка, яка легко впаде в, особливо якщо ви схильні до медіа, і їхня робота полягає в тому, щоб славити людей, а потім відкинути їх на тумбу; це дуже захоплюючий процес, який поглинає всю увагу громадськості. Ви краще зупинитися від усього цього, тому що це недбалість демеанс нормальних людей і породжує себе, сумніви і ревнощі.

Візьміть Марта Наприклад: Чи дійсно вона використовує конфіденційну інформацію, щоб зробити угоди? Я не знаю, я не знаю, але я пам'ятаю, як іржісно, з домашніми тваринами і заздрістю, прес накрив її розслідування, її іммісонування і її випуск. У той факт, що господиня може йти так далеко, як створити мільярд-доллар компанія була просто неприпустимо до репортерів та інших газетників, тому вони або презентували її як страшну небезпеку для суспільства або використовували її як об'єкт невиліковної позики.

Щось схоже на Джек Вельч Генеральної електрики, один з найбільш успішних компаній-учасників нашого часу, який також написав книгу, яка стала міжнародним естселером. І коли були відомі деталі його фінансової ситуації в процесі розлучення, це свято було на пресі! «Всі президенти платять занадто багато. й

Якщо ви ковтати все, що прес схвалив про Стюарт, Вельч та інші успішні люди, ви можете опинитися під впливом точки зору автора і таємно насолоджуватися переростом цих богів. Проте, всі такі статті просто непристойні гойдалки розкручуються як новини і символізують антипроцвітання. Заздрість успіху людини базується на страхі і блокує власне благополуччя. Затверджуючи, що хтось інший успіх викликає любов і приваблює благополуччя.

Етап 3. Витримує нескінченну сутність благополуччя

Якщо ви думаєте, як більшість людей, ви думаєте, що платити $ 10,000 для пальто або $ 155,000 за літак квиток є просто непристойним і позбавляє інших людей з їх основних товарів. Ви можете подумати, що ці гроші могли б піти на більш благородні причини, такі як церковні пожертви, дощ

Це спадщина цієї віри, на основі припущення, що кількість грошей у світі обмежена; але це нескінченно, як і всі інші елементи благополуччя. Любов нескінченний, hugs нескінченний, радість нескінченний, здоров'я нескінченний, і багатство нескінченний.

Не потрібно вибрати один або інший. Ви можете купити $10,000 пальто і бути основним спонсором вашої церкви. Ви можете сплатити за квиток першого класу і відправити гроші на голодування дітей. Після того, як ви утворилися правильної міри для достатку, ваш самопочуття - і ваша здатність зробити добре через неї - буде збільшуватися щорічно.

Етап 4. Створіть свій сакральний коло людей, які підтримують і підпалюють ваш успіх.

Одним з найважливіших кроків, які ви можете зробити, щоб зробити свідомий вибір менторів і партнерів. Згадайте, що Джим Ронь сказав про п'ять людей, які ви витрачаєте більшу частину свого часу? Я зателефоную йому сакральне коло, бо люди в цьому колі мають глибокий вплив на кожен аспект життя.

Якщо ви одружені або живете з коханою людиною, один учасник кола вже є; якщо ви працюєте вручну з ким-небудь днем, то інше місце займається. Так, якщо ці два люди не сприяють вашому росту, я раджу, щоб взяти більший погляд на решту три! й

Вчиться за святкове коло. Моя вчителька – Білл Гейтс, Річард Брансон, Ларрі Еллісон, Warren Buffett, Наполеон Хілл, J. Paul Getty, Ендрю Карнегі та інші, вони просто не знають його. Я навчаю все, що я можу знайти від чого ці люди писати і які вони писати про них. Знайдіть людей, які хочуть бути і навчатися з них так само, як ви можете.

Етап 5. Дивись на соціальне середовище, що сприяє самопочуттю та обмеження зв’язку з негативними середовищами.

