Порада, що ніхто не дав мені.
Зрозуміло, я не маю аналогів. Але мій розлучення приїжджає до кінця цього тижня, і шукаю назад, я бачу багато речей, які я хотів би зробити по-різному. Загубивши кохану жінку через майже 16 років шлюбу, я можу перерахувати поради, які я не віддав.
1,1 км Ніколи не перестати доглядати за вашим партнером.
Ніколи не перестати шукати свою користь. Якщо ви попросили її здивувати, ви пообіцяли взяти на себе своє серце і зберегти його безпечно. Це найважливіший і вирощений скарб, довірений Вам. Вона обрала тебе. Ніколи не забути це і ніколи не буде лежати до любові.
2,2 км Подбайте про своє серце.
Ви повинні тримати своє серце, але ви також повинні тримати себе самостійно. Люблю себе, відкрийте себе в світ і полюбляйте його, але там необхідно бути особливе місце в самому серці, де ніхто не введе, крім вашої дружини. Ми завжди готові запросити її, щоб отримати її, і ніколи не дайте нікому, ні в якомусь іншому місці.
3. У Закохайтесь, щоб знову полюбити.
Ви постійно міняєте. Ви не так само, як і коли ви одружені, і в п'ять років ви не будете однаковими. Зміна буде приходити, тому ви повинні вибрати один раз і знову кожен день. Вона не повинна залишатися з вами, і якщо ви не зберігаєте своє серце, вона подарує її іншим або закрити його для вас, і, можливо, ви ніколи не отримаєте його назад. Отримай свою любов весь час, так само, як ви подбаєте про неї.
4. У Завжди дивимося на кращу сторону.
Зрозуміти тільки на те, що ви любите. Якщо ви орієнтуєтеся на те, що подразнює вас, ви нічого не побачите, але викликати подразнення. Якщо ви орієнтуєтеся на те, що ви любите, любов переповнить вас. Відцентрувати до тих пір, поки нічого не залишилося, але любов, і ви відчуєте без тіні сумніву, що ви щасливий чоловік на землі, тому що ця жінка є вашої дружини.
5. Умань Чи не ваша робота для зміни або виправлення її.
Ваша робота полягає в тому, щоб любити її як вона, не чекаючи її коли-небудь змінити. І якщо він змінює, полюбляючи його, як це стає, чи підходить вам.
6. Жнівень Взяти повну відповідальність за емоції.
Ваша робота дружини не може бути щасливою, і вона не може зробити вас щасливою. Ви несете відповідальність за пошук власного щастя. Коли ви знайдете його, ваша радість перетвориться на ваші стосунки та любов.
7. Про нас Не відмивайте дружину.
Ви отримуєте вгору або сердитися про її, так як її дії викликали деяку реакцію у вашій душі. Якщо у вас є такі почуття, подаруйте собі час, щоб відновитися, подивіться в душу і зрозуміти, що саме потрібно лікування. Ця жінка привабила вас тим, що вона була тим, хто найбільше болить рани, залишені з дитинства, і тим самим дав можливість зацікавити їх. Після того, як ви маєте справу з дитячими захопленнями і комплексами, ви зупините боляче і дивитеся, як це можливо.
8. У Просто дайте жінці бути.
Коли вона сумна або змішана, не намагайтеся принести її до неї почуття. Ваша робота полягає в тому, щоб захопити її і дати її знати, що все буде відмінно. Нехай вона знає, що ви почуєте її, що вона важлива для вас, і що вона завжди може худнути на вас. Яскрава душа змінна і емоційна, ваші почуття супутника будуть розкотитися і йти як сонце в квітні, і якщо ви залишитеся міцними і не судити її, вона буде довіряти вам і відкрити свою душу. Коли вона сумна, не забігає. Ви не збираєтесь. Послухайте значення того, що вона говорить, незалежно від слів і емоцій.
9. Навігація Побалувати себе.
Не займайте себе, так що пошкоджений серйозно. Сміхайте і зробіть її сміятися. З сміхом, це простіше нести все інше.
10. Заповнити душу щодня.
Вивчіть мови своєї любові, вчите, що дає їй почуття самодостатнього і гідного. Поставити її, щоб зробити список десять речей, які роблять її відчувати себе коханим. Згадайте їх і спробуйте зробити її відчувати, як королева щодня.
11. Ось тут.
Важливо не тільки дати йому час: лікуйте його нерозділеною увагою. Не завантажуйте мозок будь-яким чином, ви можете і приділіть увагу вашій дружині. Поставити її як найважливіший клієнт на роботі. Найголовніший клієнт
12. Побачити її близькість.
