Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Яка щаслива російська жінка після 30 років

«Політична некоректна тема». Він прийшов до мене, коли красиві, яскраві, розумні жінки раптово відлякалися, коли розмова якось торкалася свого віку. Це було в спілкуванні з клієнтами, а з друзями / друзями, і роком тому, і кілька днів тому. Що таке «неправда» близько 35 або 40 років, і як і раніше, має сильний інтерес у чоловіків, піклуючись про себе, або навіть (не страшно!) будучи єдиним або розлученням. Я бачив їх, які дуже привабливі для мене як жінки, говорять з натяжністю про вік своїх дітей. Ну, якщо діти 3-4 роки. Що робити, якщо 12-16? Будь-який, хто чує про вік дітей, ймовірно, "оцінити" вік матері. І? Що відбудеться?

Ви повинні миттєво перетворювати в старі тітки в очах, в очах 31-річного чоловіка? Передативна грація тіла, впевнений і розумний погляд, природність поведінки, не обумовлена всім необхідним бажанням порадувати хлопчиків за всіма витратами - все це повинно згорнути, посипати, змортити в одному другому? Але якщо це відбувається в моєму розумі, це тільки якщо я підліток або дуже молода людина. За віком або психологією. Ви хочете хлопчиків? Примітно, на мій погляд, про чоловічі погляди жінок написав Дмитро Сокололов-Мітріх.

Поставити будь-яку молоду людину: Що найважливіше про жінку? Не з романтичної точки зору, але з чисто фізіологічної точки зору. Будь-яка юнака скаже вік. Чим молодша жінка, тим більш цінна вона до чоловіка, чи молодий або старий. Я теж думав. На 20-25 років жінки понад 30 років здавалося майже старим. Цей вид здавалося мені безумовно і об'єктивно. Я був жахливо шкода для чоловіків зрілого і старшого віку, які повинні жити з такими стебловими істотами, коли є так багато молодих і неодружених. А в той же час, з нагоди всіх сортів свят, вичавити помилкові компліменти і неоднозначно риштувати «ягода знову». й

І три-чотири років тому я раптом знайшов себе на тому, що моя гормональна система трехерно розвивається. Молоді істоти віком від 25 років повільно, але обов'язково мігрувати в категорію дітей і перестати турбуватися. Моє тіло говорить мені, "Стоп! Це не ваш! Але «тір» став дамою до 30 років і навіть «дощів» у четвертій десятці. Вони більше не здаються, нехай тільки старий. Є біологічний код в очах, форма і рухи, які мій організм розуміє і приймає. І в 20-річному віці він не, і він, ймовірно, не буде. У занадто юних очах, смертність майже статуї, їх рухи занадто гострі і напружені, а сексуальність чисто спекулятивна.

І я дуже погоджуюсь з словами Д. Соколова-Мітріха, особливо з тих пір, поки не так довго я зрозумів зміни у власній сприйнятті. Це не про гормональні зміни. Про вирощування. Молода дівчина все одно може викликати (і викликати) інтерес, але це часто деякі «порожні». Ви починаєте прагнути бути разом і не мати секс з тілом. Особистість, яка включає тіло. Тому що в першому випадку можна робити з гумовою лялькою (і деякі з них). У другому сексуальному arousal залежить не тільки і не стільки від тіла. Насправді це залежить від мозку, ніж на гормонах.

Обсесія з молодим тілом є типовою рисою сучасної дитячої культури. Коли особистість замінюється тілом і спілкуванням по сексу. Жінка зображена масовою культою - це лялька, мрія, запалена надмірністю гормонів і незадоволеним прагненням до підліткової свідомості. Психотерапевт Є. Михайлова, коли знайомий з чарівником, просить себе наступні питання: «Що потрібно робити з дівчиною так, щоб згасити її спілкування з представниками протилежного сексу навіть тіні будь-якого роду природності?» Чому відносини з чоловіком повністю позбавлений радості – не цікавість, без задоволення, один безперервний страх помилки? Чому явний чоловік, який, здається, пройти деякі нескінченні іспити, так бідні, слабкі, нездужання? Чому «на всіх глядачах» взагалі не припускають - слухаючи питання - що вони самі можуть хотіти різні речі в спілкуванні з чоловіками, шукати і знайти різні речі? Де є згадка про те, що жіноче тіло, душа, розум і дух мають власні і різні потреби? й

І (звичайно) у віці від 35 років жінка або стає відомою про себе реальною, «різноманітною», ставши людину, розквітаючи з істинною жіночністю, або – що відбувається набагато частіше – відлякується повністю. «Що відбувається з російськими жінками після 30 років?» Я. Ніяких спеціальних. Багато людей думають, що старі... А іноді навіть тих, хто зайшов, жіночний і сексуальний, засмагати цю тривогу. Вона часто не говорить, але присутній у спілкуванні з чоловіками, особливо трохи молодше, ніж вони.

... Не про шути прямо і зліва про ваш вік. Це, звичайно, приватна справа. Але, мої дорогі жінки більше тридцять років, ви красива і розумна, і я дійсно хочу, щоб ви відчуєте, що шлях від мене і інших чоловіків без страху, що хтось раптом розкриває «повний секрет». Ну і ті підлітки з критеріями?

Автор: Ілля Латипов