502
Хоментофоно, давньогавайське мистецтво вирішення проблем
Хоопонофоно є давньогавайським мистецтвом вирішення проблем. Гавайське слово Ho’oponopono означає «правильна помилка» або «прави. й
Ho'oponopono допомагає видалити, нейтралізувати та видаляти деструктивні програми, щоб стати однією з божественною свідомістю, яка властива кожній людині, об'єднуючи потік зловживання та отримувати натхнення.
Нижче наведено велику нагадку для тих, хто вже знайомий з методикою і хоче швидко відновити основні дані Ho'oponoponoooono з часом.
Для тих, хто тільки починає опанувати цей чудовий метод.
1,1 км Не можна зрозуміти і контролювати все.
Не можна знати все, що відбувається навколо вас. Ваше тіло і мозок регулюють себе прямо зараз, без вашої участі. У атмосферу є численні невидимі сигнали, діапазон яких дуже широкий – від радіохвиль до продуманих форм. Ви не можете почути всі ці сигнали. Ви берете участь у створенні власної реальності прямо зараз, але це буває несвідомо, без будь-якого усвідомлення або контролю над Вашою частиною. Ось чому ви можете думати позитивно і все-таки повинні бути потрібні. Ваша свідомість не є творцем.
2,2 км Не запустіть все.
Очевидно, що якщо ви не знаєте все, що відбувається, ви не можете керувати ним.
Це тільки пастка вашого Ви думаєте, що світ регулюється вашими командами. З того, як ваш ego не може бачити те, що відбувається в світі в даний момент, це не зовсім мудро, щоб випустити, що краще для вас. Ви не можете керувати подіями. Ви можете використовувати вашу свідомість, щоб вибрати те, що ви віддаєте перевагу досвіду, але ви повинні дозволити собі рішення для вас, чи буде відбуватися ці події, як вони будуть відбуватися, і коли. Ключ тут подається.
3. У Ви можете зацікавити все, що ви зустрічаєте в житті.
Що б ви не з'явились у вашому житті (неважливо, що це може бути лише загострено, оскільки це в межах вашої сфери дії. Якщо ви відчуваєте це, ви можете зацікавити його. Якщо ви бачите проблему, то ви можете зафіксувати його (насіть собі). Або як я колись сказав Oprah Winfrey, "Якщо ви можете помітити його, ви отримали його." Ви не можете мати найменшої ідеї, чому це сталося в житті або чому це сталося, але ви повинні прийняти його, тому що ви не знаєте нічого про це. Чим більше ви загоюєте те, що йде ваш шлях, очищувач ви стаєте і чим ближче ви проявляєте, що ви хочете, щоб ви звільнити енергію зараз доступним для використання по відношенню до інших проблем.
4. У Ви несете повну відповідальність за всі ваші життєві враження.
Все, що відбувається у вашому житті, це не ваша несправність, але ви 100% відповідальні. Концепція особистої відповідальності поширюється далеко за те, що ви скажете, зробити і подумати. Він включає в себе те, що інші говорять, робити і думати в житті. Якщо у Вашому житті є особа, яка має проблему, це буде ваша проблема. Цей принцип тісно пов'язаний з попереднім принципом, що говорить про те, що ви здатні зацікавити всіх, хто отримує ваш шлях. Ви не маєте права нікому нікому нікому, ні на що відбувається. Ви можете взяти відповідальність, що означає прийняття його, прийняття його і любити його. Чим більше ви зацікавите, що настає ваш шлях, тим сильніше ваше підключення до джерела життя стає.
5. Умань Ваш квиток без обмежень - повторити фразу «Я тебе люблю». й
Прохід, який забирає вас у світ за межі, від загоєння до бажаного виконання, є простою фразою, «Я люблю тебе». Повторити цю фразу Богу очищає все, дозволяючи відчути диво цього моменту – відсутність обмежень. Ідея полягає в тому, щоб любити все навколо вас. Люблю вашу надмірну вагу, ваша неприємна дитина, ваш сусід або дружина, і любити їх. Любов трансформує енергію і випускає її. фраза: «Я тебе люблю» – чарівний пароль до почуття Бога.
6. Жнівень Натхнення є більш важливим, ніж намір.
Інтенції - іграшки розуму, і натхнення - це показання від Бога. На деякий момент ви обієми і почати слухати замість того, щоб просити і чекати. Інтенсивація – це спроба контролювати життя людини на основі обмеженого бачення его.
Натхнення отримує повідомлення від Бога і діє відповідно до цього повідомлення. Ведуться роботи та виготовляти результати, надихаючі роботи та роботи чудес. Що вибрати?
Ho'oponopono Обман лист
Я навчаюся в моєму житті і у відносинах з людьми за такими принципами.
1,1 км Фізичний Всесвіт – втілення моїх думок.
2,2 км Якщо мої думки шкідливі, вони створюють шкідливу фізичну реальність.
3. У Якщо мої думки є ідеальними, вони створюють фізичну реальність, яка викликає любов.
4. У Я 100% відповідальний за створення мого фізичного Всесвіту.
5. Умань Я приймаю повну (100%) відповідальність за перетворення шкідливих думок, які створюють
Чарівна реальність.
6. Жнівень Від мене немає. Все існує як думки в моєму розумі.