Душа 40-річна жінка

Моя любовна людина!

Я маю нагоду зустрітися з чоловіками. І це також солодке почуття. Тому що іноді я хворий, як передбачувані і монотонні речі. Як передбачувані і монотонні чоловіки.

Я ніколи не чув від будь-яких пропозицій? Я маю на увазі, я дійсно не розумію, як ви можете бути впевнені, що це приголомшливо приваблива пропозиція, яка (особливо незрозуміло) може не приходити від найбільш привабливого чоловіка.

Фото Sara Walsh Espn Гаряча

Коли ви були у віці про, ви чули і прочитали його в будь-який спосіб. По суті, ви навіть знаєте, як правильно йти до дня. Коли людина показує, коли він зникне, коли він наділяє через три тижні або три місяці, якби нічого не сталося, це все м'ясо. Скрипт відомий заздалегідь. Мед, ви розумієте це нудно? Кафе, ресторан Зателефонуйте мені в басейн або кішка шоу. Я знаю, де це йде, але робити які інтереси мене. Просто покажіть мені з першої хвилини, що я маю справу. І це не так нудно. Тексти пісень, а це означає: І ви будете трохи унікальний зараз.

Як психолог, я розумію, що інстинктні диски. Але, вірно кажучи, чоловіки дійсно нагадують примітивні тварини. Найкращий з вас, розроблений, з дотиком культури і цивілізації, насправді виглядає привабливо, смачно і привабливо чоловічих, а для цього спілкування іноді це не життєрадісна жертва ваших інтересів, часу, свободи. Але не багато! Не дивно!

Не можна грати з. "Щоб дізнатися один одному." "Як закрити?" 20см (Ви отримуєте повну ідіот, мед?!) «Що ти бачиш Шекспіра мені?» «Я не добре з Шекспіром, я краще з чимось іншим». Стоп висить з вашим «неприємністю» як великий коштов. Якщо ви дійсно хочете дізнатися, що хвилює мене, я розповість вам. Розум. Він мене, розум.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я багато більше хвилююсь про те, що ми будемо говорити про раніше і після того, що ви досягнете життя, чи можна поважати вас і навіть захопити вас.

Тексти пісень, а це означає: І якщо ви хочете здивувати мене, здивуйте мене з людським ставленням. Я зрозумію, що ваш перший імпульс був для мене. Але у вас є мозок, поверніть на інший, див. мене як людину. Будьте чутливими і чутливими.

Я проживаю багато і знаю багато. Я можу бути джерелом для вас. Джерело міцності, натхнення, ніжності. Джерело вашого зростання і просування. Добре, будьте розумні достатньо, щоб побачити джерело за загусткою. Пройдіть трохи далі, ніж потрібно зволожувати.

До тебе дуже багато. Єдине, що не було любові. Навіть якщо повторити його, то вона все одно буде особливою, і її не можна використовувати. Я вже чув всі інші пропозиції.