Методика виходу висоти та в’їзду

Я часто підійшов людей, які щиро вірять, що вони безкоштовні від перезапуску і претензій до будь-якого. «Я пробачаю всіх, я не відроджу всіх», «ми любила її більше, але я не відлякую її», «ми чоловік не дуже багато з дітьми, але я розумію, що він має роботу» і т.д. Але так як ми пам'ятаємо це, що моя мама любила свою сестру, і нам було хто-небудь пробачити, то ці хвости все ще малюють з минулого, займаючи наші думки і малювання енергії.

Вони створюють постійний негативний фон, який проявляється в загальній незадоволеності життям - все добре виглядає, але якось радує; в психічних діалогах з людьми з минулого - ми доведемо щось, пояснимо щось, сперечають; в сенсі провини - вони не завадили комусь, не робили обіцянок. В’язниці мають безліч проявів, а причина одна – незакінчених відносин.

Чому варто зв'язатися з нами

Будь-який незакінчений бізнес блокує нашу ефективність, запобігає досягненню цілей, виконання бажань, віддає енергію і гарний настрій.

Як дізнатися, чи є «хвостики»?

Дивіться ваші думки – що ти думаєш весь день? Кетч скребки фраз, образів, інших негативних переживань. У той час, коли хтось сказав нам неприємне слово, і ми пам'ятаємо його протягом багатьох років, інший не сплачував боргу, третій не вдалося, і ви довіряли йому. Всі ці маленькі, неповнолітні, можливо, інциденти, які ви довге з вилучених в архівах. І ви також щиро вірите, що ви пробачте, забути, дайте. Але вони з вами, і я раджу звернути увагу на них.

Якщо ми вирішили продовжити життя з хвостиками, ми витрачаємо час і енергію на речі, які ми не можемо змінити, енергія була відведена, або ми можемо піти на щось корисне.

Що робити з хвостиками?

Встановити по половині години безкоштовного часу, в'язувати і писати все, що ви можете пам'ятати. З повагою, не відхиляють спогади, всі вони мають значення.
Встановити себе мету - позбутися від всіх «хвостів», для кожного з них визначається конкретна дата, інакше процес може бути затриманий.
Виконайте обряд подяки кожній людині за списком – подякуйте їм за їх цінний досвід, за ситуацію вони створювали і які навчили вас щось важливе. Наприклад, скажи другу, «Дякую вам за сміхання і не блюваючи в мене, це дав мені силу і допомогли мені прийняти важливий крок. й
Для підвищення кваліфікації. Подумайте про людину, яку ви вдячні та поклоніння. Ви можете зробити луку самостійно, не потрібно приїхати до людей і лука до них. Ця акція є дуже корисною для досягнення і припинення відносин.
Коли ви висловлюєте щиру подяку за минуле, вона дає вам йти і дозволяє рухатися далі, хвости більше не тягнути енергію, цілі починають досягнути, мрії приходять вірно, і ви живете з легким серцем.

Заключний дотик – обов’язково перехрещувати закриті «хвостики» зі списку, похвалитися і підтримувати себе, адже тепер ви робите дуже важливе і необхідне. Після завершення роботи, зробити щось приємне для себе, нехай це буде торт або щось інше – головне, що це дає вам задоволення. опублікований екомережею. Увійти

Автор: Юлія Соломонова