15 хитрощів з психології, які корисно знати

Ці психологічні методики спрощують життя і допоможуть впоратися з стресовими ситуаціями.

1,1 км Коли група людей сміється, кожен інстинктивно дивиться на людину, яка любить найбільшу (або на людину, яка хоче розглянути близьку людину).

2,2 км Коли ви повинні зробити те, що особливо відповідально або вимагає концентрації, в слово, що, як правило, робить вас нервом, ви повинні спробувати жувальна гумка або навіть їсти щось. Це пов'язане з почуттям безпеки, оскільки ми зазвичай їсти, коли ми не загрожуємо.

3. У Якщо хтось сердитися з нами, і ми керуємо залишатися спокійним, то гнів, швидше за все, ескалувати. Ця людина пізніше буде захоплена своєю поведінкою.

4. У Якщо людина відповідає питання тільки частково, або занадто евакуйно, не зажадайте знову. Краще всього подивитися його в очах. Ймовірно зрозуміти, що ця відповідь не задовольняла співрозмовника, і продовжить говорити.

5. Умань Висловлення обличчя, виходить, не тільки може бути наслідком почуттів, але і викликати ці почуття. Відповідність працює практично бездоганно, тому ті, хто хоче відчувати себе щасливим, повинні посміхатися як часто, так і в цілому.

р.

6. Жнівень Не можна використовувати фрази, такі як «Я думаю» або «Я думаю» у виступі або листи. Вони самовипадкові, але дають слова відтінок невизначеності.

7. Про нас До важливого інтерв'ю, щоб ми зрозуміли, що ми маємо багаторічну дружбу з інтерв'ю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

8. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. (Доггі завжди роблять цей трюк.)

9. Навігація Люди, як правило, приймають меншу користь після того, як відмовляються більше.

10. Багато корисної інформації можна витягувати, звертаючи увагу на позицію ніг співрозмовника. Якщо, скажімо, шкарпетки його взуття шукають в протилежному напрямку від нас, це зазвичай означає, що людина хоче закінчити розмову якомога швидше.

11. Багато хто з нас взяли участь у зустрічі в ситуації, де була причина очікувати гострої і неприємної критики від когось. У таких обставинах краще сидіти поруч з цією особою. Практика показує, що він втратить всі свої бродіння і намір атакувати, або принаймні буде набагато м'якше.

12. Більшість людей не відрізняють шкідливість від простої впевненості. Якщо ви навчитеся показати впевненість у всьому появі, люди прийдуть до нас.

13.00 р. Хороший наконечник для тих, хто працює в сервісному секторі, щоб підвісити дзеркало за спиною. Люди побачать набагато краще, бо ніхто не любить бачити себе дратівливими і сердитися.

14. Дуже корисною звичкою є помітити колір очей людини при знайомстві. Він несвідомо відчує симпатію для нас через злегка витягнутий контакт очей.

15.00 р. Зайдіть на перший раз, дуже розумно, щоб взяти свій партнер на деяке захоплююче місце. На жаль, позитивні емоції з цієї зустрічі будуть асоціюватися з нами.