Як нормальний пацієнт, але ви будете в шоку, коли ви дізнаєтесь, що вона є.

Найдавніший хірург Росії Алла Ілінічна Любовкіна 87 років! Натюрморт проводить понад сотні операцій на рік з нульовою глибиною.

Для цього 87-річний Алла Левушкіна отримав нагороду «Вокація» у номінації «За лояльність до професії»

«Що нагорода присуджено кращих лікарів Росії». Підсумок дзвінків. Я був винагороджений за свою лояльність до професії. Зроблено статуетку, великий - у вигляді рук зі кристалом. Я б не тримала її, вона виглядала дуже важко. Я розповідав чоловікам, які сидять поруч з мною, вони прийшли з собою. Серед них був Онищенко, головний санітарний лікар Росії, який вирушив у сходу і забрав це, допоміг мені здійснити його. Я зустрівся з такою апеляцією, що це було дивно. Я дуже радий, але я втомився від привітання. На вулиці тепер вони навчаються, багато теплих слів говорять, і я ембаррасував це, хочу жити спокійно, як і всі люди, і зробити своє власне. ?

Алла Ілинична була вірною професії на 63 роки. «Я хотів би бути геологом — я люблю життя, виклики, перешкоди. А потім читайте «Одяг лікаря» Вересаєва і вирішив ввести медичну – дуже романтичну молоду леді. У 1945 р. відбувся конкурс на другий Московський медичний інститут ім. Сталіна, який розгубив мене ще більше. Я сказав: «Чи ви збираєтесь, с., я вирішив: Я знаходжусь. Про перші студентські роки Левушкіна говорять коротко:

"Ми голодні, що все." Студенти дали харчові марки, але які страви там, суп - одна вода. Але один раз на місяць студенти медичного інституту мали право на пляшку спирту, і з цим спиртом кожен ран на ринок, за пів літра можна обміняти лофом хліба. «Ми пережили тільки шляхом їжі в гуртожитку. Мої батьки, хоча вони самі були зловживані, відправили деякі картоплі з нашого села Рибажан. Інші студенти дали льод, зерно. Що це було. Я пам'ятаю одну дівчину приніс велику рогатку. Це був щось неймовірне! Ми даємо цю чудову рибу на тиждень, і ми також робимо суп від запалених кісток до блиску. й

У рідному Рязані молодий хірург почав працювати в амбулаторії повітря. Старі лікарі не захотіли пограти навколо площі на вертольотах, я відправив: «Дочка, приїжджає, літати». Так я летю протягом 30 років, всі на посилках, як наймолодші. Тоді пілоти дали спеціальні значки для літаючих годин, і вони жартували, що це було час для мене, щоб випустити такий значок, теж - це жарт, тому багато годин в небі? Але мені сподобалося роботу. По-перше, районні лікарні були оперовані, і ми, обласні хірурги, підведені для найскладніших випадків. Це був випадок, навіть в ячмінь, груди пришивали: самовстановлення в легень, все вийшло, неможливо перевозити хворого. Ніщо я пережили. І один раз ми зустрілися в с. по вуличках - пілот не хочу землі, боявся: "У вас з'їсть, лікар!" І я йлю, "Знизу!" Давайте спробуємо! І нічого не сталося, автомобіль тягнеться швидко, і я стрибнув там. «Для того, як проктологія є однією з найскладніших напрямків хірургії», - розповідає Левушкіна. Тепер є багато інструментів, і перед тим, як ви зробили все своїми руками, це ювелірна робота. Не було достатньо фахівців, проктологічних хірургів по всій Росії можна розраховувати на пальці - добре, не було людей, які готові працювати на цій частині тіла. Подумав, що справа була брудною і занадто складною. Так, звичайно, я зловив вогонь, коли ми отримали «вушник» для проктологічних курсів. "Подаруй мене!" Я кажу босів. І вони також влаштували зустріч, сумнівалися, незважаючи на те, що не єдиний хірург-проктолог в Рибазькій області не було. Але потім один лікар поклав аргумент: «Лок, висота Левушкіна підходить: метр і половина». Це тільки проктологія і справа.