З одного боку люди живуть своїм життям в тихому відчайі, тому що вони вірять жертвам, необхідних для досягнення успіху, не варто. Люди помилково вірять, що для того, щоб досягти успіху, вони повинні кинути пиття, куріння, одягання, прийом наркотиків, дивитися телевізор, перейшовши в нічні клуби і т.д. ... в цілому, щоб привести чернецького способу життя. Що дійсно потрібно - це розумний баланс.

Зайдіть в нічний клуб або кілька напоїв з часу, щоб ви не вийшли з вашого шляху. Регулярні висить в барах або нічних клубах обов'язково сповільнять ваш ріст і розвиток, завдяки людям навколо вас.

З'ясуйте себе, оточені людьми вищої свідомості. Ви можете провести п'ятницю нічні танці на дискотеці або в кафе Барнс і Noble. Де ви думаєте, що ви знайдете більше людей, орієнтованих на успіх?

Бажаєте познайомитися з такими організаціями, як Наука Розуму або єдності, які пропонують різноманітні майстер-класи та заняття, і ви, ймовірно, познайомитеся з багатьма позитивними людьми. Дізнайтеся, які майстер-класи з бізнесу, успіху та здоров’я відбуваються у вашій області. У цих подіях люди приділяють собі зростання і розвитку, і це дуже сприятливе середовище для вас.

Етап 6. Дотримуйтесь щоденної програми самовдосконалення

Як згадувалося раніше, збираючи час на кожен день для самовдосконалення є надзвичайно корисним для розширення і зміцнення свідомості благополуччя. Навіть якщо телепрограми і фільми, які ви переглядаєте, люди, які ви взаємодієте, і книги, які ви читаєте, є переважно позитивними, є ще небезпека, що ви будете піддаватися негативному і обмеженому програмування. Тому важливо проводити щоденне контрпрограмування, залучення позитивних сил. Не залиште будинок вранці, поки ви утворилися кулястійні міри для успіху і щастя.

Не залишайте все, щоб шанси і змії долі. Структурувати і планувати час для самовдосконалення, перш за все, вранці; переконайтеся, що вона також включає читання цієї книги, яка розвиватиме ваші критичні навички мислення.

Ваш субсвідомий розум є найбільш сприйнятливим і може бути запрограмований, коли ви знаходитесь в альфа-стані. «Альфа» – це держава, де ви відпочивали і вид накидку, і це не зовсім зрозуміло, чи є ви заспокійливими або зловмисними. Ви йдете на кілька «альфа» етапів під час нічного сну, тому ви можете спробувати поставити CD, що містить позитивну інформацію для підсвідомих. У розділі Ресурси можна знайти програми.

Ви також можете ввести стан альфа через Медитація або масаж. Час, присвячений самовдосконаленню, слухаючи диски, зазначені, роблячи свої власні ноти з позитивними звітами, або просто використовуючи цей час для позитивної візуалізації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Стадія 7. Усвідомо не тільки про те, що ви їдете, але і звідки ви збираєтеся.

Бажаєте бути бідними, можливо, ви вирішили позбутися від руйнівних відносин. Хочеться позбутися від несприятливої ситуації може бути недостатньо, так як часто буває, що ви постійно дієте на одному малюнку. Дуже важливо створити нове бачення того, що ви хочете досягти.

Я шукаю прихильність створення Планів Prosperity для всіх, хто хоче зробити, мати і стати. Цільові картки, мемоси, прикріплені до дзеркала, та інші інструменти, які нагадують вам про те, де ви також дуже корисні. Позитивні висловлювання є відмінним способом запам'ятати, що важливо для вас.

Всі ці 7 базових дій допоможуть вам запрограмувати те, що ви прагнете до вашого підсвідомого розуму. І якось було встановлено мету, що вона не зупиниться до цього.

Налаштуйте свої стандарти! Про нас

Досягніть ваші цілі!

Не забудьте, що є тільки одне життя.