504
Зцілення сина батьком - вплив на здоров'я дитини
й
Я вирішив написати цей текст після свідка сцени в житті породи та сина його в магазині Costco. Занурення мене для мого небезпеки і розпаду. Будь ласка, прочитайте цю статтю до кінця. Я знаю, що це довго, але важливо знати. Це потрібно почути. Що потрібно знати.
Ну і я чую, щоб повернути товари, коли я бачив маленького хлопчика (він не більше шести років). Він дивився на тато і запросив дуже час, якщо він міг купити морозиво, коли вони робили. Його батько подивився на нього і проціджується через зуби, щоб залишити його самостійно і бути спокійним. Хлопці відразу притискають на стіну і стояв ще і відступили на деякий час.
У черги продовжили повільно, і дитина поступово переїхала до батька, тихо співаючи дитячу мелодію і забуваючи небезпечний, що тільки було показано йому. Батько знову повернувся і псував хлопчика для шуму. Хлопці знову подрібнили його і, пішов, знову запалився в стіну.
Я був знебочений і плутався. Що я бачив? Як він не бачив дивного ангела за ним? Як може вислухати все щастя, яке дано власним хлопцем? Як це людина не вибачає, що короткий цінний час, коли він все до сина, людина, яка означає більшість сина в житті?
Перед лічильником є три з нас. Хлопець знову почав рухати до батька. А батько негайно виступив з лінії, кланув руки його плечима до того, як його син загиблий, і загрожував, "Якщо ви зробите інший звук або ходите з цієї стіни знову, я буду вдома". Хлопець знову потрапив на стіну. Цього разу він не переїжджає. Він не сказав звуку. Його красива лик обличчя, стає закритим і виражаючи нічого. Він зламаний. Його батько не захотілося боротися з ним, а розірвання дитини було найлегшим рішенням.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я буде суворим. Люди бачать свої стосунки з Ною і часто кладуть мене на педесталі або співають хвалі за любов сина більше інших батьків. Що несуть! Я не розумію, і я ніколи не розумію. Відправляючи сина, піднявши його, доторкнувшись його, граючи з ним, будучи з ним – ці завдання не тільки для Супермена. Будь-який тато може це зробити. Завжди. Абсолютно. Тексти пісень, а це означає: І нічого особливого про мене. Я батько, який любить мій син і може зробити все для свого благополуччя, безпеки і здоров'я. Я збираю, щоб отримати лопату в обличчя або джеммер в нозі, якщо я збираюся чистити сина або зробити його непристойним.
Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, я не ідеальний тато. Я завжди буде. Але я пекла да, і мій син завжди буде відчувати себе чудово, незалежно від того, що життя дає йому. Чому? Я знаю вплив батька на життя дитини і його рівень впевненості. Я розумію, що все, що я робити або сказати буде поглинати мій син, для хорошого або поганого. Я просто не розумію, як деякі танці не розуміють його!
Дати! Зніміть обличчя, коли ви бачите вашу дитину вранці після прокидання або коли ви приїжджаєте додому з роботи? Чи не ви розумієте, що всі свої ідеї доброго і зла може перехопити те, що він читає на обличчі на першій зустрічі, що день?
Дати! Ви не розумієте, що дитина буде те, що ви сказали йому про нього? Люди майже завжди відповідають етикеткам, які вони маркуються. Чи можливо, що ваша дитина не бачив? Чи можна зробити це дуже смішно? Ви дійсно вірите, що ваша дитина є idiot? І тепер він. Браво! Подумайте про це.
Дати! Ви дійсно думаєте, що хтось вірить, як важко, щоб спробувати від комп'ютера за двадцять хвилин або вимкнути телевізор, щоб грати з дитиною? Чи не ви розумієте, що дитяча довіра буде залежати від того, чи грають їхні та як вони під час гри? Чи знаєте ви шкоду дітям, не граючи з ними щодня?
Дати! Ви думаєте, що хтось буде купити в фольшиву ідею, яка небезпечна або часто потрібна? Чи не ви розумієте, що гнів майже завжди є прерогативом людей, які хочуть контролювати інших, не в змозі контролювати себе? Чи знаєте ви, що є дивовижні книги та курси, які можуть навчити вас кращими методами? І найголовніше, не бачите швидкості, на якій дитина зламається або повністю не зловживає, коли гнів панує в сім'ї? Ви не відчуваєте дроблення, коли вони подрібнюють або усаджують у вашій присутності. Це дійсно те, що ви хочете від них? Так вони бояться вас?
Дати! Якщо ви не знаєте, що ваша дитина хоче відчувати вашу дотику? Не можна уявити неймовірний і потужний зв'язок, який вам доведеться торкнутися з дочкою? Ви дійсно не розумієте сильні духовні зв’язки, які ви пригнічуєте сина на спинку або потрапити в маячку доньки, коли розповідаєте історію сну?
