506
Будьте комфортні та комфортні.
Чому не працює Ведик? Це те, що багато жінок стикаються і багато залишаються розчарованими. Я зробив все «право» – результат не так. Іноді навіть навпаки того, що потрібно. Чому?
Ми зробили наші розуми, що справжня жінка – це комфортна жінка. Це те, що ми хочемо досягти. Стати комфортним з суспільством, чоловіком, дітьми. Один поруч з яким кожен комфортний. При будь-якій вартості. Хто буде годувати будь-яку сторону, навіть якщо вона повинна відрізати її руку. Хто буде «пов'язаний» життя своєї дитини, таємно розсмоктуючи її самостійно, як один відомий вірш говорить. Хто буде пробачати, зрозуміти, приймати і впоратися з усім. Зрозуміло мовчати і самостійно. Але такі приклади описані в Ведасі? Чи існують ці жінки?
Ми не входимо в це, ми не читаємо джерела, наші думки часто слабкі, щоб думати. Ми думаємо в трафаретах і готових візерунках. Для чоловіка, щоб заробити більше, потрібно припинити занурення з ним і годувати його. А дружина не сперечає (але шокує всередині з усіма мільйонами слів і аргументів), варить з усіма її можливою. Немає результатів! Не всі! Не дивлячись на те, що чоловік може навіть «погано» розірватися на дружині, незважаючи на її «згоду». Хто б полум'я? Звісно, Ведас! Попри те, що я не торкався, і це погіршився.
Тому ми намагаємось бути комфортними. І в цьому місці ми відмовляємо себе, пригнічуємо наші особливості, знищуємо себе. І, звичайно, це змушує наших близьких бути Це провокує неприємні події в житті. І навпаки. Що таке фемінність?
Я буду чесним. Справжня жінка незручна. Вона знає, що вона хоче і не боїться запитати. Вона має почуття самодостатності і не продає себе. Симфонія Дуже багато. Вона чує себе, і це важко для неї, щоб накласти нічого проти неї. Побачає сенс життя і не готовий його відмовитися. вона жива. Вона не працює або лялька. Вона непередбачувана, неприпустима, летючі, емоційні. І в результаті некомфортний. Не можна передбачити, подрібнити під себе, не вийде і просто використовувати.
Більш комфортним в житті є той, хто перетягує все на себе, навіть якщо вона не просить її. Або один, який легко перетягнути в ліжко без відповідальності за нього, тільки перспективний щось - або навіть перспективний нічого. Або той, хто хоче нічого, і запитує нічого. Або той, хто пригнічує всі почуття і ніколи не кричить. Або той, хто може виконувати обов'язки дружини протягом багатьох років, не будучи дружиною і без запитань про це страх його втратити. Один, хто заробляє гроші на парі з чоловіком. Хто завжди в джинси - і може зробити все в них, що необхідно і не потрібно. Або той, хто переносить будь-яке зловживання чоловіком. Або той, хто повністю забув і покинув себе. А хто не знає, як відмовлятися, хто може надихнути інших побажань і думок. Дуже комфортний. Тексти пісень, а це означає: Але ви дійсно люблю її? Чи може вона любити себе?
Для мене, можливо, кращий комплімент був недавнім від мого чоловіка в аеропорту Сінгапур (до речі, у нас є 6-годинний сімейний рейс, який день, і я був дуже красивим сері весь час):
«Я дивлюся і бачу тільки комфортні жінки. І ви так різні, тому красиві і любили!
Я дуже щасливий для мого чоловіка. Я люблю одягатися і мати багато одягу. Я не носила собі будь-які сумки, в тому числі з власним одягом. Майже всюди і завжди я зносу довгу сукню, яка автоматично означає, що руки зайняті, я ходжу повільно, я повинен поставити руку і відкрити двері перед мною. Я завжди хочу щось, я завжди знаю, що я хочу. Я хочу зробити щось нереально. Я емоційний, і я можу торкнутися про нещастя, і бути відхилений протягом деякого жарту. Я дуже селективний про їжу, крім того, будучи вегетаріанським. Але виявилося, що він зробив мене ще більш коханим і цінним йому.
Звісно, що жінка обирає одну з двох доріжок – як бути комфортним або бути щасливим. На кожному з них ми навчаємо різні речі.
Для того, щоб бути щасливими, потрібно навчитися слухати своє серце і слідувати його. Щоб бути комфортними, потрібно послухати думку всіх навколо вас і коригувати до неї в будь-який спосіб, навіть якщо ви не хочете.
Щоб бути щасливими, потрібно навчитися бажанню і приймати те, що потрібно, подарувати і отримувати любов. Щоб бути комфортними, вам потрібно дізнатися, щоб дати все, ніколи не просити нічого.
Щоб бути щасливими, вам потрібно розблокувати потенціал, який вже в межах вас. Щоб бути комфортним, достатньо зробити те, що прийнято і право. Навіть якщо це всупереч своїй природі.
Щоб бути щасливими, потрібно відмовитися. Помітно, непристойно, але не кажучи вже про те, що робить вас щасливим. Зловживання людьми, окупації, харчування. Комфортна жінка погоджується з тим, що вона дає. Що вони дали і скільки вони дали. Комфортна жінка не знає, як відмовлятися.
Для того, щоб бути щасливим, необхідно іноді – і часто – йти проти припливу. Стати чорним вівцем, здавалося б, або дивним для когось. Щоб бути комфортними, ви завжди можете зробити те, що ви робите. Ви не маєте можливості повернути голову.
