Де красиві жінки в 30-х, 40-х, нехай наодинці 50-х?

Про десять років тому друг шахти, в той час вдалий і привабливий сорок-річний чоловік, в якомусь заході говорили, і я мав можливість слухати рідкісні чоловічі розкоші.

Він сказав, що це: Я не можу зрозуміти - у нас є багато красивих дівчат, молоді дівчата в нашій країні, і де красиві жінки в 30, 40, нехай поодинці 50? Здається, що у віці 30 років вони вивозяться з країни в герметичних автомобілях. Де ці трюки і ці знезаду старі жінки приходять з - недбалий, приглушений, сердитися, stupid. Вони також скаржаться, що їх чоловік п'є. Я теж п'ятаю, якщо я чекав вдома.

Він сказав і пішов, і я думав, і пам'ятаю його слів до цього дня. Жінки скаржаться, що чоловіки п'ють, мають господині, залишають сім'ї, ігнорують нас і т.д., і ми робимо все, щоб бути бажаним, красивим, для того, щоб піклуватися про нас, бути вирощеним, любим і цінним. ? ? . .

Нижче наведено невеликий вибір різних лекцій на тему «підготовка старіння».

Я хочу всіх жінок, щоб завжди бути красивими і надихаючими!

Необхідно постійно бути в процесі навчання і вивчення навіть невеликих частин деяких, навіть невеликих речей, але необхідно, що стимулює. «Для того, як наш мозок молодий, ми молодий». Ви знаєте, що, як тільки людина торкається всередині, він відразу стає критим, навпаки, він здається, покритий вебом, ви помітили, прямо? Як тільки людина так консервативна – все, він абсолютно не може нічого робити, він не приймає ніякої точки зору. Він виглядає дуже старий, ви помітили? І в той же час, навпаки, людина може мати сто і п'ятдесят зморшок, але він має цей молодий розум, який завжди готовий до нового, він завжди схожий на дитину, він дивує і виглядає, цей чоловік завжди буде молодим, від нього буде енергія молоді йти.
Полонський М. "Сарасваті"

Жінка повинна відкрити своє серце комусь, тому що якщо вона не відкриває її, вона накопичує розумову напругу, і вона починає сильно нервувати, вона втрачає красу, гормональні функції і все інше, віки тіла.
Торсунов "Мої жінки в сім'ї"

«Медицина, хоча не дуже добре, почала розпізнати, що м’ясо є причиною атеросклерозу судин, що веде до нападів серця, інсультів та передчасного старіння. Рак також розвивається легко в організмі, ослаблених отруйками кадавера, взятими з м'яса.
Ненауковий атеїзм

«Покорочення життя людини – це порушення законів існування організму, тобто це погано їжа, неправильне повсякденне життя тощо. Я не буду зупинятися там. Головною причиною старіння тіла є погані думки, негативні емоції, що людина відчуває себе, інші, по відношенню до ситуації в світі і т.д.

Кожна жінка хоче мати дуже чистий обличчя без зморшок. Зморшки на обличчі утворюються через те, що натяг м'язів голови не знімається. М'язи проціджують, вони знаходяться в неприродному стані для них, тому шкіра якось плащі і зморшки з'являються. Якщо вранці і ввечері будуть розслаблені м'язи голови, як це, то буде практично не зморшки. Ця методика омолодження дуже хороша для жінок, тому що знімає напругу м'язів голови. (метод омолодження 01:44:15)
Лалана "Події захворювань і методів омолодження"

«І багато вчених, що свідчать про те, що якщо люди сперечають один одному, то вони і навіть тварини, які присутні одночасно, знищують молекули ДНК, що природно призводить до старіння». Тому в зв'язках подружжя, якість накопичених вібрацій завжди важлива, тобто вона повинна бути тільки позитивними емоціями і позитивними словами, які формують життєво-підтверджуючу і життєздатне поле. Якщо ви дроїте, втомлений, відхилений, краще нічого не робити. Але якщо ви не можете нічого зробити, то ви повинні зробити щось, то спробувати змінити настрій з деякими вправами або співати.
Лалана, рівні конюгалової любові. Стародавні традиції уточнення відносин. ?

«Жіночі сукні можна сміливо привертати до чогось. На тонкій площині з нею, всі чоловіки, які дивилися лютно мати секс. Жінка втрачає багато енергії і вікових категорій. Для чоловіка вона стає непривабливою. ?
Приховані знання для жінок

Старий вік, старий вік Сатурн, молодий вік, Молода Венера. Тому, якщо жінка після 40 починає носити ювелірні вироби, вона буде стриманий вплив Сатурна.
Сатурн

Також можна сказати міні-спідниці і міні-коси, які в поєднанні з відторгненням теплої нижньої білизни почали загрожувати організм гіпотермією органів, розташованих в животі і тазі - будуть холодні нирки і надниркові залози, стан шкіри буде погіршуватися.

Якщо ви ходите в холоді з відкритими нирками і наднирковими залозами, це призводить до швидкого старіння, тобто нирки, як правило, джерело енергії в організмі і якщо вони починають працювати неправильно від холоду, то жінка отримує велику можливість вік набагато швидше, ніж зазвичай.

У давні часи вони знають про це, і наші предки завжди вдягнулися вміло, тепло і красиво. Вони не зносили міні-спідниці або міні-коси. латина