Особисті відносини: дуже важливе правило!

Поговоріть про себе, починайте з недоліками, розповідайте про інші речі, починайте з віртуозами.

Дуже важливе правило! У промислових і особистих відносинах. Спеціалізована техніка при подачі заявки на роботу: перший звіт, що ви не робите дуже добре, то вам не потрібно витрачати багато зусиль, щоб зробити ваш партнер бачити те, що ви робите. «Стомат X в моді тепер, і я не опанував його ще, я користуюсь методикою Y та Z». Партнер на несвідомому рівні сформує думку, що ви знаєте ці техніки ідеально.

Не варто псуватися, бо ви даєте інформацію співрозмовника, як ви відповіли йому в разі конфлікту. З того, як людина робить протилежність, коли ви говоримо про ваших недоліків, він виглядає за свою гідність, і коли вам подобається інший, він дивиться на його недоліки.

Один з моїх підопічних, великий лідер, коли він хотів знати, що думка його підлеглих про новоприйнятий працівник, почав похвалитися новим Через кілька хвилин він вже знав, як лікувати новачка. Таким чином, він отримав необхідну інформацію для нього і не отримав навушники.

У той же час, ми, учителі, змушені бути на обов’язкові в гуртожитку, де лікарі, які прийшли до нас, щоб навчатися живим. Я не заохочую перевагу, і коли хтось спробував дати мені "конфіденційну" інформацію про кого-небудь, запитав до звіту і обіцяє прийняти відповідні заходи. Але інформація все ще потрібна. Про те, як легко було для них працювати, бо вони працювали з інтелектуальними, серйозними лікарями, не відвертими студентами.

З погляду на обличчя, я знав, що не було справи. Тоді я категорично сперечався, що це може бути будь-яким: хірурги, фахівці з охорони здоров'я, оптимісти, але не психотерапевти. У 5-7 хвилин я знаю все. Але ми не використовували ці дані для того, щоб з'ясувати зв'язки з курсами, це було сигналом для нас, що ми не були дуже зацікавлені у навчанні, якщо вони хотіли б поговорити про те, що вони побачили і чули в класі. Ці сигнали допомогли нам встановити педагогічний процес. Наші лікарі Навіть після робочого часу вони продовжують обговорювати проблеми своєї професії.

Група нерозсуджених працівників вирішили отримати їх бос пожежі, і була причина цього. Вони схвалили його у всіх вищих екземплярах. Посада голови зміцнилася. Після того, як працівник почав похвалитися директором і задекларувати, що вищий менеджмент утримував свою ініціативу, через деякий час серйозною комісією прийшла до установи, щоб перевірити всі заходи. Ви знаєте, як він закінчився.

Так, коли ви поговорите про себе, починайте з недоліками, спілкуйтеся про щось інше – з віртуозами.

Автор: Михайло Литвик