Ідеальність в обміні для любові

За бажанням жінки бути ідеальним і ідеальним є спроба продати привабливий образ себе чоловіка.

Це як вона намагається забезпечити її довгострокові відносини з ним.

«Я буду добре, і ви будете любити мене за це» - це жіноча стратегія.

Питання: Чи працює ця стратегія на практиці?

Чи оплачується ідея працівника, який найнято на заробітну плату роботодавцю, якщо він хороший, то заробітна плата буде оплачена належним чином? Я, безумовно, працює.

Чи хоче жінка бути хорошим працівником чоловіка? Не знаю!

Вона хоче любити, догляд, ніжність, сильний плече від нього. Він хоче відпочити в сім'ї. І все чудово!

Чи не ви думаєте, що це два абсолютно різні цілі?

Якщо ви проаналізуєте його трохи, то стає зрозуміло, що бажання бути досконалим, була накладено її батьками з раннього дитинства, коли вони були комфортні, що робить її слухняною дівчиною заради свого миру.

Батьки вірять, що тільки хороша, зразкова дочка може стати щасливою дружиною в шлюбі.

Живлення в моделі, запропонованому батьками, вона налаштовує себе мету універсального масштабу - стати досконалістю.

Звісно, така мета неуважна і гарантована в майбутньому саморізноманіття, нескінченні репрошітки і переморожування совості.

Якщо ви хочете, щоб любити, і думка, що любов дається тільки ідеально, тоді самотність явно вигорає попереду.

Ідеальність для любові?

Так, ви починаєте розуміти, що це дитячі думки дитини, які хочуть бути визнаними батьками?

Ідеальність в обміні для любові

Так що сортовано.

Тоді наступне питання: У яких умовах буде любов чоловіка і щастя жінки обов'язково присутні в житті?

Відповідь проста: люди хочуть бути зрозумілими. Це може бути дивно для жінки, але людина хоче його зустріти.

Не потрібно бути ідеальним для цього. Непрозора людина також може зрозуміти інший.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Цей процес називається продаж привабливого образу себе. Людина, яка розвивала здатність «продати себе», безумовно, успішна. Він створює емоційну ідентичність з тими, на яких зосереджена його увага.

Звичайно, для мудрої жінки, розвиваючи здатність «продати себе» є кінцевою метою. Мета, що дозволяє бути як недосконалим, так і причиною відносин.

У зв’язку з тим, що свобода повинна бути самодостатньою.

浜у 涓 蹇