Дивитися! Чому так багато сучасних жінок повинні боротися за своє місце на сонці, довести свою силу у світі чоловіків, в той час як втрати здоров'я і задоволення життя?
Як ми можемо виграти без війни, коли світ конкуренції диктує навпаки?
На жаль, деякі жінки знають, як відірвати одну з своїх потужних зброї – мови, часто жінки використовують її тільки для самозахисту, навчатися спілкуватись жорстко і чітко, як чоловіки.
Потужність жіночої мови в м'якості і магнетизмі. Цікавий фізіологічний факт: чоловіки сприймають жіночу мову півсферою та мозковою зоною, яка відповідає за сприйняття музики, при цьому чоловіча мова, адресована людині, сприймається мозковою зоною, відповідальною за отримання та обробку інформації.
3250Р. 3700Р.
Тепер думають про те, що впливає на людину більше: мова або музика?
Музика може не носити конкретну інформацію, але вона створює певний настрій, стан, мотивація ... вона має гіпнотику, запам'ятовуючий ефект ... вона ще раз нагадує жінку про те, як важливо вона звучить красиво з внутрішньої сторони, і коригувати свій внутрішній світ до найкрасивіших нот ...
Для жінки необхідно навчитися говорити красиво, висловлювати себе, її думки, мати інтонацію ... мова повинна стати інструментом для передачі емоцій і почуттів, станів, бажань ...
Якщо жінка виражає себе суворо, безпосередньо, особливо - чоловіки починають сприймати її як чоловіка, її зовнішній жіночність стирається після важкого чоловічого спілкування.
З давніх часів жінки змогли зацікавити і говорити з словами (мистецтво Берегіну), благословення і прокляти, інструктувати і надихати ... і також витрачати всі свої міфічні сили на порожній чаттер і gosip!
Госсіп вбиває жіночу природу, не тільки що приваблює жінку всім поганим, від чого вона говорить, вони також витрачають свою Святу силу. Кожне негативне слово, яке ви говорите з ким-небудь, захоплює ваш пироги і приносить в ваше життя саме те, що ви засудили... буває, що коли ви поговорите погано про когось, жінка відчуває вичерпне і виснажене, всі її сили пішли.
Дискусія хороших людей і гідних оленів тільки зміцнює доброту жінки і дає їй силу.
Це стосується свого чоловіка і близьких, що жінка говорить про гучність, як орфографії починає діяти на неї і на інших ... і сучасні жінки постійно заважають будь-яким негативним, не прикріплюючи важливість живлення слів і їх мовлення.
Які слова ви використовуєте в житті?
«Дві» – це бажання самі не мати нічого.
"Горгор", "Нічмаре", "Дибілізм", "Дуже, я фольгу!" «Я йдіот!» – це те, що я часто чую від жінок, коли вона думає, що вона зробила помилку. Добре, відмінне слово для себе, дорогі!
А також чарівні «мотиваційні» слогани, написані на холодильниках і звуках в голові жінок: «Зберігати з холодильника, свині!» (щодавні часи я бачив це у жінок, які живуть окремо), «Зберемо диван, лазу!» ... і так далі.
Що таке «поганий» використання подарунка Божого, щоб знищити себе і життя!
Про це Переглядайте внутрішні діалоги! Перейменуйте себе від «поросіння» до «раді», свого чоловіка від «гори» до «Моя героя».
Життя скоро зміниться з новими героями! Говоріть гарно про красиві речі! Це один спосіб створення великої кількості і благополуччя навколо вас.