Sport Save Anorexicku Від Smerty і ділитися Є Nee Crassus!

У житті 27-річного Molly Elge з Каліфорнії все чудово: дівчина має відмінне здоров'я, має кохану людину і цікаве завдання. Але кілька років тому, що речі були різними і більш трагічними.

р.

Коли Моллі було 20, вона була вдовою дієти і не помітила, як вона вичерпувала її. В цей час вона була в коледжі і була постійно під впливом стресів через іспити. Все це полоне Ельге до анорексії. Кілька разів Моллі навіть довелося госпіталізувати: її вага стала менше ніж за сорок кілограмів (з висотою 165). У той час Моллі не слухав своїх батьків або друзів і продовжував схуднути. Тим не менш, її думка пізніше змінилася.

Один день, Увімкнено, що незважаючи на свою мрію, вона не відчуває себе щасливою і красивою. Пізніше дівчина вирішила поліпшити своє життя і пішов в тренажерний зал, де вона зустрілася прихильники здорового способу життя і спорту. Вони навчають Molly виглядати після себе і люблять здорову фігуру.

«Я використовую для зважування менше 40 кілограмів. Я був анорексичною і жахливою, я був депресований, я боявся отримати краще. У 2009 році я діагностував анорексію та батькам, які почали лікувати мене. Вони намагалися годувати мене “звичайно”, але мій організм не сприймав їжі – все це здавалося, що я їсти багато. Мені важко. Я не слухав дієтологів, я думав, що їх порада була завершена, Моллі розповів журналістам.

На щастя, її сім'я переконувала її приєднатися до тренажерного залу. Спочатку Моллі не відрізнялися спортивними досягненнями, але потім закохалися в любові з спортом.

р.

«Я тепер важить майже 65 кілограмів. Ще більше, ніж мій хлопець. Я поважаю і люблю своє тіло, Моллі продовжував.

До речі, його подруга зустрілася в тренажерному залі. 29-річний Ерік Тілов, а також Моллі займалася переплетенням (комплекс інтенсивних силових вправ).

Молода людина закохалася в любові і почала займатися спортом разом, щоб дотримуватися дієти: Тепер я постійно отримувати компліменти про мій зовнішній вигляд. Іноді я відчуваю себе, як кричати, коли люди називають мене «здоровими». Для мене використовується жир. У 2012 році я почав приймати курси CrossFit, і я дійсно люблю його, і в 2013 році я зустрів чоловіка. Ми одружилися найближчим часом. Спочатку я спробував побудувати відносини з їжею. Дуже важко, я відхиляв все, але потім я навчився правильно харчуватися. Я все ще контролює себе, але мій раціон ще можна назвати здоровим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу: Я більше не маю анорексії, я зустрів власну людину.

Молі приймав, що вона не визнає себе у старих фотографіях.

«Я дивлюсь на старі фотографії і я не знаю цю дівчину. Не було мені. Я просто недавно дізнався, що ви не повинні турбуватися про калорій і їжі. Це джерело енергії та здоров’я. Я дивлюся і відчувати себе добре зараз. З моїм прикладом я хотів би показати дівчатам, які вони не впадуть в депресію через вагу, але почати займатися і харчуватися правильно. Це приносить багато радості, Моллі укладено.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження