Як передмова. Стара історія, у власних словах: У Радянському Союзі заборонені завозити Яко папуги, але майже всі з них були привезені з Анголи, перевозивши звичаї в хитрому вигляді. Для перевезення живих вантажів необхідно, щоб ці вантажі були як мертві, тобто не мухнуть і в цілому схильні бути курячим грилем, тільки невеликим. Таким чином, папуги були просто потоплені цілою столовою ложкою медичного спирту, після чого відрізали не менше дня і не було нічого більше, ніж безглуздий анатомічний посібник по структурі тушки птахів в стані підвішеної анімації. Зазвичай коматозне тварина занурилося в контейнер, як трубка для малюнків, в яких пробурено акуратні отвори, а в такому стані було взято на нове місце проживання. Хто знає, можливо, в цей час спирт виявився розвести або парарот досвідчений, але при митній перевірці, коли офіцер відчинив сумку, трубка для малюнків раптом змащена і з неї з'явилася рум'яна парарота. - Хто! - сказав тільки митниця, - Що це ви, товари, перевезення нелегальних вантажів?! Власником вантажу був готовий зробити викопи, але Jacot shook вгору, поширити його пір'я і оселився в всьому аеропорту: - Я російська! Я р-н-в-с Українська Як ви не змогли приїхати такий друг?