Селекційна пошта: the world Speaks

Селекційна пошта: the world Speaks

Я вірю в спілкування з Всесвітом. Вчимося бачити ознаки та розвивати чутливість до них. Коли внутрішні радіолокатори встановлюються для отримання повідомлень, пошта з надходить щодня: випадково скидаються фрази пасторами-by, пісня в таксі, напис на жилеті циліндра. Мрії насичені символами, такими як вода, і все, що залишається, слухати, чути і не заблокувати фільтри з брудом.

А також – прийняти все, що відбувається як дорога, і не дратує необхідність і тимчасову незручність. Всі незручні умови є гарною практикою життя цих умов. Розумний і розумний, як вранці в с.

Просто живіть їх в даний момент, коли вони трапляються, не заздалегідь або після того, як факт. Вічна неприємність «сухого» полягає в тому, щоб постійно впасти в минуле, що сказав до точки психічної печі, або в подальшому, стирання снів ще не зношених до землі. Що відбувається під ніс проходить і не помітили – вчора не зморшки, сьогодні є два глибокі.

Відтепер від реальності. Не скажеш її, що потрібно приймати, як статися. Скарбники недосконалості подряпини своїх дзвоників в антисипації їжі – живлять їх все, що на вашій картині світу «не досягається» очікувано. Іншими словами, якщо ви придбали хороші сливи на ринку, і коли ви прийшли додому, ви знайшли ручну з поганих в них, не отримайте і не пам'ятаєте продавця з висипом, не сердитися, не дратівшиться. Важко годувати отримані погані думки про кого-небудь, що-небудь або себе маленьким богам недосконалості, ці розтерті жирні радісні істоти – і дивитися, як світліше, гаманець і простіше його відразу стає на душі.

Скажіть «так, я не ідеальний» дорого. Для того, щоб остаточно знайти цей самий мир. Я отримав від рота дуже хороший, адекватний і талановитий фахівець, який, коли запитав, чому вона забули зробити щось в макеті, він навряд чи сумнівається: бо я сором'язливий дизайнер.

Це все. І світ не згорнув. Не варто говорити про голос, але не зайвим нагадувати себе про це, знову впаде в захоплення власних ідей про себе як ідеальна мама, дружина, дочка, друг або працівник. Ти як ти, живо, смішний, смішний і людина, як всі інші. Ми не є візитними картками, не сімейними статусами, не механічними органами з штучним інтелектом – ми люди.

Всесвіт подобається чесним і сміливим. Стійка на ногах, земля, намочений. Цікаво поговорити з ними, вони знають, як бути вдячними. Я люблю їх багато, теж. Я відчую свою упаковку в них. Я дуже охоронець людей, таких як.

Зрозуміло, я тільки тепер розумію, як важливо для спокійного перебігу життя, щоб зупинити велосипед на собі. Я хочу, щоб жити якомога простіше. Щоб змінити фокус від нескінченної внутрішньої рефлексії до того, що відбувається навколо, щоб відключити режим використання rabid і почати цінувати держави свободи і тиші, знайти радість вашого світу, коло.

Коли ви розумієте, що ви граєте не тільки в цьому місті, але і в собі, життя стає набагато простіше. Я люблю себе тимчасовим і прозорим і не чіпаючи людей, речей і відносин, дозволяючи їм закінчити і змінити, як вони будь ласка, переживаючи власні ритми близькості і відстані. Всі витрати, всі зміни, і я свідомо поставив слово «лет» на початку цього вироку.

Я нагадую себе дихати глибоко, і що людина, яка прийшла до вас, є вашим найважливішим бізнесом сьогодні. Я також тримую «добрий щоденник», де я пишу маленькі речі, які заповнили день теплом, чи це ліплять гриби з вареним конденсованим конденсованим конденсатом, новий олівець точилка або багата футболка. Це мій спосіб сказати спасибі Всесвіту: Я бачу, я помітив, мені потрібно і як це, будь ласка, продовжуйте.

Добре, щоб зробити цю посаду корисною з практичної точки зору, я розповість вам про один хороший спосіб визначення істинних почуттів на конкретному питанні. Дуже часто буває, що ви повинні прийняти рішення, і ви стояти в якості Буріданської доньки і не знаєте, що вибрати. Я не можу пам'ятати, як я дізнався цю техніку, але це дійсно потужна і потужна: коли ви занурилися між двома рішеннями, розумово обійми. Але тільки дуже міцно і безумовно, якби вам не було альтернативи, і не було сумнівів. А потім проживати в цьому рішенні протягом одного або двох днів або навіть на тиждень (більше серйозного рішення, чим довше). Не робіть ніяких дій, не змініть вашу поведінку і не скажімо нікому про своє рішення (це важливо). Зрозуміло, ви скоро відчуєте своє тіло реагують на ваші думки: ви відчуваєте легкість і абсолютне почуття правди рішення (так, що я хочу), або ви відчуєте подовження і шкоду, що зазвичай відбувається, коли ви пройдете точку повернення.

У сотні разів перевіряються, працює: допомагає зрозуміти, що душа дійсно хоче, і що – звичний сезонний змій, атака допінгу.

Отримай себе і оцінити те, що відбувається.

Нагадуємо, що це чистий чоловік.

Автор: Ольга Примаченко

Категории

Смотрите также

Новое и интересное