Але головне, що шлях щасливої жінки в кінцевому підсумку призводить до того, що кожен інший стає щасливим поруч з нею. Не існує щастя поряд з комфортною жінкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Немає щастя.
Чому ми вирішили бути комфортними, щоб бути щасливими?
Як ти і я стати комфортним?
Дитячі програми.
Більшість батьків будь-якої дитини намагаються зробити його комфортно. Прогулятися в утворенні, їсти те, що вони дають, не виділятися і не сперечатися, обійми безумовно, не сором'язливі, сну за розкладом.
Звичайно, робота батьків непросто. Особливо, якщо вони обидва працюють. Потім потрібно зменшити кількість стресу, додати передбачуваність. І «жива» дитина в цьому випадку дуже турбує. І починаємо: «Стай прямо», «Ви перебнетеся», «свідомість», «свідомо про те, що ви хочете».
Повернувшись, дитина отримує «лову» – торкнутися, увагу, заохочування. І вона поглинає, що любов отримує тільки "зручний".
Збереження любові
Ще одна версія дитячого сценарію, коли ми навчимо, що любов – це те, що потрібно заробляти. Що ми не будемо любити нас і не будемо робити це. Ви хочете любити? Отримай A, вимити підлогу, слухати.
Далі ми починаємо вірити. Тексти пісень, а це означає: І ми думаємо, що якщо ми перетягаємо все на себе, ми будемо любити для нього. Обов'язково поставте на голову, шкодуйте, хвалі. Реальність полягає в тому, що протилежне відбувається. Чим більше ви перетягуєте, тим більше вони залишають. І менше коханих.
Коли ми намагаємось одягатися комфортно.
Перший крок у зраді себе – як ми одягаємо. Знову ми робимо вибір – ми хочемо бути щасливими або комфортними? Ми часто вибираємо останні. Але потрібно подумати про це, щоб це було зручно? Pull, витягти, піднімати, запустити, керувати? А де є наше щастя?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сукні звикають і вимагають більше грошей. Плаття потребують більш ретельного догляду. Неприємний, це не так?
Якщо це в штани - сходження там, побігти сюди, паралельно пофарбувавши двері, ви не можете мити на тижні (не один помітить що-небудь), прасування також не потрібно, можна оновити один раз на кілька років. Але що робити?
Коли замість подачі, ми починаємо роботу і обслуговуємо.
Зручні жінки, і ті, хто шукає комфорт, чують принцип роботи. Тексти пісень, а це означає: І вони беруть на ще більше різних речей. Відмінність величезна. Сервісні приміщення, приниження сервісу. У першому випадку ми починаємо від потреб людини, а в другому - від своїх бажань.
Однак якщо людина дається, що йому потрібно, це не завжди приємно. Іноді він потребує холодної води або дистанції і знецінення. Що робить його розумним, міцним, очищувачем – і в кінцевому підсумку щасливим.
Якщо ми намагаємось задовольняти всі побажання людини, не даючи йому те, що потрібно, то ми тільки пошкоджені нашими близькими, пригнічуємо себе і втратимо можливість як з нас бути щасливими.
Коли ми втратимо свою гідність, ми вважаємо любов.
Так, це про збереження любові знову. Ця модель відносин позбавляє нас від нашої гідності. У нас є величезна заміна концепцій, і ми цінуємо, що ми платимо за нашу поведінку. Звичайно, тільки добре і комфортно.
Людина може і повинна бути коханою людиною. У будь-якому стані. Будь-яка поведінка. А тим менше він заслуговує на це зараз, тим більше він повинен любити. Але прояви любові можуть бути різними.
Ми проводимо цю модель для наших дітей. Замість того, щоб викладати їх, як бути щасливими, ми навчаємо їх комфортно. Хлопці в цьому місці страждають менше. Вони все ще приймають модель батька, і чоловіки мають інші програмні засоби.
Але дівчата, наші дочки, вони є наступним поколінням в цьому м'ясорубці зручності. З кожним поколінням ця концепція розширюється. Що ще здавалося неприпустимим, так як стати прийнятними в наш час. І вибірки ми визначаємо, куди підуть наші дочки.
І так, дуже важливо зробити правильний вибір. І якщо ви збираєте неправильний спосіб протягом багатьох років, знайдете сміливість, щоб визнати його і перетворити інший спосіб.
Ви не повинні бути комфортними. Ви повинні бути щасливими в хорошому розумінні слова. Щиро дякую вам за те, щоб заповнити простір навколо вас. Тоді це щастя зігріє своїх близьких, а потім освітить весь будинок і помножить любов в ній. І до речі, щоб бути щасливими в будь-яких обставинах є величезна робота, хоча в першу чергу це не здається так. Чудова робота душі, яку ніхто не сказав нам перед. Цікаво, що це можна зараз! Ви повинні навчатися і спробувати себе.
І так, давайте подивимося на те, що Srimad-Bhagavatam говорить про жінок:
«Жіноча жінка повинна бути непристойною і задоволеною всіма обставинами. Вона повинна знати закони релігії, і вона повинна знати закони релігії. Вона завжди повинна бути уважною і чистою, хешею - приємною і правдою. Непристойна жінка повинна любити її чоловікові, якщо він не падає. ?
Не слово про зручність. Просто деякі правила етикету та базові навички. Він сказав про те, що в'язання, повноти доброти. Яка жінка може бути наповнена хорошою? Тільки щасливі.
Ви все ще дивитеся, що шлях прийняти?
Автор: Ольга Валяєва