Для тих, хто одружений – 10 порад від розлучення жінки

Я побачила статтю, написану розлученою людиною, яка була дуже хорошою порадою для тих, хто живе в шлюбі. Автор може бути тільки заповнений, - він займає значне мужність говорити про його помилки. І добрим є ті, хто, після розлучення, прямо скажеш, що вони можуть діяти по-різному в шлюбі, і навіть пояснити, як.

Але в статті я говорю про брак розвитку жінки. І після його читання я вирішив писати те, що я дізнався про останні 10 років. Я зараз в моєму третій шлюбі, і люди, як правило, повинні бути втілені, щоб дізнатися про це, і як якщо вони очікують мене, щоб бути втілений з нього. Я не дізнався нічого.

Для мого поточного чоловіка це не перший шлюб, і тому ми зараз знаємо, як поводитися з вашим партнером і що краще не робити. Не робіть мене неправильно, мій шлюб не ідеальний, але це минулі помилки, які допоможуть мені вирішити, як поводитися з чоловіком сьогодні. Я дізнався багато і тепер я зробив щось.

Так, я пропоную вам свою версію рад для створення щасливого союзу - від жінки, яка має темний досвід розлучення.

З повагою, чоловік.
Я не говорю: «Обережіть чоловіка, коли він заслуговує». Чоловік повинен поважати більше, ніж що-небудь у світі, а повага дружини є найбільш бажаною. Це пастка, яку ми всі падають в: повага повинна бути зароблена. Так, ми хочемо, щоб наші дружини були таким чином, що наше ставлення заслуговує, але правда полягає в тому, що ваш чоловік є звичайною людиною. І він буде неправильним. Але це людина, яку ви вибрали, щоб піти через життя разом, він взяв на чолі всієї родини - і для цього він варто поважати.

10 порад від розлучення жінки до тих, хто одружений

Взяти цю пораду і ви побачите, що повагу, незалежно від того, що ви будете робити вашу дружину, заслуговують вашу обробку щодня.

Це не означає, що ви повинні претендувати, що він зробив правильне рішення, коли він не був. Ці речі можна обговорити, але можна зробити так з повагою. Все для чоловіка.

Подбайте про своє серце.
Трава не зелена, ніж сусід. Не вірю, що лежачи про чоловіка, що стоншує, роблячи більше грошей, маючи більш дорогий автомобіль або квартиру зробить вас щасливою жінкою. Нагадуємо, що ми не маємо найкращого, але це не вірно. Живіть життя, що ви були надані і будьте вдячні за це.

Я зрозумів, що у нас є труднощі, а іноді хочу стати власником більшого будинку, але додаткові квадратні метри не приносять задоволення – це приносить стосунки з людьми. Подбайте про ваше серце від будь-якого, хто намагається переконувати вас, що ви або ваш чоловік не дуже хороший. У вас завжди є чим більше, тим швидше, тим вище, міцніше – але навіть якщо ви її отримаєте, ви не будете задоволені, поки ви дізнаєтесь, що ви зараз.

Бог, чоловік, діти - це порядок
Я знаю, що це не дуже популярна філософія сьогодні, особливо серед мам, але слухати мене. Тексти пісень, а це означає: Віра дуже важлива для мене, вона йде спочатку в моєму житті, незалежно від того, що відбувається. Незалежно від вашої релігії, ваш чоловік повинен бути більш важливим, ніж ваші діти. Я не говорю про випадки, коли ви одружені з рапсом або зловживачем (в якому випадку я раджу вам звернутися до допомоги, моя стаття тут без використання), але не нормальна людина в правому розумі попросить вас відмовитися від дітей, щоб забезпечити свої потреби.

Коли ми опинилися на площині, пасажири пояснять правила безпеки перед зльотом. А коли говорять вам, як використовувати кисневу маску, нагадуючи, що ви кладете її на себе спочатку, а потім на дитину. Чи є це те, що вони думають, що ми більш важливі, ніж діти?

Звісно не. Ви не можете допомогти вашій дитині, якщо ви не дихати. Це правило також працює в сім'ї і в батьківстві. Ви не зможете зібрати дитину правильно, якщо Ваш шлюб знищений. Я спробував це зробити – це не працює. У день, коли діти зростуть і залишать батьківщину, щоб жити своїм життям і виконувати свої мрії. Якщо ви не інвестуєте в відносини з чоловіком, то обидва будуть залишатися в порожньому гнізді і з порожньою серцем.

Про нас
Бездоганний. Ми всі неправильні. Якщо запобіжник стає Вашою звичкою, щобзахопити все від великих негабаритних до щоденних дрібниць (вічно день я пробачила чоловіка, щоб кинути його мокрим рушником на полиці ванної замість висихання його на гачок) ваш гнів не буде рости.

Детальніше
Про те, як я відчуваю. Я відіграв стандартну гру «Ви повинні знати, що я злий», і це просто не ярмарок. Чоловіки не є конфіденційними як жінки, і вони просто не знають, що вони байдужі. Я все ще навчаюся і іноді мій чоловік повинен отримати правду від мене, але я намагаюся говорити про те, як я відчуваю.

Графік роботи

Ти можеш почути про це до, але це дуже важливо. Ніколи не перестати знайомитися з дружиною. Якщо ви не можете дозволити собі вечерю в ресторані і подорож на кіно (ми рідко робимо), необхідно провести час самостійно з кожним днем. Не забудьте про сімейні бюджети, графіки або діти. Франкі і я часто сниться про наше майбутнє разом або плануйте наш сонний відпочинок разом. Це те, як ми підтримуємо наш емоційний зв'язок і навчаємо щось нове про один одного, хоча ми вже чотири роки.

Ніколи не скажуть слово з літерою "Р"
Якщо ви збираєтеся сказати, візьміть його серйозно. Простіше кажучи, загрожують розлучення. Я зробив так багато разів в моїх попередніх шлюбах. Я не пишаюся ним, але я дізнався, що не помилитися. Так, я був відхилений і спробував боляче себе, але він ніколи не зробив мене краще.

Вивчайте свою мову
Ми любимо мову. Так ви сприймаєте це часто відрізняється від того, як він з чоловіком. Чи потрібно він заохотити його або робить його кращими матеріальними подарунками? Що б ваша любовна мова, дізнатися її і використовувати її.

Ніколи не говорячи за ним.

Я не знаю цей урок легко. Навіть якщо Ваш шлюб проходить через труднощі і вам потрібна консультація, краще звернутися до психолога. Сімейний психолог – це великий спосіб вирішення проблеми. І пам'ятайте, що ваша сім'я і друзі не можуть бути об'єктивними і не завжди можуть дати вам мудрі поради. Вони усвідомлюють лише одну сторону конфлікту і часто негативно ставляться до іншого. Ви не зможете говорити про це. Захищайте чоловіка від тих, хто може бути нейтральним. Важливі новини, жінки, які не можуть бути об'єктивними.

Обрати любов
У шлюбі відбувається, що один день ви можете прокидати і відчувати, що ви більше не закоханих. Виберіть для себе будь-яку сторону. Якщо ваш чоловік не приваблює вас. Виберіть любов. Про нас У хворості і в здоров'я, в сорбі і в радості. Присяги не скажуть "при виникненні неприємностей". Вона говорить "в сорбу і в радість". Це означає, що ускладнений час прийдеться. Проблеми в житті неминучі, вони стають для всіх. Тож оберіть його, він заслуговує його.