Яка щаслива російська жінка після 30 років

«Політична некоректна тема». Він прийшов до мене, коли красиві, яскраві, розумні жінки раптово відлякалися, коли розмова якось торкалася свого віку. Це було в спілкуванні з клієнтами, а з друзями / друзями, і роком тому, і кілька днів тому. Що таке «неправда» близько 35 або 40 років, і як і раніше, має сильний інтерес у чоловіків, піклуючись про себе, або навіть (не страшно!) будучи єдиним або розлученням. Я бачив їх, які дуже привабливі для мене як жінки, говорять з натяжністю про вік своїх дітей. Ну, якщо діти 3-4 роки. Що робити, якщо 12-16? Будь-який, хто чує про вік дітей, ймовірно, "оцінити" вік матері. І? Що відбудеться?

Ви повинні миттєво перетворювати в старі тітки в очах, в очах 31-річного чоловіка? Передативна грація тіла, впевнений і розумний погляд, природність поведінки, не обумовлена всім необхідним бажанням порадувати хлопчиків за всіма витратами - все це повинно згорнути, посипати, змортити в одному другому? Але якщо це відбувається в моєму розумі, це тільки якщо я підліток або дуже молода людина. За віком або психологією. Ви хочете хлопчиків? Примітно, на мій погляд, про чоловічі погляди жінок написав Дмитро Сокололов-Мітріх.

Поставити будь-яку молоду людину: Що найважливіше про жінку? Не з романтичної точки зору, але з чисто фізіологічної точки зору. Будь-яка юнака скаже вік. Чим молодша жінка, тим більш цінна вона до чоловіка, чи молодий або старий. Я теж думав. На 20-25 років жінки понад 30 років здавалося майже старим. Цей вид здавалося мені безумовно і об'єктивно. Я був жахливо шкода для чоловіків зрілого і старшого віку, які повинні жити з такими стебловими істотами, коли є так багато молодих і неодружених. А в той же час, з нагоди всіх сортів свят, вичавити помилкові компліменти і неоднозначно риштувати «ягода знову». й

І три-чотири років тому я раптом знайшов себе на тому, що моя гормональна система трехерно розвивається. Молоді істоти віком від 25 років повільно, але обов'язково мігрувати в категорію дітей і перестати турбуватися. Моє тіло говорить мені, "Стоп! Це не ваш! Але «тір» став дамою до 30 років і навіть «дощів» у четвертій десятці. Вони більше не здаються, нехай тільки старий. Є біологічний код в очах, форма і рухи, які мій організм розуміє і приймає. І в 20-річному віці він не, і він, ймовірно, не буде. У занадто юних очах, смертність майже статуї, їх рухи занадто гострі і напружені, а сексуальність чисто спекулятивна.

І я дуже погоджуюсь з словами Д. Соколова-Мітріха, особливо з тих пір, поки не так довго я зрозумів зміни у власній сприйнятті. Це не про гормональні зміни. Про вирощування. Молода дівчина все одно може викликати (і викликати) інтерес, але це часто деякі «порожні». Ви починаєте прагнути бути разом і не мати секс з тілом. Особистість, яка включає тіло. Тому що в першому випадку можна робити з гумовою лялькою (і деякі з них). У другому сексуальному arousal залежить не тільки і не стільки від тіла. Насправді це залежить від мозку, ніж на гормонах.

Обсесія з молодим тілом є типовою рисою сучасної дитячої культури. Коли особистість замінюється тілом і спілкуванням по сексу. Жінка зображена масовою культою - це лялька, мрія, запалена надмірністю гормонів і незадоволеним прагненням до підліткової свідомості. Психотерапевт Є. Михайлова, коли знайомий з чарівником, просить себе наступні питання: «Що потрібно робити з дівчиною так, щоб згасити її спілкування з представниками протилежного сексу навіть тіні будь-якого роду природності?» Чому відносини з чоловіком повністю позбавлений радості – не цікавість, без задоволення, один безперервний страх помилки? Чому явний чоловік, який, здається, пройти деякі нескінченні іспити, так бідні, слабкі, нездужання? Чому «на всіх глядачах» взагалі не припускають - слухаючи питання - що вони самі можуть хотіти різні речі в спілкуванні з чоловіками, шукати і знайти різні речі? Де є згадка про те, що жіноче тіло, душа, розум і дух мають власні і різні потреби? й

І (звичайно) у віці від 35 років жінка або стає відомою про себе реальною, «різноманітною», ставши людину, розквітаючи з істинною жіночністю, або – що відбувається набагато частіше – відлякується повністю. «Що відбувається з російськими жінками після 30 років?» Я. Ніяких спеціальних. Багато людей думають, що старі... А іноді навіть тих, хто зайшов, жіночний і сексуальний, засмагати цю тривогу. Вона часто не говорить, але присутній у спілкуванні з чоловіками, особливо трохи молодше, ніж вони.

... Не про шути прямо і зліва про ваш вік. Це, звичайно, приватна справа. Але, мої дорогі жінки більше тридцять років, ви красива і розумна, і я дійсно хочу, щоб ви відчуєте, що шлях від мене і інших чоловіків без страху, що хтось раптом розкриває «повний секрет». Ну і ті підлітки з критеріями?

Автор: Ілля Латипов