Токсичні батьки

Чоловіча душа витісняла, «Ургент!» Про нас Я купую квартиру в мікрорайоні! Ми хочемо, щоб зберегти нашу родину! Можливий обмін — усміхнений, продуманий ріелтор для клієнтів. А в суботу, ми сидимо з Оля на кухні, тільки починаємо спілкуватися за життя, так як вона нагадує необхідний ритуал - "Нов, чекаю, я буду називати маму першим."

Олеся 31 років і живе від батьків, щоб говорити. Квартира в наступному в'їзді з матір'ю, яка завжди знає, якщо дочка в домашніх умовах, від паління світла в вікнах. Вона подорожувала навпіл світу, має високу позицію і приводить модний кросовер, але кожна ніч вона повинна називати її матір'ю і повідомити "Я вдома". Але це просто трохи.

З фільму «Якщо Матір-в-голова – монстр»

- Але, мама, yeah. Ні, я не будинок ще... Я не бачив ваш текст... Чому ви нервуєте? Я бачив, що ви пишете половину години тому і я не чув. Мама, вона була півгодини. Мама, не стартує. Я на Наталі. Ну, що Наташа, з ким я подружився на 10 років... Немає, я буду залишатися на ніч... Завтра ранок, так. Я буду 10.

Чому вона повинна бути на мамі в неділю в 10am є таємницею для мене. Але я навіть не пишу. Я просто сидю там і думаю, що це приниження, щоб бути так пригніченим батьком, як дорослий.

Мама вирішує, як побудувати кар'єру, які чоловіки на сьогоднішній день і коли зателефонувати їй за звіт. Про чоловіків Як я розумію, є два варіанти:
Мама, я буду вдома пізно вночі.
Коли я помер, то ви будете ебать.

Або:
Вам подобається йому зараз, а потім ви будете лютитися і ріпакувати його, і ви будете шкодувати, що ваша мама не слухала. Я говорю, що ви не йдете. Або залиште мені свій телефон, я зателефоную в 11:00. Ім'я-де-роботи ...

Прикольна річ, вона не може сказати, що вона має погану матір'ю. Як поганий - так догляд, ніколи не фізично покарана. Вона також боїться її. І вона страшна. І ці два почуття змішуються в якомусь дикому коктейлі під соусом «покусити, доглядати».

Акуратно вона бачить її вирощену дочку в складі себе і її життя в складі її життя. Що про дівчину? Я можу бачити від напруженого обличчя розмови, від вичавлення руки, що вона дуже хвора від неї. Але вона не можу сказати, "Мама, відключаю мене, отримай мене." Чому він не може, я розумію. вона сидить на її голову все її життя. Вона не схожа на це, але вона так звикла до неї. І змінити ситуацію, ви повинні піти на конфлікт. Але не всім здатний.

І зрозуміло, що такі ситуації найчастіше виникають від самотності і від неординарних «діти - сенс життя». Тому, коли я чую кого-небудь таке фраза, я чую, чилі і так тягнути, щоб запитати – що буде ваше значення життя, коли вони ростуть і залишають?!

Оля закінчується. Він підвішує, одягає, але закінчується.
Оголошення в Отрадному більше не викликає посмішки, скоріше, захоплення.

Автор: Наталія Кохарель