Опертес Алла Ілинична все ще - в клініці до її черги для обстеження, а в 11-й міській лікарні Ряжана на черги резиденції, все - до Левушкіна. «Захворюйся просто перекручувати мене. Я з тим, що всі операції. Чому? Запитати їх. Ми запитуємо. Ніна, мешканець Рязана, буде працювати сьогодні: Я хотів би тільки Алла Ілинична. Вона має такий досвід, вона настільки цінується людьми. Ніна – нервова, вона навіть шейк з жахом. «Що ви боїтеся? Понад 87-річного хірурга лікує над операційним столиком. Чому ви шукаєте? У вас є півгодини, щоб зробити, ви будете падати, ви будете відпочивати, ви будете прокинутися без вашої проблеми. Посмішка! Ніна – анестезіалізована, а спеціальне крісло на колесах розкочується до Алли Ілинічної: «Кошик подається!» «Ви зателефонуєте свою статтю «Грандема з світлом», – жартує асистент хірург Володимир Добринін, а потім серйозно додає: – Ви не подивитеся, як старий Алла Ілинич. Її рука ще міцна. І ми робимо 150 операцій на рік з нею. Цього року і минулого року курс мортальності нульовий. й

У проктології показання до хірургічного втручання часто дуже нехтовані випадки, нерідко пов'язані з онкологією, а «мортальність» - відмінний показник. Тому Левушкін був визнаний на вулицях більше половини століття, вони підіймуть: «Ви не пам'ятаєте мене, але я дрібно, я живу» дякую. «Мої люди поцілунають мене. Тексти пісень, а це означає: Я невеликий, це коштує нічого, щоб поцікавити мене, захопити мене. Я придумав, що мій дорогий! Тоді я не можу дихати. Він зламав ребра. Лікарі подаровані, не без неї. «Попередньо наведено кристали та цукерки. У мене була близька червона Москва. Останнім часом кролик подав - вони сказали, що вони були забійні спеціально для мене. Я їсть м'яса, але я не можу їсти кого, хто загинув за мене, так що я назвав мій niece, "Зробити кролика". І близько 30 років тому варіння нашого першого секретаря вона мала рак, послав її чоловіку з мішком консервованої їжі, м'яса, сиру. Моя братка приїжджала до мене, відкрила холодильник і приглушена: «Дуже, ти живеш!» І кухар, до речі, ще працює твердо, я бачив її нещодавно. Вона променує щоденно вранці. «Я давно вірую, о 60. До цього переконаний атеїст був, так як в інституті часи, серйозно захопився філософією, прочитав твори Гегела. Але я плутав Марксизм-Ленінізм, який стверджує, що абсолютна правда незрівняна. Дивовижна заява для журналістів. Я почав дивуватися: що тоді абсолютна правда? Ось як я прийшов, щоб вірити. Я походжу до церкви, променю ранок і ввечері в своїх словах: для мого хворого, особливо для найскладніших, для рідних, для себе, для того щоб тримати трохи довше. Чому я все ще працює? По-перше, дуже цікаво: виграти, вилікувати. У мене були абсолютно чудотворні загоєння. Молода жінка, пам'ятаю, з пухлиною прямої кишки була - все, неприпустимо. Але я блюво, і ніхто не взяв. Я працював над нею і вона отримала краще - як, чому? Багато років пройшли, це життя, її діти вже виросли.

Я також повинен працювати, щоб годувати себе. Я не маю дітей, я ніколи не був одружений, але у мене є відключений нефрит, і він має сім кішок у догляді, і я досі маю сім моїх. Вона списує домашніх тварин: «Гоша, Син, пила, Лада, Чернишка, дим ...» Стара кішка просто давала народження до кошеня, і я дав її підвищену дієту. Вранці я даю всіх пололок і локшини, коли я залишаю, я ріжу дрібну ковбасу лікаря - вони не їсти ще. Я купую спеціальні пакети з їжею, консервованими продуктами, наповнювачем. Тільки коти проводять 200-300 рублів на добу. Але я також годую подвір'я котів, собак. Ви запитуєте, як залишатися активним протягом наступних років. Я не маю вибору, але щоб заробити на іншому житті. Є птахи за вікном - Я бачу, що вони голодні, годівниця знову вранці, тому ви повинні купити їжу, після чого вам потрібно гроші знову. Вона посміхається і ви можете побачити, що вона виглядала як дитина. "Я можу годувати всіх птахів у світі?" ми запитуємо, і вона, посміхаючи, відповіді філософсько, "Чи можна спробувати."

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження