822
Як виглядає дівчина в 13 магазинах
Звичайно, було таке, що, прийшовши додому після покупок, ви зрозуміли, що в гардеробній кімнаті ця куртка сати на вас дуже різним способом, ніж тепер в домашніх умовах. Так ми.
Ми також помітили, що деякі фітинги заглиблюють нашу самооцінку безперечно, а інші роботи як кабіни з вбудованим фотошопом. Так ми вирішили розібратися, що збиралось і відправили редактора. Веб-сайт Innu в 13 різних фурнітури.
I'm .
Я не можу назвати себе жиром (Я сподіваюсь, що ви думаєте теж). Але мій зовнішній вигляд, звичайно, має недоліки, які в фурнітурі або зловити око, або миттєво зникнуть.
ЗАРА
Здається, що ми в деяких видах дзеркальної пасти, і ман'як про те, щоб з'явитися в рефлексії зліва. Чи він після того, як вишитий кардиган на продаж нам сподобалося? У будь-якому випадку, це не страшно, як мій обличчя виглядає в такому різкому верхньому освітленні.
Страдиварій
У мене немає місця, але я відчуваю себе вдома, і я не боїтеся нікому. Освітлення є м'яким і не дратівливим, і дзеркал в цілому не сильно спотворює фігуру.
ДПЛА
О, я оселився в цьому гардеробі - хороший світлий, хороший дзеркальний, і я в рефлексії, як красиво і молодий, як в мої найкращі роки.
Адідас
Ух, дуже дивний гардероб. Практично люблять вхід. Текст був особливо дивно майже весь дзеркальний, який охоплює огляд так, що дуже важко оцінити, як Олімпійський від останньої колекції сидить на вас.
3610Р. 4200Р.
На тлі червоної завіси я виглядаю майже як суперман в мій знаменитий клоак, і я люблю це. Але серйозно, речі виглядають більш контрастними, і ви можете відразу зрозуміти, чи підходить ця куртка для вас або ні.
ГОСТІН
Наша віра полягає в тому, що штори в гардеробних номерах не повинні бути темними, тому що на їх фоні всі темні речі зливаються. Це його.
English, Українська, Français...
Зелений світло в цьому фурнітурному приміщенні створює психічну атмосферу, а дзеркало збільшує пропорції фігури. Більше 5 хвилин.
МЕКС
Дуже. Небагато. Сітки. Практично люблять труну. Якщо у вас є клаустрофобія, краще спробувати речі направо в торговій кімнаті. Блідий обличчя в відбиття тільки посилює це почуття. Але слід зазначити, що фігура добре виглядає.
Манго
р.
Я люблю своє відображення в цьому дзеркалі. Я люблю світло, що не розрізати очі і плавно падає на плечі. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що я буду це синя сукня з весняної колекції.
Х&М
4215925
Фітинговий номер - рівень. Не дуже добре, але не дуже погано. Є багато світла, там де повертатися і де ставити речі, і від рефлексії в дзеркалі ви не хочете розірвати волосся. Продається я тут.
Бершка
Ум, я рожевий в цьому освітленні. Практично люблять поросяту крихітки. Дякую за не смажену.
Зарплата
Тексти пісень, а це означає: О мій Бог, я дійсно, що жир?! Рефлексія в цьому фурнітурі не сподобалося мене самим. І дверна ледь закривається.
5 кишені
У цьому дзеркалі я бачу майже нічого нижче талії, тому що я носила темні брюки, які об'єдналися з темрявою завісою, а освітлення не компенсує цю невдачу. Ви не можете це зробити.
Висновки:
1) Багато залежить від світла. Якщо основне світло в фурнітурі знаходиться зверху і це різко, то ви боїтеся від вашого відображення. Але в реальному житті не страшно, ми обіцяємо.
2) Якщо основне освітлення розподіляється вертикально з двох сторін дзеркала і це м'яке, то це найкраще освітлення і ви можете закохатися в любові до вашого відображення.
(3) Якщо сумніватися, виходите з фітинги і пройдіть через торгову кімнату. «Нормальне» освітлення не буває, але ви можете подивитися на себе в іншому середовищі, порівняти і зробити правильний вибір.
номінальний #image8250410