У молоді більшість дівчат думають, що любов є таким природним, що відбувається практично у всьому житті. Якщо це не сталося з кимось сьогодні, то це відбудеться в майбутньому. Ви просто повинні зустрітися з цією особою і любов'ю.
Після багатьох років спостереження, аналіз власного досвіду та досвіду інших, стає очевидним, що любов є рідкісним, надзвичайно рідкісним почуттям. У вірному розумінні слова, де є взаємоповага, визнання одного значення, взаємний розвиток, свідома лояльність. Що люди зазвичай називають любов найчастіше любов'ю.
Починається захоплено, романтично, привабливо з бульйоном гормонів і рідин. Не дивлячись на те, що це яскраве і довгоочікуване почуття – любов. Попадання в любов може початися з хімії, любов завжди базується на розумінні і приймає іншої людини.
浜у 涓 蹇
У ейфорії любителі перестають жити окреме життя один від одного: вони відмовляються від своїх захоплень, забути своїх родичів, після того, як рукави роблять роботу, подбати про дітей, якщо вони, як це необхідно. Всі думки та побажання пов'язані з об'єктом пристрасті. Він дуже хороший, дуже погано без нього. Якщо в цей час пара не має спільних справ, інтересів, якщо вони не заздалегідь впізнають один одного, якщо вони не пам'ятають своє власне життя, але є зміст тільки з відчуттями поруч з коханим або коханим, то пара набуває на складний шлях любові. Періоди, коли це добре разом буде скорочено, і в періоди ізоляції все ще буде погано. В кінці люди досягнуть точки, де буде поганий і поганий. Легка, радість і легкість буде назавжди.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Хтось не дасть іншому навчанню, але нічого, «цілами сім’ї важливіше». «Чи ви були (або були)?» якщо інша людина залишилася п'ятнадцять хвилин, і вимагає регулярного розміщення звіту. Або, наприклад, жінка відхилена і перестає говорити чоловікові, якщо він пішов в суботу риболовля, футбол, щоб зустрітися з однокласниками, але без неї. Або людина забороняє жінці займатися танцями, йоги та іншими хобі, адже «Ви маєте сім’ю». Перевірити телефонні дзвінки та SMS, соціальні мережі, навіть діловий лист стає нормою життя, а також підозрою, ревнощами, недовірою, переадресацією та конфліктами є незмінними атрибутами життя разом.
За все це очікується, що інша людина, яка знаходиться поруч, наповнить пишність душі і займе час життя. У такому взаємозв'язку, тацит або виражений позов постійно застосовуються поверхні: «Ви повинні зробити мене щасливими (або щасливими), і ви не робите це добре». «Чи можу жити без мене?», «Як ви будете щасливі без мене?» – мережа людей один одному.
Це не тому, що хтось поганий, але хтось хороший, як партнери з комплексами, так і психотравматами потрапляють в співзалежні відносини. Наприклад, одна боїться інтимності, інша завжди бракує любові. Він, хто боїться, відійде і відстане сам, і той, хто бродить хоче бути коханим, буде кидати або спробувати, щоб заробити, що любити всі кошти доступні. Вони можуть змінити ролі, тому що вони є двома екстремальними з тієї ж гри.
Любов дійсно не залежить від того, хто викликає його. Любов починається з себе і прийняття. У душі всієї людини любов завжди живе. Це здатність насолоджуватися життям, любити всі свої прояви, знайти задоволення і реалізацію в ній, заповнювати і завершити. Тільки тоді людина зможе любити. Не всі мають такої здатності. Нерідко більшість людини може будувати в відносинах це наркоманія. Він не бачить, не розуміє, не відчуває себе по-різному.
Любов - це безкоштовний вибір. Не для квартири, не для дітей, не боятися самотності. Я з вами, тому що ви найкращі для мене. Я не гине без тебе, але з вами моє життя яскраве, насичене і тепло.
Автор: Лілія Ахремчик