Синдром життя

«Що я зростаю, то почнеться реальне життя», – фраза я чую майже кожен день від людей, які збираються жити в повному обсязі при бажанні обставин. «Я втратию вагу, я буду краще, я буду щасливий», «Я зароблю гроші зараз, а потім я відчуваю себе гідною людиною», «Я почне сім'ю, тоді все буде покращуватися в житті», «Я буду жити спокійно», і т.д.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не буде. Велике щастя не пов'язане з зовнішніми обставинами, оскільки вони є лише приємним доповненням до того, що ви вже маєте всередині. Якщо ви не знаєте, як оцінити те, що ви навряд чи можете зробити це з чим буде. Якщо ви не знаєте, як бути щасливим в якому житті вже запропонували вам, ви не зможете це зробити після того, як ви отримаєте те, що ви хочете.
Синдром знебарвленого життя є захворюванням сучасної цивілізації. На думку багатьох людей, які живуть далеко в майбутньому (або в минулому, але це про те, щоб отримати застряг у неоцінених уроках, нехай залишить цю тему з цього повідомлення). Щоб отримати багату, щоб повернутися на ноги, щоб знайти щастя, подбати про ваше тіло, будувати стосунки, але робити все це через деякий час, зараз немає часу. Ви знаєте? Я хотів би зробити щось гідне і до моєї кришки, але це не працює, тому що «роботи-діти-коммітенти-кондиціони-кондиціони життя є певним-сімейним дисфункційним. й
Не дуже добре функціонує тіло, навіть гірше функціонування відносин і глибока внутрішня криза. Де ви збираєте всі ці роки? Купити автомобіль, квартиру, будинок? Ви хочете дітей? Так, діти набагато більше потребують батьківської любові і уваги до своїх проблем, ніж батько або мати, яка зникне на роботі цілодобово.
Дітям необхідно мати доступ до дорослого досвіду та мудрості. Діти потребують підтримки, дітям потрібні батьки в житті. Але достатня присутність, здорова, адекватна присутність. Не вичерпані мати-гістерика, сльози у дітей всі їх незадоволення, не втомилися і відгнічують батька, агресивно висловлюючи свою позицію, діти потребують батьків-учасників. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. З дорослими дорослими реакціями на події в житті. Сім'я повинна бути сприятливою для всіх, хто живе в ній. Де будуть дорослі з адекватною самооцінкою та ідеями про життя, які приходять з того, якщо більшість дітей виростуть в сім'ях, де батьки не використовуються для розвитку і роботи над собою? Я вже мудрий і знаю, як жити.
Я думаю, що це відбувається, тому що ми не звикли думати про сенс життя. Виконавці, як кальмари в колі, досягають далеких результатів, створюють привабливий зовнішній вигляд, не багато турботи про те, що всередині. Ми живемо з мріями про майбутнє, але ми не вчимося з присутніми. Так, після закінчення, людина чекає коледжу або університету, але це не означає, що з п'ятого класу він повинен жити тільки з ідеєю, що він буде вступати в університет протягом шести років, і ці роки якось витрачати, пройде швидше, прямо? Але це шість років життя! Так, є університет, ми є, ми готуємо для нього, але ми живемо тут, живемо життя школяра, адже цей період життя ніколи не буде знову, нам потрібно жити, як це, намагатися отримати максимальну користь від нього.
Ви не маєте спільного друга, тому що? Сприяє і лікуванню, бажаючим одружитися? Тож радіс, життя дає можливість краще підготуватися до зустрічі. Вирощування, розвиток, вивчення відносин, підвищення рівня компетенції, але бути присутнім. Приєднайте більше з друзями і подругами, познайомитеся з новими людьми, подбайте про своє здоров'я, роботу, подивіться на себе, і ваша людина обов'язково прийде один день. А що добре, щоб відправити вам нормальну людину, якщо ви сидите ще і як великий боєць нескінченно кажучи, що ви хочете відносин. Все має свій час, кожен фрукт повинен дозрівати. Що ще немає, будинок не був завершений, гроші не заробили, з метою життя не було прийнято рішення? Ще кілька років, і все ще роблять своє здоров'я, хобі, щось інше, а не до тих пір. Ну, що якщо ваше життя закінчується набагато раніше, ніж ви можете зробити це все? Що таке відходи дорогоцінних років? Що ще? Чи буде ви відпочивати, коли ви будете жити, будувати відносини, коли ви робите гроші? О, що бульчити.
Якщо ви дійсно хочете щось, ви повинні почати, щоб зробити більшість ваших поточних життєвих обставин. Не потрібно відкинути життя до завтрашнього дня, він занадто флотує. Прийміть свій вчора, подумайте про завтра, але зараз. Жива якнайшвидше життя. Всередині кожної людини є весь світ, і якщо ви починаєте його ставити, то все зовнішнє з радістю почнемо допомогти вам багато. Чи є ті, хто живе і тих, хто збирається жити, які ви?
Кожного разу ми вмираємо і знову народжуємо, що кожен момент займає велику красу життя, кожна зустріч несе в собі дивовижні відкриття. Виглядайте всередині і навколо вас теж. Неба красива, люди дуже добре, тіло живий і здоровий, дякую вам за все це. Прийміть вдячність, що, і не зрушуйте відповідальність за своє щастя до деяких обставин.
Танець, якби ніхто не міг бачити вас, співати, якби ніхто не міг почути тебе, любов, якби ви не були боляче, жити, ніби небо вже на землі. . ?
Кредит: Діна Річардс