Зради ваших дітей. Малий. Будинок. . .

У мене є багато поваги батькам, які, у своїх бійках з зовнішнім світом, є одночасно безумовно на боці своїх дітей. Я хочу, теж. Але я не можу.

Я ходив з дитиною в парку і він сміється гучно. Він сміється. Луд. Але він щасливий, і ми в парку. У коліщатках немає спальних дітей. Отже, ми веселі, щирі сміхання через наші зуби, прямо?

Але після того, як похилий крокодил зустрінеться з нами, він пропустив парк з хлібопекарської пасти в аптеку. І сказав крокодил, "Бой, чому ти так голосно?" У вас є люди, до речі, і ви не в зооопарку, які діти не вибрали? І я? Що мені? І мені сподобалося, "Лега, дійсно, не кричу, що." Звідси, люди, т. е., крокодили, рубають.

165889

Уг. Я відчуваю себе таким чином, коли я відчуваю себе, як маленька ковард і траєктор, і я не можу нічого робити. Я вже знаю, як відповісти, так що як ввічливо, і дитина розуміє, що Я на боці. Але ні. У мене є стара модель, і я висить і кажучи, "Соррі, шкода, ми не будемо робити це більше". Що робити? Ми не будемо сміятися більше без дозволу на кародил.

Одного разу напередодні Нового Року з другом шахти вирушили до «Перехрестя», щоб купити тон їжі, щоб Бог не втратив ваги напередодні Нового року. І пішов з ним, він на той час п'ять років. І так ми прогуляємось по супермаркету, кількість продуктів харчування в наших кошиках вже кілька разів загальний обсяг всіх гостей, очікуваних на Новий рік, але це не достатньо для нас, тому ми беремо на себе лінію до м'ясного відділу і навішуємо в ній.

І Нога працює над там. Примітити гідність. Але він робить. Він працює в акваріум з раком, потім назад: "Мама! Жива рибка! Далі повернулися до автомобіля і назад: «Мом! Я хочу, щоб автомобіль занадто! Чи можна Я все ще кладаю його в листі до Санта Клауса? Не встигнути? Далі поставте його в лист! Вам потрібно! Він знову працює. Дитина зайнята: вивчення реальності, захоплено і цілком позитивно. Але через деякий час, коли він повертається приблизно на четвертий раз, жінка близько п'ятдесят, прямо стоїть за мною в лінії, раптом просить в наставнику тону: "Бой! Чому ви тут? ?

Нога паузи і дивиться на неї з деякими бджоликами, а потім на мене. Я зробив зараз. Внутрішня, я вже зробив мій зрадник, фраза вже звучить в моїй голові: «Ок, Нога, приїжджаємо, зупинка бігу, див., ви в дорозі, стоять ще тут» – коли раптом я чую голос мого друга:

до Що таке «Чому він билінг»? Ми попросили його. Він дуже хороший хлопчик, і для гармонійного розвитку він повинен бути святим 15 хвилин на добу. Олег, піти, йти! Не витрачайте час, ви все ще маєте 8 хвилин.

Нога сміється, відходить і після другого повністю задоволеного життям допомагає тітка в фартухі зважати яблуко.

Я не можу це зробити. Пошкодження, чому я не можу це зробити? Можливо, це Новий рік я запитаю Санта Клауса, щоб дати мені цю майстерність. Завжди. Завжди бути на боці дитини першим. А потім з ним боротися.

Автор: Вера Дорофеєва