Непристойна людина знищує одного вінця.

Чи не ви? млн. фактів! Мама боїться, що дитина зловить холод, загортає його. Він не застудить і не застудить. Чоловік не хоче турбуватися про свою непристойну дружину, намагається отримати додому швидше і, переправивши вулицю, потрапить на машині.
Давайте мені дати вам клінічний приклад.

Чоловік 37 років, часто хворий, що має «букет» психосоматичних захворювань (уроки шлунку, хронічні бронхіти, гепатит і щось інше), прийшов до нашої клініки для реєстрації групи інвалідності або повного лікування (це була вимога органів влади).

Однією з основних чинників, що викликають хворобу, було бажання не турбувати його чуйною матір'ю. Коли він прийшов додому, кожен день в десятці годину він назвав про будинок. Нешкідливими вимогами були й деякі. Їхня доля поширюється на різні міста. Важко заважати своє життя. У зв'язку з тим, що він вже приїжджає до місця зустрічі, що було далеко від дому, щоб розповісти матері, що він вже приїхав додому. Він був збитий, коли він повернувся після цього виклику. Він не може допомогти виклику. Моя мама послав телеграму, коли вона була пізно.

Першу дружину не вдалося і залишив його. По-друге, теж не відчував радості від такої любові. У сім'ї було напружене становище.

На роботі, через занепокоєння матері, він відмовився від деяких ділових поїздок, які містять елементи небезпеки. Він почав хворіти. «реасон» відмовляється від деяких завдань. Він був розумним працівником.

Якось поклав одну ідею і утворив групу для її реалізації. Працівники, які перебували в лабораторії, де не було довгозахисту телефону. Це був дуже часто, але він повинен залишити, щоб викликати свою матір з дому в 10pm. Він був скорочений з групи. У роботі було настільки цінно, що отримала Державну премію.

Ви не можете говорити про свій досвід. Я не думаю, що ці проблеми здоров’я покращилися.

До речі, одна з значущих точок в його лікуванні стала розривом нервово-матема-сонного зв’язку. Мами тепер знали, що якщо був дзвін з сина на 10pm, він помітить його великої неприємності.

Автор: Михайло Литвик