Мій солодкий 40s!

Тим, хто ще не перехрещував порогу сорок років, не рекомендується читати далі. Ця стаття не для вас, і ми рекомендуємо вам зробити щось більш корисним і креативним, поки ви не встигли. Це занадто рано для вас, щоб прочитати це. Ви не будете. Маленькі!

Я тільки запрошую людей, які вже знають, що потрібно прокидати і втілити в життя 40 або 43 або 49. Хороша новина, яку ми пережили в цей день. Погана новина стане трохи пізніше, коли ми прокидаємо і подивимося на себе в дзеркалі. Звідси ми можемо подивитися на підозрілому обличчі невизначеної раси і чітко затримані. Ми знаємо, як боротися з нею. Вимити, зачепити, поголити або намалювати обличчя (вічно вибрати власний варіант), не складний. Як ви зафіксуєте те, що відбувається всередині? І всередині можна вже боляче, збивати, щіпка і обрубати. Більш того, ці симптоми застосовуються не тільки до душі, але і до тіла безпосередньо.

Як незрівняти це. Ми ще відчуваємо себе, як ми старі, але ми підлітки.

Завжди буде. Наша душа не виростає, і ми ніколи не будемо визнати себе, що хоча трохи, ми вирощуємо старий. Ви не Ми зараз знаємо, що за класифікацією Світової організації охорони здоров’я починається юний вік у 44 та середній вік, який прослужить 59 років. Термін дії Про це? Давайте спробуємо зробити це разом.

Уявіть, що ви повинні жити, наприклад, 85 років. Я думаю, що останні роки життя буде менш активним, більш продуктивним, і більше, як наш ранній спосіб життя дитинства. Але якщо ви відстежуєте 5 років від 85, а потім відніміть свій поточний вік, ви отримаєте кількість років, які ви повинні жити в активному фазі.

Наприклад, у вас є 43 роки.

(85-5)-43 = 37 років.

Що таке 37 років? Ще одне життя!

Відтепер ви отримаєте результат.

43-37 = 6 років.

Вік вашого старту.

Подумайте себе у віці, що дорівнює кількості, яку ви отримали (у цьому випадку 6 років). Вибачте? Як багато речей, які ви все ще повинні знати, виявити, зробити і зробити. Ви зараз в одному стартовому положенні. Тепер час жити в житті. І тепер ми, ті, хто за сорок, може зробити все! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. У нас була мрія або намір зробити те, що ми бажали. Але не було часу, можливості, ресурси і найголовніше відвага. Звісно, кожен з нас мав піти через багато труднощів і випробувань. Але були також радості, перемоги і торжества. Наша пам'ять зберігає всю гаму цих переживань. Тоді, можливо, ми повинні зробити це знову. Або почати? Зараз, звичайно, більш свідомо.

Ви так втомилися і втратили в потокі думок, подій та зобов'язань, які ви не маєте достатньо енергії для наступного етапу? Це океї! Отримай відпочинок. Взяти поломку. Планування стоп, аналіз, розуміння та реагування. Не хвилюйтеся, якщо пауза тривала. Так само, як пам'ятати себе. Що вони мріяли, що вони бажали, що вони радіють на початку своєї свідомої поїздки. Ви забули! Пам'ятайте, це важливо.

Ви обов'язково знайдете відповідь на те, куди рухатися і як збільшити щастя в житті, щоб насолоджуватися його довго. До запланованого 85 років.

І опинитися у формі і насолоджуватися нею в повному обсязі, намагатися вправо. Або просто перемістити більше і посміхатися.

У дикій пам'яті ви маєте визначення поняття «натуральний вибір».

Як показує Вікіпедія, природний вибір – це базовий еволюційний процес, який збільшує кількість осіб з максимальною придатністю (найбільш вигідні риси) у населення, при цьому кількість осіб з несприятливими рисами зменшується.

Статистика показує час пенсії, 20% втратить свою працездатність. Що 20% віддадуть свої позиції. Для кого користь. Ви готові бути серед 20%? Я не думаю. Що дуже варто думати про те, що ми можемо почати робити зараз, щоб продовжити наш активний вік.

Ви не знайдете рецептів і інструкцій тут. Це до кожного з них, щоб визначити себе.

І зробити процес думки швидше, дати нам кілька прикладів того, як після сорок років реального життя тільки початок.

Генрі Форд створив свою революційну модель автомобіля у віці 45 років.

Сам Валтон, засновник мережі, відкрив свій перший Wal-Mart на 44 роки.

Марія Кай Аш заснував Мері Кай у віці 45 років.

Список може бути продовжено такими іменами як Дональд Fisher (засновниця Gap), Vera Wong (відомий Couturier), Рай Крок (засновниця McDonalds). Чому не існує слов’янських імен у цьому списку? Ми маємо намір не відзначити їх, даючи вам шанс, сорок років наших, продовжити цей список з вашим ім'ям.

Люди, які досягали успіху після сорок, не робили це випадково. Але це не означає, що вони сплять на дивані. Кожна з них була багато історій. Але ти занадто! Ви вже маєте досвід та унікальний багаж. Можливо, це час, щоб нарешті використовувати його. Або дізнатися щось нове? Подумайте про це перед сном сьогодні.

І завтра? Вранці ми будемо раді знову входити в арку життя. Тепер покласти на яскраве виконання і розбити бурю аплазу! На нашу честь...

Автор: Олена Клименкова