Чому можна пізнати, лежати, не тримати обіцянок?

Ви коли-небудь оплачували більше за гроші, ніж вони коштують? Якщо, наприклад, ціна лофта хліба становить 18 рублів, і ви даєте 23 рублів при оформленні замовлення, це смішно і безглуздий, правильно? Важко уявити.

Як ви відчуваєте про безкоштовні пропозиції на вулиці? Ви прогуляєтеся по вулиці, людина приходить до вас і каже, візьміть щастя безкоштовно, тільки тому що я хороший. Чи буде ви?

Що я говорю? Що таке.

浜у 涓 蹇

Як чоловік розуміє значення ваших відносин?

Коли людина легко, не проціджуючи, отримує все, що він потребує від вас, просто тому що ви добре, він не формує ідею вашого значення. Якщо ви готові спати, щоб зустрітися, почекати, спробувати, пробачити тільки тому, що ви чекали йому так довго – воно порушує на вашу гідність.
Людина розвиває знання, які ви хотіли б, щоб з усіма, ви не цінуєте себе, з вами можна пізно, лежачи, не тримайте обіцянок. І скажеш мені, чому б ви здивували вас, якщо ви вже даєте йому всю дружину? Так ви завжди можете бути там для мене? Тож він завжди може бути щасливим, як він зараз?
Проблема. Що ми не витрачаємо зусиль, щоб не завдати нам довгого інтересу. Ви найхолодніший хлопець в житті? травень. Найкраща частина полягає в тому, що вона зазвичай найдорожча. Як матеріально і в плані зусиль. І не варто забувати, що людина спочатку, на інстинктивному рівні, мисливець. Тому, погоджуючись і даючи всім йому тільки тому, що він має блакитні очі, або красиві руки, або він так доторкнутися і вид, ви спочатку засудити ваші стосунки з відмовою !!!
Послухайте свій внутрішній голос!

Я впевнений, що кожна жінка десь всередині має відчуття, що говорить її, що вона неправда. Застудно, коли потрібно зупинити вас від чого, що буде неприємно пам'ятати пізніше. Як ви погодилися, незалежно від того. Як я слухав уяву і вірив, хоча я знаю, що це не так. Коли я відчув, що він змінив, що він був різним, але зберігся, що він просто зайнятий...
«Як ви повинні бути з чоловіком, який змусив вас, зволожений вами, хто руйнував 12 років життя?» Вона відповіла, "Я шкода за мої зусилля. Я шкода за час, що я був на ньому. Здавалося мені, що так багато зусиль не повинно бути Виявляється, що неважливо, як чоловік лікує жінку, якщо вона кладе багато енергії, віри, надії, гроші в відносини, він все ще цінний для неї. Хоча він не показує себе!
Це просто парадокс.
Приготований Анна Іотко