852
Три розлади жінок
Фото: www.youtube.com
Відомий психотерапевт Михайло Литвик розкрив секрет, де шукати чоловіка, чому не можна адаптуватися до нього і що небезпечно для чоловіка, який не може жити без тебе
Іноземна статистика нещодавно виглядала як соціальна катастрофа: кількість розлучення майже дорівнює кількості шлюбів. За словами психологів, це в основному тому, що багато людей маррі з різних причин безглуздих, крім одного вірного – збудувати сім’ю. Про те, хто зможе створити щасливу сім'ю, і хто повинен поповнювати статистику розлучення.
Литвик Михайло Єфімович ( народився в 1938 р. в Ростов-на-Дону) – психолог і психотерапевт з 40-річним досвідом, кандидат медичних наук, автор книг з практичної та популярної психології. Найвідомішими є «Психологічний Айкідо», «Сперм Принцип», «Якщо ви хочете бути щасливими», «Як дізнатися і змінити свою відчуження».
У інтерв'ю ви сказали, що немає щасливих сімей.
Зайдіть його. Але недостатньо. Я шукав сім'ї. На 11,000 р. було 3 щасливих сімей. Найголовніше, щасливі сім'ї нормальні. Решта – патологія, когабітація двох ненажертовних людей.
Чи є це саме російська функція?
Чому? У певній мірі патологія скрізь.
Чому так багато розлучення? Чи є люди неправдиві щодо вибору чоловіка?
Це тому, що люди погано освічені. Вони не навчалися думати, а не навчалися вибирати чоловіка або дружини. Ми провели опитування - яке пояснення в любові буде ще більше. «Я не можу жити без тебе», «Я ніколи не зашкодить тебе», «Потягуйте ремінь життя разом». 75% жінок обрали пояснення «Я не можу жити без тебе». Ви не чули, що це пояснення характерна для чоловічої дитини або алкоголіка? Але вірним поясненням любові «Щоб тягнути ремінь життя разом» ніхто не любив.
Що таке любов?
Активний інтерес до життя і розвитку об’єкта любові. Кожен каже, що ніхто не любить. Ви знаєте, як любити? Я не можу жити без тебе.
Що відбувається з любов'ю в часі?
Згодом любов посилюється і сильніше. Якщо це не так, то воно гірше і гірше.
Чим відрізняється сприйняття шлюбу між чоловіком і жінкою?
Чоловіки і жінки бачать шлюб таким же чином. Але де ви бачили чоловіків і де ви бачили жінок? У нас є брюте-бари і спідниця-бари. Так, спочатку ви повинні стати чоловіком або жінкою, а потім побудувати сім'ю. Для створення сім'ї потрібно лише фізично здоровий, духовно розвинений і матеріально виконаний. Не варто боротися з бідними непрофесійними.
Якщо відносини почалися з ... що їх чекає?
Відбувся пізніше. Спочатку має бути загальне бачення. Любов не коли ви дивитеся один одному, але коли ви подивитеся один спосіб. Канадські дослідники виявили чотири фактори, які роблять сім'ю міцними. Перший - загальний світогляд. Другий — загальний гастрономічний смак. І тільки в третьому місці... На четвертому бажання вихованця один одному. А коли сім'я створюється через... про це нічого хорошого.
Чоловіки часто порівнювати себе чоловікам і претензію, які обманюють обов'язково.
Недостатність виникає від того, що люди зробили помилку у виборі супутника. Якщо ви помиляєтеся помилкою і змащуєте виворітну людину, це природно, що хтось ще починає любити вас.
Які жінки не обдурені?
Фізично здоровий, духовно розвинений і матеріально незалежний. Наші жінки мають три розлади: педофілія, зоофілія, мазохізм. По-перше, вони приймають чоловіка не як чоловіка, але для освіти. По-друге, вони живуть з алкоголями. Що таке алкогольний? Це тварина. І третина, вони страждають від мазохизму: вони люблять бути бульбовані.
Якщо жінка фізично здорова, фінансово незалежна, але не молодий? Чи є вона менш перспективним?
Більше можливостей Це жінка в соку. Це вже сталося. Вона не потребує бічної страви, вона потребує стейку. 45-50-річна жінка в... подарує голову молодим.
Як провести розвідувальні роботи на початковому етапі знайомства і визначити, чи є людина чи ні?
По зв'язку, жестом, способом сукні. Сакрати - сказав він: "Для мене щось, я хочу бачити вас." Після декількох фраз ви можете визначити, хто перед вами, і якщо ви збігаєтеся з прогнозом.
Чи буде Конституція однаковою з партнерами?
Звичайно. Якщо чоловік... потребує 50 хвилин 3 рази на день, і жінка 3 хвилини 1 раз на місяць – вони не досягнуть успіху.
Якщо є будь-які невідповідності, чи може жінка скорегувати чоловіка або спробувати його відновити?
Ноп. Необхідно взяти готову продукцію, не напівфабрикати. Дорослі люди повинні отримати одружений. Ви можете переоцінити одну людину, самостійно. Ви зробили помилку, тому вам доведеться розбити. І подивіться на когось ще.
Де краще шукати?
Тільки на роботі. Коли ви подивитеся на когось на роботі, ви бачите, як це сталося. Ви і я працюю разом зараз, і ви можете сформувати думку про мене. На зустрічах або нічних клубах відбувається збирання лінів.
Чи змінилися жінки?
Ніщо змінилося в останні сотні тисяч років.
Що про те, що зараз дівчата хочуть одружити статус чоловіків?
Це право. Так вони дозрівають. Але ви повинні мати статус самостійно. На жаль, більшість жінок мають психологію пізніх протезів: пошук багатої людини корму. І для цього вони планують ферми і дають в ліжко. Ви повинні викликати це: проституція. Тим не менш, є багато чоловіків, які можуть бути викликані латексним альфондом, які шукають багатих жінок, але не хочуть розвивати себе.
Але є теорія, що жінка повинна тільки надихати чоловіка, створити комфортні умови для нього, що залишилися в його тіні.
Ви заплутаєте чоловіка з матовим ведмедем. Людина не потребує натхнення. Він надихнув своєю роботою і результатом. Ви не можете жити для жінки або чоловіка.
І для дітей?
Не... Діти – це щось ефемерне. Діти, незалежно від того, як поганий або хороший, все ще залишить вас в 18-20 років. Чоловіки і жінки ближче один одному, і діти тимчасові. Наша любов.
В результаті розлучення жінки залишають з цим «продуктом любові», і чоловіки стверджують, що вони не хочуть марихувати жінку з дитиною.
Для чоловіка (не брючний ведмедик), дитина з першого шлюбу не проблема. Чому? Бо він готовий зробити все для дитини, до тих пір, поки кохана була там. Але коли жінка вважає, що дитина є найважливішою справою, вона ніколи не буде щасливою в шлюбі.
Є думка, що в установі шлюбу відмирає, що майбутнє лежить в альтернативних формах співвідношення. Як ви відчуваєте про гість?
Не пропустіть своє щастя. Іноді люди живуть в цивільному шлюбі – нормально. І тільки зареєстровані, вони почали жити погано.
Яка причина цієї зміни?
Що людина хоче бути вільним. Формалізоване шлюбне ім'я йому. Письма паспорта не змінює нічого для смарт-особи. Для фольги.
Галина Ахметова
Відомий психолог Анна Ціпріс – що не розповісти чоловіка
15 Цитувати з непередбачуваної масової журналістики Володимира Познера