714
Сильний спосіб залучення Приємних подій у ваше життя
Це дуже потужний метод, який допомагає залучити багато приємних подій в життя. «Життя з почуттям подяки може зробити різницю у світі. Коли ми забуваємо про подяку, дуже легко відхилятися від нашої мети, говорить Джое Вітал.
Коли ви успішно, багаті, щасливі і здорові, ви можете подякувати вашій долі за все це, але що якщо ваше життя сповнене проблем? Чому давати перевагу, коли все виглядає страшно?
Якщо ви задумаєте про це, то ще не варто вдячні.
Намагайтеся знайти радість в найпростіших речах:
- Я вдячний живому.
- У мене є родичі і друзі (повна людина, діти - продовжити цей список...).
У мене є друзі (принаймні один найближчий друг або подруга!).
Я люблю спілкування з цікавими людьми. Якщо вони не на горизонті, дивляться на них і вони будуть знайдені.
У мене є дах над головою (чи є власний будинок або орендований один, великий будинок або скромний одноманець).
У мене є комп'ютер з доступом до Інтернету (що правда, якщо ви читаєте це).
У мене є бажання успіху і процвітання (або, можливо, ви вже успішними і насиченими). Але навіть якщо ви все ще на вашому шляху, це чудово!
- У мене є улюблена робота (якщо вона ще не є - це означає принаймні є робота, яка годує вас, а також - ви, ймовірно, мають хобі для душі).
Я знаю, як насолоджуватися сонцем, співом птахів і посміханням пасторів.
Я вдячний Богу за щоденне життя, бо він приносить мені стільки відкриттів!
Якщо ви ввімкнете до місця збереження подяки, ви знайдете більше радості в житті кожного дня.
Коли ви успішно, багаті, щасливі і здорові, ви можете подякувати вашій долі за все це, але що якщо ваше життя сповнене проблем? Чому давати перевагу, коли все виглядає страшно?
Якщо ви задумаєте про це, то ще не варто вдячні.
Намагайтеся знайти радість в найпростіших речах:
- Я вдячний живому.
- У мене є родичі і друзі (повна людина, діти - продовжити цей список...).
У мене є друзі (принаймні один найближчий друг або подруга!).
Я люблю спілкування з цікавими людьми. Якщо вони не на горизонті, дивляться на них і вони будуть знайдені.
У мене є дах над головою (чи є власний будинок або орендований один, великий будинок або скромний одноманець).
У мене є комп'ютер з доступом до Інтернету (що правда, якщо ви читаєте це).
У мене є бажання успіху і процвітання (або, можливо, ви вже успішними і насиченими). Але навіть якщо ви все ще на вашому шляху, це чудово!
- У мене є улюблена робота (якщо вона ще не є - це означає принаймні є робота, яка годує вас, а також - ви, ймовірно, мають хобі для душі).
Я знаю, як насолоджуватися сонцем, співом птахів і посміханням пасторів.
Я вдячний Богу за щоденне життя, бо він приносить мені стільки відкриттів!
Якщо ви ввімкнете до місця збереження подяки, ви знайдете більше радості в житті кожного дня.