472
Що таке підстава для виявлення батьків
До того, як ви звикли до батьків, з'ясуйте причину цього.
Думка виникла під час однієї групи психотерапії. Про зловживання, яка впала на маму. Я не входив в деталі. Вона влетів до Ростова і почала жити з її старшою сестрою.
Мати зажадала, що її сестра зробила її з дому, надії, що вона, бездомний, повернеться. Моя сестра не могла розгубити маму (або, можливо, не). Я, однак, не повернув додому, знімав кут, який з її заробітком значно погіршив її фінансову ситуацію.
Мати не заспокоїлася, продала будинок, купила квартиру в Ростові і через громадські організації на роботі мого підопічних прагнув, щоб дочка повернулася до неї. Мій клієнт розвинув депресію і спробував вбити себе.
На пораді друзів вона попросила допомогти. В кінці оповідання він сказав, що він захопив свою матір. У складі групи, які її засвідчили.
Я хотів би відзначити, що у мене немає ознак психічного захворювання. Стара сестра підтвердила свою історію. Я знайшов, що вона мала причину, щоб поцікавити її маму, для її матері була жінка, яка народила її, але вона не була психологічно і соціально мати.
Ще один приклад.
Випускник медичного інституту закоханий за любов, для військового чоловіка, який має перспективи надання послуг в Далекому Сході. Мати запобігає цьому шлюбу. «Я жив для вас і ви залишаєте мене, не вижити його.» Як ви любите мати, як це? Є багато таких прикладів.
Жінки! Не можна відображати, що я дав два приклади недобрих мам. Це літературний трюк. Статистично, є набагато погані батьки, ніж не хороші мами.
До того, як ви відреагуєте когось, щоб розшукати своїх батьків, дізнайтесь, що хороші батьки зробили до цієї особи. Ймовірно, його ненависть батьків обгрунтовано.
Сценарій Михайла Єфимовича Литвика
Зрілі стосунки: Залежність, незалежність, взаємозалежність
Ви і гроші - "Я не можу це зробити більше, вони йдуть через пальці."