Висотні типи стовпів

Чому чоловіки обманюють своїми дружинами і любителями? Не можна відповісти на це питання нерівномірно. Якщо ви попросите десять різних чоловіків, які роблять їх обдурити на своїх близьких, ви отримаєте десять абсолютно різних відповідей.

В принципі будь-яка людина може змінитися, але в цілому є вісім типів чоловіків, які найбільш схильні обманювати.

1,1 км Дитина повстанців.

У відносинах з жінками вибирають роль «сон». Це часто проявляється в надмірній інфантуції з «дорослими іграшками», такими як комп'ютерні ігри, «додаткові форуми», або гальмування друзям. Коли жінка вимагає від його дій і поведінки, відповідних своїй маскулінності, і він не в змозі впоратися з ними, він робить те, що всі діти зазвичай роблять: пов'язаний!

У своїй голові миготливі думки, такі як: «Я можу зробити все, що я хочу!» або «Ніх замовлень мені!», і він починає серйозно розвиватися. Своїм добровольцем є акт невідповідності, відкритої демонстрації жінці, яка не може контролювати своє життя сто відсотків.

2. Пізня ревелір.

Це чоловік, який дуже рано, "без виходу", - одружився. Коли він зустрів своєї майбутньої дружини, він був настільки щасливим, що така прекрасна дівчина відповіла своїй судді, що він вирішив негайно зв'язати вузол з нею так, щоб вона не втекла від нього. Тепер він старший, більш твердий, і більш впевнений, він починає ловити, що він не робив, коли він був молодий: захоплення всіх гарних дівчат.

3. У Грати з вогню.

Цей тип людини відрізняється підвищеною тягаркою для ризику. Причиною зради такого чоловіка є пристрасне бажання бути спійманим на сцені злочину. Він може мати зв'язок з братом дружини або кращою подругою. Він надзвичайно збуджена тим, що він робить щось забороненим і непристойним.

4. У Безкоштовні птахи.

Він вважає, що чоловік є царем і богом, і визначення не може бути залежним від жінки на що-небудь. Помилка в паспорті, на його думку, не може обмежувати свою свободу, але тільки доводить, що дружина є його майном, і він може його лікувати, як він хоче. Він не приховує свої зв'язки, крім того, часто мухує їх, гордість з них і вважає їх ознакою його чоловічості. Відчувають і панги совісті відчужуються до нього, бо в його розумінні він нічого не виправда.

5. Умань Розрахунок.

Сім'я зв'язків цього чоловіка вже давно перестала бути чимось привабливим для нього. Пристрасть залишила їх довго, і він дійсно хоче їх життя шляхами з їх колись коханою дружиною, щоб деякі способи назавжди. Але він також знає, що якщо він ініціював розбиття, його дружину докладуть зусиль, щоб зробити решту свого життя, як мед. Тому він продовжує жити з дружиною, приховавшись за почуттям обов'язки, і в той же час отримує господиню без перемир'я, так як в його розумінні шлюб був вичерпаний.

6. Жнівень Конкер серця. Цей чоловік є мисливцем.

Він приваблює до процесу підкорення жінки, а не результату. Він готовий зробити все можливе, щоб виграти дівчину. Але, як тільки «попередня» знаходиться в його розпорядженні, він перестає зацікавити його, і йому потрібно знову поїхати на полювання. Він є досвідченим спокусником і поціновувачем жіночих бажань. Таким чином, один спокусив його готовим молитися за нього і пробачити всіх своїх гріхів, відкриваючи шлях до нових і нескінченних заворушень.

7. Про нас Подивляючись викопів.

Це сімейні відносини чоловіка не так погано розірвати, але це не так добре для відпочинку. І якщо він вибрав, щоб розбити, він відчував величезну провину. Так він вирішує більше відкритої загиблості своєї половини надії, що вона дізнається про свої пригоди на боці, і вирішує розбити свої стосунки. Ще одним варіантом для чоловіка, який шукає виправдання, є наявність гідної, гідної і просто ідеальної жінки в домашніх умовах, що робить його потрібно мати менш досконалу господиню під рукою.

8. У Швидкий сервіс для клієнтів.

Дружина цього чоловіка часто використовується як засіб маніпулювання її половиною. Коли чоловік «погано поганий», вона просто позбавляє його від сексу. В результаті він не має вибору, але для задоволення своїх потреб на боці. Він не зраджує в протесті або намагається довести до будь-якого. Він робить це просто тим, що він фізіологічно необхідний для звільнення своєї сексуальної енергії.

Як ви знаєте, людина полігамі і якщо він ще не змінився, ваші стосунки на самому початку і це питання часу. Або це ваш подразник – можливість вчасно виявити «любний настрій» і запобігти зраді. Таким чином, навчившись розуміти причини невідповідності, жінка здатна навчитися пробачати кохану і мати схильність до своєї природи, не зраджуючи себе.

Автор: Ольга Яковлева