Зображення самого себе ми евро з інших

У конфлікті одна сторона бачить інший як гальмівний рух на зв'язках, тьмяні, ніж самі. Конфлікт завжди базується на вірі, «Я краще, ніж ви». Ви гірше, ніж мене. Критикалізм зазвичай випливає замість підтримки. Хто критикує віру, що він покращує відносини. Критики – це процес, спрямований на припинення діяльності. І припиняється процес відносин.

Як потрапити в цю пастку?

Правда полягає в тому, що два люди можуть перемагатися і випробувати світ, відчуваючи рівних. Далі вони разом.

Ви не можете залишатися в тісних відносинах, якщо одна відстала, або інші перерви попереду в її розвитку.

Але вони різні! Кожен має історію. І що вони принесли з ними значно впливає на танець своїх відносин.

Надаючи підтримку один одному, або іншим словами, таким чином, вони починають підтримувати відбиття почуття себе в партнерах з відносинами.

Що таке відображення почуття себе і як вона проявляється?

Це образ, який ми провокуємо з інших. Коли ми просимо просте питання надії затвердження: «Для того, як вам подобається моя зачіска (труси, коляска, моя дитина, наша квартира і т.д.), ми хочемо бачити себе очима співрозмовника, нас добре і привабливо.

А партнер, який бажає бути схвалений нами, а також ми, включає в себе роль Спасителя нашого відбиваючого себе і підтримує наші очікування з його схваленням.

Ось ваша увага! У зв’язку з тим, що ми запозичили енергію нашого партнера, щоб зробити нас краще. Наша продуктивність поліпшується за погодженням запозичених.

Що це, наша робота незалежні, але потребує запозичень.

Незважаючи на те, що ми живемо в суспільстві, що визнає, що підтримка необхідна для кожного учасника суспільства, це не дивно гірке, щоб реалізувати, що ви не є невід'ємним, і мусити затвердження інших.

Це особливо важко для чоловіків визнати. Їхнє зображення героїчної крихти до пилу. Вони починають враховувати себе слабкими і приховувати свої знання від всіх і від себе.

Репресований самознімок – тінь. Тіні тільки підвищується протягом життя. Кожного разу, коли ви повинні були затвердження когось іншого для свого функціонування, тінь тільки виріс.

Це не тільки люди, які мають тіні. Щоб відчути себе хорошою дружиною, кожна жінка повинна приховувати її сексуальні образи від усіх.

вона думає вона сексуальна. Трохи докладніше про те, як це відбувається:

Фізіологія інтимності у чоловіків і жінок відрізняється. Він хоче почати секс швидше і закінчити його швидше, ніж вона робить.

В результаті жінки часто незадоволені. Але для того, щоб не виглядав, вона приховує невдоволення і робить ненадійну шахту в поганій грі.

Її репресованою частиною Whore росте і проявляється тільки в фантазіях, самоті. Іноді вона хоче знайти кращий коханець. Але ціна за це відчуття самовіддачості і навіть гіршого, самонасиченого.

Боротьба з нашою тінь веде кожну з нас боротьбу з тими, хто ми раз просили за боргу.

Боротьба проявляється через критик. Ми стаємо звинуваченниками тих, хто ми працюємо.

Так Спас стає нашим жертвою.

Де вихід? Виявляється створення цілісності, незалежного функціонування. Зараз в світі.

Ви думаєте, що людина з незалежним функціонуванням, як тріщина, не шукає підтримки від будь-якого і не дає їй нікому?

Ні, людина з загостренням я просто не торкаю себе тіні. Він здатний дати, просити, приймати і навіть відхиляти визнання і затвердження інших.

Чому це робити? Якщо ви можете самостійно відповісти і затвердження! Він автономний, але не окремий. Він один з іншими, тому що він зайвий. Він рясний, бо він любив.

Він зрілий.

Він може комфортно себе, але він може відкрито визнати, що він хотів би підтримати інших. Відкрито його слабкості. Це не робить його слабким в очах інших. Навпаки він вважається привабливою людиною.

Милосердя ніколи не виражається в критиці. Це привабливо.
Неприємність завжди знає причини. Це чудовий.
Миротворець завжди надає підтримку без очікування повернення боргу. Захоплюючий.

Я просто хочу бути з такою особою. Зробіть свій рівень. На його рівні ви завжди можете бути самі і не боятися, щоб вивчити ваші найяскравіші тіні. Це тільки в єдності з тіною, що виникає сила.

(З матеріалів тренінгу «Жінки очима чоловіків.) Неймовірна чоловіча харизма через очі жінок.
Марк Якщораімов.