Лікування сирими соками та застібкою за системою «Рудь»

Дана стаття містить цінні уявлення про книгу «Рудольф Broys» «Трейдінг Хвороби розглядаються необробленими, природні засоби. й

Коли захисти тіла не підлягають сильному хімічному ефекту

За словами Бориса, він вилікував понад 40 000 онкологічних пацієнтів зі своїм методом. Поліпшення важко, якщо раніше хворі пройшли медичні процедури з використанням сильної хіміотерапії або були опромінені. Біологічна обробка є успішною тільки тоді, коли захисти тіла не підірвані сильним хімічним ефектом.

Тіло під час голодування знищує все, що є іноземним.

Рудольф Broys постійно спирається на свою ідею: злоякісна пухлина - незалежне утворення, а її клітини можуть бути знищені дієтою на основі соків. Досвід швидкісних курсів навчає нас, що тіло знищує все, що є іноземним до нього, тобто не його компонент.

Курс застібки соку Breuss

«Для мого 42-денного швидкісного курсу я складаю сік суміш, що складається переважно з бурякових соків, моркви, коренеплодів, редисків і картоплі. Як тільки останній сік повністю нехтував санаторіями через його неприємний смак, і це кращий, основний засіб при лікуванні серйозних захворювань.

Вже кілька днів до застібки я даю чверть літра суміші, щоб пацієнт звикав до неї. Дуже важливо використовувати спеціальні настійи трав, які можуть встановити порушений обмін речовин. Завершується курс лікування спеціального денного чаю разом з настоями шавлії та герані. Я рекомендую інфузії календули, відомо, однак, протягом тривалого часу, як засіб від раку.

У 1990 році було відновлено щонайменше 45,000 пацієнтів з онкологічними захворюваннями та іншими захворюваннями.

Якщо так звані наукові ліки і дослідники раку були з мене замість мене, було б більше мільйона людей, які відновили! І навіть експлуатація, опромінена, хіміотерапія не повинна втратити надію!

Карциногени в нашій їжі

Багато карциногенних чинників також сприяють виникненню раку. Довгострокова схильність до навіть незначних обсягів карциногенних речовин може призвести до поганого здоров'я, і якщо це погіршення ігнорується, це може викликати злоякісні захворювання. Карциногенні речовини часто вводять їжу при консервуванні, через барвники і в результаті перегріву.

Диски

Я раджу звернути увагу на наступні дев'ять знаків попередження:

1,1 км Нодули або загартування, особливо в грудях.

2,2 км Очистити зміни в ніплах або пологах.

3. У Простійні розлади кишкової активності і сечовипускання.

4. У Подовжена хряща і кашель.

5. Умань Дифузійне набрякання у віці.

6. Жнівень Постійна кровотеча або розряд, а також порушення менструації.

7. Про нас Незбираючі рани.

8. У Непроходження пухлин.

9. Навігація Сильна втрата ваги.

Не містить цих ознак, що визначаються раком. Найчастіше ці зміни пов'язані з іншими причинами, так як часто виникають загальні захворювання.

Однак, якщо ви виявите себе одним з таких ознак, необхідно провести як профілактика, якомога швидше, мій «Повний курс лікування раку».

На лікуванні раку з сирими соками і стегнами за системою «Рудь»

Порада Рудольф Brois

Порада:

Перемістити більше.
Дихати в чистому повітрі повністю.
Уникайте копчених і фаршированих номерів.
Не курити.
Віддайте перевагу натуральним і вітамінно-багатим продуктам.
Не переїжджайте.

Склад суміші соку Broys

Я прорахував склад моєї суміші наступним чином: буряковий сік спрямований на рак, але не можна жити на одному буряковому соку. Так я додав морквяний сік через його вміст каротину, кореневий сік селери через фосфор, як фосфор є важливим елементом, а також редисковим соком і картопляним соком для печінки.

Реальна операція без скальпеля, яка тонко проводить сам кров

Так як розвиток новоутворень, тобто їх дегенерація і проліферація, має джерело білкового харчування, я бачу таку перевагу в лікуванні соків: під час фалконації підвішується надходження білка в організм ззовні, тому що його немає в щоденній дієті.

Але так як організм не може існувати без цієї речовини, білково-розпушується кров починає засвоювати всі надлишки, накопичуючи токсини, пухлини. Це реальна операція без скальпеля, операція від Бога, яка дрібно здійснюється самим кровом.

Друга причина ефективності цього лікування я бачив в мінеральній багатості рослинних соків. Доведено, що при онкогенних явищах в клітинах порушується мінеральний обмін. Мінеральні багаті овочеві соки позитивно впливають на обмін речовин і можуть компенсувати його порушення. Під час фалконації дуже важливо, щоб слиги добре відокремлені, а функція кишечника зазвичай, продукти життєдіяльності не накопичуються в організмі, не викликають його отруєння.

Нормальна активність органів екскреції підтримується поєднаннями настойок, а герань стимулює нирки і видаляє шкідливі речовини, шавлія має протизапальну дію, а календула усуває так званий віромікоз, порушення клітинного дихання.