Секрети привабливості душі

Я зазвичай надихає людей, щоб зрозуміти і дати їм ключі вирішувати свої проблеми. Але тепер я розумію, що час змінив. А замість того, щоб надати вам готову відповідь, набагато більш продуктивніше показати вам алгоритм – як знайти готову відповідь у себе, як підтримувати себе в тих ситуаціях, в яких ви втратите впевненість в хорошому майбутньому або не знаєте, куди піти.

Тому я пропоную вам два дуже прості аксіоми. Пам'ятайте ці два підходи до життя, а пізніше ви зможете переглянути ситуацію життя через цю призму.

р.

Я нагадую вам, що axiom означає правду, прийнята без доказів. Ми просто віримо це. Я знаю, що я дізнався, що це. Як працює Всесвіт.

Перша аксіома говорить, що якщо є проблема в житті (не важливо, якщо це хвороба, складна ситуація, складність якогось роду), то обов'язково мати ресурс для його вирішення. Подумайте про це. Якщо ви приймаєте як аксіум, який разом з прийняттям проблеми, у вас є рішення для нього, є багато енергії, яка потрапила в сумнів.

Яка проблема? Проблема - це перешкода для вашого щастя. Що таке перешкода? Це подія, енергія або думка, що затримує потік сили життя. І де є перешкода, є застібка. У тілі утворюється хвороба, або в організмі - дискомфорт.

Але це ваша енергія, це просто те, що ця енергія не плавно і спокійно, де вона повинна ходити до вашого вибору, і вона стає дамою. Крім того, енергія цього става може стати тампоном, якщо вона залишається перешкодою на шляху.

І це ж енергія - це паливо, сила водіння, яка буде обертати турбіни вашого життя, коли ви приймаєте цю воду ретельно і правильно, тобто ви вирішуєте проблему.

Так, я повторю, Бог не відправляє тести. Якщо у вас є питання, ви обов'язково маєте відповідь. Для Вас існує відповідь. Так цей підхід до життя -- Я шукаю відповідь на те, як я збираюся діяти, коли я знаю, що це там -- дуже відрізняється від звичного ставлення до наших проблем, коли ми дивимося, якщо ми ніколи не будемо в змозі вирішити це, чи ми ніколи не будемо в змозі змінити його.

Це просто справа вибору. Якщо ви вирішили змінити його, ви зміните його. Соонер або пізніше, один спосіб або інший, але ви маєте енергію, щоб змінити це. Це перша аксіома.

Друга аксіома звучить так: що ми направимо увагу і зміцнюємо.

Коли ми хочемо позбутися від проблеми, ми думаємо про це багато. Проаналізуємо проблему, ми розглянемо наші неприємні стани. Таким чином, ми керуємо енергією на проблему.

Так, коли у вас є проблема, зробити щось інше. Після того, як ви бачили цю проблему, напишіть, як ви хочете жити без неї, що ви хочете бути, якщо ця проблема не існує, як ви бачите себе, якщо це питання, ця складність у відносинах з близькими не буде існувати.

Запишіться на те, що ви хочете, щоб позбутися від. «Я хочу розширити це в моє життя. й

Якщо ви подивитеся на будь-яку проблему на основі того, що ви хочете замість того, ви побачите для себе, скільки різних способів з цієї важкої ситуації можливо.

Давайте подивимося на ці аксіоми на прикладі питання, запитаного учасником моїх курсів: «Примітка того, що я довго приймав своє тіло, і мій зовнішній вигляд перестав бути проблемою для мене, є все ще страх всередині нікого, хто любить мене». І що робити з цим страхом?

Давайте перейдемо цю ситуацію в пошуку роботи. Наприклад, ви хочете знайти хорошу роботу, в якій ви будете щасливі, будуть реалізовані, отримають еквівалент ваших талантів на цьому робочому місці – хорошу зарплату. І ви боїтеся, ви не отримаєте цю роботу.

Якщо ви думаєте про те, як отримати цю роботу, ви будете нервувати, і ваші професійні якості – ваш талант, ваша майстерність – не буде повністю проявлятися в своїй поведінки. Ваш роботодавець не знає, хто ви професійно.

Але якщо ви хочете бути самостійно якомога простіше під час інтерв'ю, а не досягти цієї роботи, то той факт, що ви були відхилені на робочому місці, якщо ви самі змогли якомога більше, це дуже корисний факт для вас. Ви продемонстрували, що ви – ваші найкращі якості, ваші здібності, ваші можливості – і ваш роботодавець відхилив вас. Це означає, що якщо ви прийшли до цієї роботи з цими якостями, ви будете страждати. Ви не відповідаєте їм.

Дуже часто люди думають, що залучення сексуальних партнерів або романтичних відносин базується на щось зовнішнє: подобалося, не сподобалося. Ні, мої друзі. Будь-яка пара, яка має будь-яке майбутнє, приваблюється незважаючи на їх зовнішній вигляд. Притягується внутрішньою збігом вібрацій. Це як два ноти, які гармонійно звучать.

Тому, якщо у вас є страх відсутньої людини, ви зіткнулися з абсолютно різним завданням: не з побоюванням боротися, але приймати себе максимально і відчувати себе вдома, як ви, з любов'ю для себе. Так що у вашому тілі, у вашому обличчі, у ваших жестах, у вашому погляді, у Вашому виступі ваша душа сяє якомога простіше. А потім ви не можете пропустити людину, яка відповідає вам.

Але якщо ви хвилюєтесь про вас, сумнівайтеся, чи ви добре або ні, ви не можете бути самі прямо зараз. У цей момент ви просто не в цьому оболонці. Не дивно, що ви не можете розпізнати вас.

На початку нашої розмови ми повернемося до осейму. Якщо ми змінюємо питання від «Як позбутися від страху, що не лікує людина, що мені потрібно?» до «Як зробити мій обраний мені, подивитися мене, подивитися мене?», відповідь припускає себе: будьте якомога простіше, будьте якомога частіше проявляються у вашому тілі, у вашому погляді, у вашій прогулянці.

Ми часто плутаємо два речі: з одного боку, як позбутися від перешкоди, з іншого боку, як досягти держави, що призведе до перемоги. Ми не повинні позбутися від перешкоди, але ми повинні йти до цього стану. Увагу не слід спрямований на проблему, а до стану, який ви хочете розвивати.

Бажаю Вам впевненість.

Автор: Світлана Добровольська