584
Ви і гроші - "Я не можу це зробити більше, вони йдуть через пальці."
«Я не можу зробити це тим більше, вони їдуть пальцями. Гроші набувають в життя, так само, як це необхідно для існування, але не більше. Якщо потрібно платити за навчання або мати тонкі черевики, то необхідна сума завжди доступна. Як тільки вони отримують трохи більше, і є невеликий надлишок, відразу щось відбувається, то мікрохвильова піч зламала, потім мій бабуся був поставлений в лікарню, або мій найкращий друг щось відбувається, і вона просить кредит, або я купую безглузду покупку, потім мій гаманець знову порожній. Я не знаю, як вийти з неї. - Ця тема була озвучена клієнтом на групі на макетах системи.
Я бачив багато нодингів, що знають, посміхаючи і слуху сумних зітхань. Ця тема була близькою і знайомою з багатьма. Слово словом почалася дискусія на тему. Люди висловили добре відомі собачі, які ми вибираємо власний рівень матеріального благополуччя, інші сперечалися, що всі наші нещастя відварилися до фінансової невдоволення з власними ресурсами і всіма проблемами в нашому мисленні і радянській ідеології, що зараз існує безліч курсів і тренінгів з предмету достатку. «Аха, що веде однакові «погані» лідери ...» – чув заперечення з групи.
«Я був в самому успішному кабінеті терапевта, і ми маємо справу з моїм неможливістю, щоб дозволити більше... Я був записом, викладанням, контрольними витратами, а також чесним збереженням 10% до свинарського банку. Я візуалізував мій сон до таких дрібних речей, які я відчував своє бажане життя за кольором запаху і смаку, і через кілька років досягла мети, я зробив плани подальшого розвитку і процвітання, і що? Криза, кредит, який не має нічого платити, борг, і недавно в в'їзді збивається на голову і набрав дорогий мобільний телефон, добре пережили. Я хочу, щоб я жив, як раніше, але я знав, що якщо ви народилися в сім'ю селянського і пролетаріату, немає нічого, щоб претендувати на королівське життя.
З цим аргументом багато домовленостей, які визначають свідомість, і в цілому, «вічно крикет повинен знати свій власний стовп». У зв'язку з тим, що заступник клієнта дивився інтересом і лютою на депутаті грошей, повільно і не визначилися з ними фігури, які переміщаються взустріч один одному. Але чим менша відстань стала, тим більше заступника клієнта почав мати головний біль і страх з'явився, нарешті, вона не могла стояти її і сказала: "Стоп! Я не можу піти, я відчуваю страшну небезпеку, як ніби це смерть сама, яка хоче тримати мене в руках» — клієнт тихо кричав, зрозумів, що це почуття відчував, коли колись відчував велику суму грошей. У віці дванадцятирічного віку з'явились напади мігрені. «Це все маму і бабуся з їх переконаннями: «Нема нічого, але неприємностей, які нас зараховуються?» Введення фігури цієї віри показали, що корінь проблеми на рівні великогабаритних і великозерних на материнській стороні.
Вимкнено декулацизовано. Сім'я була найбагатшою в с., була земля і ферма, найняли людей і навіть млин, коли останній коров був взятий з двору, великий-поглибився до її зловмисників, загинув від удару до голови, але до того, як вона загинула протягом декількох днів від важкого болю і збуджена, щоб полегшити її цього страждання.
Великозернистий лівий, тримаючи дитину і п'ять дітей. Він не може стояти шоки і почуття провини, відверті і повністю покинутих дітей. Старшим був бабуся, вона була 12, вона пішла до сусіднього міста, щоб знайти якусь роботу, і коли через кілька місяців вона повернулася, вона побачила, що тільки руїни залишилися від батьківського будинку, в підіткненні гнів, розпаду і в протесті, великий розбійник встановив вогонь до будинку з самим і його дітьми. Виживання маленької дівчини, яка напередодні погодилася взяти її сестра. Після цього трагедії, віра, системний драйвер, з'явився в сімейній системі: «Моней небезпечний для життя!» І виявилося, що не ідеологія або колективна думка, але реальний досвід справжньої сім'ї.
пожежа
Після роботи, яка була спрямована на звільнення від цього переплетення, жінка сказала, що вона завжди боїться вогню, що молодший брат її матері тепер є ворозьким, він і його дружина були в автомобільній аварії в результаті чого його дружина померла від травматичної травми мозку, був інтенсивний догляд протягом трьох днів. крихітна дівчина залишалася в руках, її дядько відверта, і її матері, тільки зараз займається приготуванням документів для прийняття. А потім вона додала, що її тіло сина мав великий зародок, який виглядав як опік. У групі з'явилася могильна тиша, вона побачила, що вони побачили і переосмислювали свої рідні оповідання.
Ми часто приїжджаємо до декулакізації, репресії, голоду, несправедливого розподілу спадщини, крадіжок і лоутингу, воєн і революцій, незалежно від того, яка сторона ми були на місці, чи були наші предки жертви, як в цьому випадку, так і навпаки, ті, хто збив, взяли або незаконно збагачували. Від покоління до покоління, ми слідуємо за старими історіями та трагічними подіями наших предків та нашими людьми.
Система вирівнювання допомагає бачити приховані з'єднання та системні переплетення, переробити досвід, отриманий у батьківській родині, позбутися від негативного, гальмування, обмеження впливу сімейної історії на сучасний термін життя, відновлювальні потенційні ресурси, підвищення ефективності існування та повного розвитку особистості.
Сімейне розміщення – це сучасний тип роботи з системними проблемами. Метод трансгенераційний, тобто дозволяє працювати з проблемами, які йдуть назад до глибокого минулого роду. Кожна жива система має власну морфогенетичну поле, інформаційний поле, в якому є інформація про всю систему, яка часто визначає нашу долю і нашу поведінку. Робота спрямована на відновлення оригінального, основного порядку, порушення якого призводить до втрати балансу в системі і виражається в багатьох симптомах і життєвих труднощіх клієнтів.
Автор Ірина Іщенко