Травма дитини або пана Сміт

8918920

«Мр. і панс. Сміт» - це кіно, режисер Doug Lyman.

Травма занедбаної дитини – цими я маю на увазі травми, в яких дитина залишилася в дитинстві тільки з життям, де батьки не виконали свої батьківські функції: діти алкоголів, діти нездатних батьків, діти розміщені в дитячих будинках, дітей, які викинули з дому або загрожували цим, діти, які пережили розлучення батьків або смерті батьків або одного з них, вуличні діти, не надаючи їм своєчасну психологічну підтримку.

Травма є надмірним навантаженням на психіку, з яким психіку дитини не вдалося впоратися, що було відображено в подальшому здатності будувати відносини з іншими людьми, і в першу чергу з собою.

Найшвидше місце в цій травмі безпорадність. Почуття безпомилково для травматизації людини – це смерть, що означає: «Я не повинен хворіти, не повинен показати всіх, хто не досягне успіху, я повинен бути сильнішим і охолоджувачем, ніж всі інші». Це, дитина бере на себе функції батьків, щоб забезпечити його безпеку і виживання.

У разі достатності ресурсів така людина виростає в наркоз, який знецінює себе і інші в бездопомозі, стверджує себе за рахунок некомпетентності інших людей, змагається з усіма, і намагається досягти досконалості і ідеального в всьому дотик. Такі люди, як правило, досягають великого успіху у своїй роботі, але не можуть створювати сильні опорні відносини. Кожен захоплює їх, але ніхто не знає про своїх страшних страждань. У разі декомпенсації, коли ресурс недостатньо, алкоголізм, наркоманія, психосоматика цвіте з життєздатним кольором, психічними розладами до прикордонних станів, пов'язаними з порушеннями, депресія, різні залежності, схильність до самогубства і самозахисту. Це два стовпи травми: велич і нічого. Саме ці люди, які, як правило, грають у трикутнику «замовник-харасер». По відношенню до однієї особи, він буде жертвою, до іншого - рятувальник, третій - гонщик, або в тих же відносинах партнери постійно змінять місця. Це те, що відбувається в залежності від відносин.

«Мр. і панс. Сміт» про зв’язок двох таких людей, які достатньо компенсують їх травму. Є також жарт про парі: «Як зробити два покупці? й

Дві нарциси постійно тестують один одному для відмови. Таким чином, переживаючи нестерпний жах відхилення, вони з одного боку постійно доводять своїх величів, своїх талантів, викликаючи захоплення кожного іншого, а з іншого боку, незрівняно «зволоження» один одному і себе в надії, що партнер все ж повернеться і все ще залишається найближчим. І якщо партнер не стоїть і листя, то другий доводить себе, що він нічого, його партнер теж нічого і життя не має сенсу, тим самим відроджуючи свою травму. Якщо партнер виживає, він відразу ж присвячується педесталу, а процес поклоніння його таланту починається, перша намагається порадувати його, знову зростає і починає свій партнер знову змочити, викинути його з тумби. Ці два заслуговують один одному у всьому. Їхній зв'язок - гойдалка. Виснаження виснаження, ресурси виснажуються, а потім потрібно їх поповнювати, потім зрадити, наркоманія і т.д. починаються. А потім новий цикл. Вони не можуть бути разом довго, і вони не можуть бути неповними. Вони потребують один одного дуже багато тому, що вони потребують затвердження та захоплення іншого так погано, щоб об'єднати, до інтимності, до безпеки, але шляхом тестування меж безпеки над і знову і зраджуючи один одному, вони знищують крихкі довіру між ними. Вони змагаються один з одним, вони поєднуються з зовнішніми людьми, щоб перевірити їх партнера за лояльність, це тест на тест.

Що потрібно для підтримки своїх відносин:
Стоп-оцінка між собою
Встановити сильні межі інтимності, тобто не обдурити на одному або муфті з іншими людьми
Дивитися комфортну відстань між собою, тобто повагу одного особистого простору і власними силами.
Зберігати слово та впровадити угоди
Визначають всі форми насильства та співучастості, в тому числі і
Дізнайтеся, щоб відхилити один одного, якщо щось знаходиться в горлі прямо зараз.
Дізнатися більше про «не» партнера
Вчимося сказати один одному, «Чи болить, коли ви скажете ці слова мені,» і апологизує навіть для неперевершеної незручності.
Розробка власної підтримки
Усвідомо про травматичний досвід та травматичну поведінку
Зверніть увагу на фізичне здоров’я. Охорона здоров'я - ресурс для лікування травми.

Як ви можете побачити, це велика робота. Ці пари потребують підтримки.

І знову про почуття провини і сором'язливості: ніхто не винний, живий організм надзвичайно крихкий, і що може витримати один, може не витримати іншого. Природний вибір – це явище природи, кожен бореться за власне виживання, і це може прийняти всі види форм. Кожен несе відповідальність за власну обізнаність. Як тільки ви починаєте шукати полум'я, будь то в собі або в інших, ви відразу впадете в роль жертви або стільця, і продовжуєте травматичний сценарій. Якщо ви дійсно повинні відлякувати когось, тобто вийняти біль і гнів, дати це місце, відлякувати природний підбір. Ви не завадили йому.

Захворюваю, що мені дуже багато, щоб бути відхиленими, тому багато, щоб відчувати себе безпорадно, що я досить вбити вас і себе, ніж впадати в це знову. Це спосіб уникнути болю.

У вбивстві Білл, вона вбиває його, а потім майже гине від болю втратити кохану людину. Але вона залишається з дочкою...