15 Цитувати з непередбачуваної масової журналістики Володимира Познера

Його робота на телебаченні не одна байдужа - він має багато друзів і ворогів. Веб-сайт 15 найточніших і актуальних котирування від генія сучасного журналістика, які перетворили 82 квітня 1 квітня.

Робота
  • Ви не можете навчити людину бути журналістом, оскільки це спосіб життя, це певна внутрішня держава. Люди повинні зрозуміти, чому, насправді, вони роблять це.
  • Ви знаєте, щоб працювати на повітрі, ви не зможете дізнатися мову ідеально. Не знає мову чудово.
  • Я люблю інтерв'ю. Для мене інтерв'ю є королева журналістики. Я люблю це так багато, що я можу зробити майже все, що я хочу.
  • Місце на сонці повинна бути доведена роботою, не грошима і з'єднаннями.
  • У телевізійному журналі, найголовніше – можливість зануритися на екран і сидіти поруч з вами. Це головний телевізійний талант.

Час, люди і Значення життя
  • Все дуже добре, крім себе.
  • Свобода і відповідальність є двома сторонами тієї ж монети, без другого немає. А раб - визначення нездатного, майстер несе відповідальність за нього. Для раба є волю—хто я хочу, потім рука — що не має нічого спільного з свободою.
  • Чим більше ви ризикуєте, тим більше ви живете.
  • Ви можете отримати будь-який іспит, крім одного: огляд дзеркала. Щоранку ви отримаєте і подивитеся в дзеркалі і поголені. Так, Бог заподіяв, що в той час, коли ви хочете спіймати у вашій рефлексії.
  • Міф, що Росія може пити багато горілки, є міфом. Всі російські алкогольні напої погані.
  • Я знаю, що це трохи романтичний, але де ми можемо зробити різницю, ми маємо відповідальність.
  • Найсвіжіші речі в світі є гроші. І коли гроші – це міра успіху, інструмент незалежності, відчуження.
  • Я не розумію бути багатим. Я проти бідних.

• Захоплення ілюзій є болючим процесом, оскільки ці ілюзії є своєрідним препаратом для нас.
  • Цей фільм ("Одна муфта над гніздом какуо") перетворив своє життя навколо. У ній є сцена, де герой Николсон, який знаходиться в психологічному лікарні, переконує решту своїх мешканців, які він відірватиме кам'яний шашлик з підлоги. Він намагається зробити це, але він не досягне успіху. І кожен починає дражнити його, і він каже: "Не менше я спробував." І я раптом зрозумів, що це ціла точка життя! Не можна сказати: Ви повинні спробувати, це єдине, що варто жити. . й

Дивитися також:
25 Раритетні фото свят
15 Найчарівний Євреї в світі

через adme.ru/tvorchestvo-kino/15-samyh-harizmatichnyh-evreev-mira-882110