Аміруйте її своєю маскулінією, зробіть її з повною міцністю і пристрастю, проникаючи найглибших шарів її душі. Нехай це буде ніжним і жіночним, і нехай її знає, що вона може довіряти вам повністю.
13.00 р. Не бійтеся і не боятися бути ідіотом.
Ви можете зробити помилки. Спробуйте не виводити слони з мух і дізнатися від помилок. Не один очікує, що ви будете жити ідеально. Просто спробуйте не бути занадто приступним.
14. Залишити своє місце.
Жінки чудово дарують іншим особам, але іноді їх потрібно відновити. А коли вона буде летіти від сім'ї гнізда і знайти їжу для душі, і якщо ви дозволите їй це зробити, дружина буде виглядати надихнула і радісно. Так, я був трохи відійшов поетичні рецептури, але ви зрозуміли мене. Змінити свій час для себе, особливо після дітей. Вона потребує вільного часу і простору, щоб відновити себе, щоб повернутися до себе і не втратити себе в сервісі своїх дітей, її чоловіка і світу.
15.00 р. Будьте вразливими.
Ви не завжди повинні бути спокійними. Якщо ви не помилитеся, не соромтесь допустити його прямо.
16.00 р. Будьте повністю відкриті.
Якщо ви хочете довіряти, ви повинні бути готові поділитися все. Що ви не хочете поділитися. Не знаючи, якщо вона побачить, що вона бачить. І для того, щоб дозволити їй повністю любити вас, є не тільки світлі сторони, але і темні сторони. Вимкніть маску. Якщо ви відчуваєте себе, що ви повинні носити маску поруч з вашим партнером і завжди здаються ідеально, ви ніколи не будете відчувати себе в повній мірі.
17.00 р. Не перестайте рости разом.
Малярія народжується в водоймі з стоячою водою, а річка тече завжди свіжа і прохолодна. Якщо м'яз не розвивався, це атрофії природно; так робить відносини, якщо ви перестаєте працювати на ньому. Шукайте спільні цілі, мрії та плани, що стоять перед ними.
18 років Не хвилюйтеся про гроші.
Гроші це гра. Щоб виграти цю гру, потрібно стати командою. Боротьба з командою ніколи не добре. Дізнайтеся, щоб дати одну силу виграти.
19.00 р. Захопити відразу і фокусувати на майбутньому замість того, щоб перенести тягар минулого.
Не пропустіть свою історію. Звичаю про те, що ви або вона зробите їх, є важкою анкером для вашого шлюбу. Повернутися назад. Хвороба є свободою. Вирізати якір і завжди вибрати любов.
20. Завжди оберіть любов.
Завжди оберіть любов. Завжди оберіть любов. Нарешті, це єдиний поради, які дійсно потрібні. Якщо ви керуєте цим вибором, то щастя шлюбу не загрожує. Любов поверне все.
Після того, як шлюб не був, і вони жили щасливо коли-небудь. й
Це робота. І відданість виростити разом, і буде безперервно будувати щось, яке прослужить назавжди. Він працює над тим, що принесе щастя.
Ведуться життя, і з ним прийдуть і низи. Дізнайтеся, щоб прийняти кожен цикл з радістю і дізнатися про кожен досвід. Це те, що дасть сили і дозволить вам завжди бачити перспективи і продовжувати будувати шлюбну цеглу за цеглою.
Я тільки дізнався, що від моїх помилок. Не пізно.
Але я намагаюся дізнатися цей урок і я вирішив пройти його. Я дуже люблю себе. В той час я знову одружився, і коли це відбувається, фундамент нового шлюбу витримає будь-яку бурю, будь-який час.
Якщо ви знайдете плоди мого гіркого досвіду корисно, поділяйте їх з молодими парами, серце яких сповнене надії та з парами, які забути, як любити. Може бути один з моїх чоловік буде виглядати мені. Нехай ці уроки, які я отримав на високій вартості, пробудуть деякі почуття в ньому, і він навчиться бути тим, що його кохану чекали.
Жінки, які сказали йому так, довіряли його з життям і очікували йому бути відповідальними.
Якщо щось неправильно з власним шлюбом, візьміть 100% відповідальність за ваші дії в шлюбі, незалежно від того, що відбувається з дружиною, і нанесіть ці уроки до того, як це занадто пізно.
Чоловіки, бути кращими любителями. Немає більшої винагороди. Ваша жінка заслуговує на це.
Якщо ви хочете, щоб ваша дружина не була.