Дати, прокидати! Ці безцінні душі, які довірилися вашому догляду, є унікальними і дуже чутливими. Все, що ви скажете або не скажете, буде впливати на свою здатність, успіх і щастя протягом всього життя.
Чи не ви розумієте, що ваші діти збираються робити помилки, і багато хто з них? Чи не ви бачите шкоду, яку ви робите, прокинувши ніс сина в його несправедливості або змушуючи вашу дочку відчувати себе нездатним, тому що вона болить себе або заплітає щось? Ви усвідомлюєте, як легко зробити дитину приниженням? Це так легко, як говорячи, "Чому на землі ти це робив?" або "Як багато разів можна сказати, що?"
Давайте мені запитати вас, ви коли-небудь подивилися в набряклих очах батьків, чия дитина тільки померла? Я був.
Ви коли-небудь заховані на похороні дитини? Я кричав.
Ви коли-небудь доторкнулися дерев'яні коробки з дитиною всередині? До вічного могили, від чого не чутно більше сміху? Я доторкнувся.
Я молитися Богові, що ви ніколи не будете відчувати це.
Якщо вам потрібна мотивація, щоб бути кращим батьком на землі, це все одно.
Дати! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Завжди. Час показати їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Час відсвяткувати свої риси і побажання. Настав час радіти висловленню та висловленням слів. Про нас
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Настав час приїхати додому і дійсно бути тато.
Дати! Настав час показати сина, як лікувати жінку. Побачити наші дочки, які вони повинні очікувати. Час показати генрозильність і компасіон. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Час розбити соціальні норми і навчити дітей здоровим заняттям способу життя. Час показати правильні гендерні ролі і поставити непотрібні сторони. Чи дійсно так важливо, що ваш син любить колір рожевий? Хто болить всіх? Ви не бачите шкоду, яку ви робите, коли ви сказали, що хлопчика є щось неправильно, тому що він любить певний колір? Не бачу шкоду, коли ми позначимо наші дівчата “бой” або наші хлопці “дівчина” тільки тому, що у них є власні вподобання та думки про речі? Що не важливо?
Дати! Розмова м'яко до ваших синів. Поговоріть спокійно до ваших дочок. Хто ви хочете, щоб ваша дитина була? Ви хочете, щоб він був одним сидячи окремо в школі без друзів або самоогляду? Або ви хочете, щоб він був одним бігом за класову раду і почуття гідності перемоги? Ми не бачимо, що це наша влада, щоб дати її дітям? Ми не бачимо, що це наша влада, щоб навчити наших дітей інструменти соціального успіху?
Дати! Ми вражаємо дітей, кажучи, ми віримо в одне, але ми насправді робимо ще одне. Ми можемо допомогти нашим дітям приймати рішення про те, що вірити, говорити і жити до неї? Чи є це релігія, політика, спорт або соціальні норми.
Це не наша відповідальність, щоб розповісти дітям, які думають. Вивчаючи наші діти, щоб думати прямо в нашій владі. Якщо ми досягнемо успіху, ми не можемо турбуватися про те, які діти вибирають для себе і наскільки сильно вони будуть захищати свій вибір. Він буде слідувати за вірами іншої людини, поки він не загубився.
Пошкоджено, тато! Кожна дитина має непристойне право попросити морозиво без приниження або розбитись. Кожна дитина має непристойне право попросити морозива і не вичавити в куті, оскільки людина, яка, здається, є його героям, насправді просто маленька людина. Кожна дитина має намір бути щасливою, щоб скуштувати, сміятися і грати. Чому ви не можете зробити це? Кожна дитина на землі має право на тато, який думає перед тим, як він говорить; тато, хто усвідомлює, що він дав велику силу формувати життя іншої людини; тато, хто любить дитину більше, ніж телевізійні шоу та спортивні ігри; тато, хто любить свою дитину більше, ніж його ягняти; тато, хто любить дитину більше, ніж його час. Кожна дитина заслуговує на супергероїд.
Не заслуговують своїх дітей. Можливо, це те, що багато танців не дуже тато.
Я апологую для тону мого тексту. Я думаю, що частина мене відчуває себе таким чином, тому що я не сказав нічого до цього чоловіка. Нехай це мій смертний. Я думаю, що частина мене відчуває, що навіть якщо тільки один тато читає цей текст і вирішує, щоб отримати краще, якщо навіть одне життя дитини краще, тому що що я сказав, що постраждали від батька, то кожен другий раз я витратив не в вагу.
Дати! Дитячі подарунки. Не потрібно знищити його, але для його створення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Подарунок, чоловіки відчувають страшні, якщо жінка є успішним.
Приправи з людьми навколо них значно скорочують життя.