Вибір завжди є вашим.

375 32585

Р

Пам'ятайте, що ви були п'ять і ви будете грати з іншими дітьми? І раптом болить тебе. Звісно, ви занурте губи і переходите до лавки, щоб бути сумним. Як це зробити?

Після того, як діти приходять до вас. Вони усвідомили все, усвідомили, що без вас, і знову закликав грати. Ви відчуєте себе, але ви не можете відкрити свої губи тільки в разі. Ви дійсно хочете піти з ними, але вони пошкоджують вас дуже, несправедливо. Не пропустіть їх прямо зараз. І ви залишаєтеся на лавці самостійно.

І сини подрібнили, сміркували і побігли на свою гру. Кричуща, стрибки, пада, крупка. Тексти пісень, а це означає: І ви думаєте, що це все неспроможність, що ви добре самотні. І ви йдете в пісочницю, щоб ліпити торти. Це хороші торти, які закрили їх шпателем, захоплюючи їх. Але ви все ще подивитеся на інші діти, ви дивитеся так неприпустимо. Тексти пісень, а це означає: І ви думаєте, що вони повинні викликати вас знову! Не зателефонуйте. й

А потім ви дійсно сердитися. Це так погано, що світ проти вас, і ви так добре. І, в цілому, як ви весело, коли світ настільки страшний, коли є так багато несправедливості в ньому? Мама змушує носити колготки з двома смужками на ас, вчитель в дитячому садку не схожий на вашу картину кота, Санта Клаус приніс капелюх і рукавиці під дерево, і ви бажали залізницю ... І з гніву ви трамвайте тістечка з ніжкою.

Це дуже легко відключити світ. Не потрібно ніяких зусиль. Пара разів торкнутися, помилитися, закохатися в любові невиправдано, сварки з другом. Вирішуючи, що світ робить це з метою, щоб зробити вас. Що він кидає вам багато, але дає вам нічого від шкоди. Починайте говорити думливо в тон філософа, що він розуміє все. Що життя нічого. Пара подій між пологами та смертю. Фолі - це ті, хто очікує щастя і радість. Вони не розуміють нічого. Світ злий, він повний несправедливості. Тексти пісень, а це означає: І ми тут, щоб страждати, сказати в кінці життя, "Погляд на мої рубці". Я дуже нещасливий — тепер я заслугував краще. й

Не знаю багато про наш світ. Про свою глибоку ідею і значення істоти. Деякі люди думають, що все навколо є hologram, інші – відчужний експеримент. Я не знаю. Все, що я не маю іншого світу. І добре, тому що я люблю це. Ви знаєте, що його найбільший плюс? Це ваш вибір.

Завжди позаду. Так само, коли я був дитиною, з локами.

Проживання несправедливим болячем або бігати з іншими дітьми. Перемикач, осінь, крок.

Жива.

Автор Ольга Демидюк спеціально для Веб-сайт
Фото на попередній перегляд: timurganiev

через timurganiev.com/people