Що відбувається у відносинах, коли нічого не буває?

«Що відбувається в паузи», – розповідає викладачі програми «Експертологічна психотерапія». З досвідом, я все частіше переконаний, що це в паузи, що щось дуже важливе відбувається не тільки в психотерапії, але і в житті в цілому, і в такій невід'ємній частині його як людські відносини.

Пауси в відносинах є те, що часто викликає жінки дуже сильною тривожністю. "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ті, хто тимчасово перестав себе почувати себе, з якоїсь причини, не турбують жінок набагато більше, ніж тих, хто залишився близьким і не зникне, але ось якось неправильно.

Я бачу сльози для тих, хто не писати і не дзвонити, я бачу на своїх обличчях набагато частіше, ніж незадоволення тими, хто регулярно писати, але при цьому приниження, закликати, але не виконувати своїх обіцянок, сидіти з дівчиною на столі в кафе протягом іншої дати, але насправді думки і почуття не тут, не з нею.

Що таке пауза? Тому що вона повернулася до найбільш базового дитячого страху. Тексти пісень, а це означає: Чи є моя мати назад або вона ніколи не повернеться назад? Ти скаже мене, мама, якщо все! Ви можете побити його, але не кинути його.

Мистецтво паузи прекрасно належить і вдало використовується різними видами седуцерів, донуанів і дам. Я апологую, що, наприклад, тепер я використовую не дуже привабливий і не надто людський образ, але дії всіляких сортів, порівняно кажучи, алефонсе дуже хочеться порівняти з тим, як працює процес зловживання попередньою і засвоюваною їжею.

Павутин перекусає свою прею, кидає її травні соки в неї і чекає на них працювати. Тканини комахи стануть м'якими, і її можна їсти за смаком і насолодою. Вводили, чекали до готовності їжі, і попереду.

Ще один образ, який приходить до розуму тут, є стоматологічним. Перед видаленням або лікуванням зуба знеболюється в ясна. Займає деякий час на роботу ліки. Лікар перевіряє чутливість, переконає, що наркоз працює, а тільки після чого починає свої маніпуляції.

Але не відчувається анестезія, а люди в відносинах – взаємопов’язані або односторонні – все одно вводять один одному ті речовини, які покликані зробити свої почуття міцніше і яскравіше.

Я один раз інтерв'ю відомого чоловіка і, звичайно, попросив йому те, що секрет його чарівних ефектів на жінок був. Насправді, це не те, що я поставив її. «Для мене, будь ласка, що ти? Я запитав. "Я нічого не робив", - відповів він. - Ось секрет.

Далі, однак, підкорення жіночих сердець ясно, що він не починає робити все відразу, але на певній стадії відносин. В першу чергу він дуже міцний і пристрасний, души леді з компліментами, сюрпризи з несподіваними букетами квітів, світиться з ерудицією, читання віршів і цитати великих. А потім - клацання! -- і він вимкнено як лампочка світла. Жінка вже звикла до потоку захоплення, компліментів, квітів і раптом немає. «І це, коли вона доходить до мене тепло, щоб принести її все назад», - сказав він.

Якщо відносини тепер пауза, і здається, що це почалося не ви, але навпаки, то послухайте себе. Ви можете вводити і чекати його на роботу. Поісон, медицина або любов'ю Залежно від речовини і симптомів, викликаних ним, можна або терміново запускати для антидот, або спокійно розслабитися.

До речі, всі речовини, описані тут, мають перетворення, нетоксичні та безпечні використання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А потім пауза для роботи препарату.

Чудовий приклад тут Cinderella. Вона спричинила бурю яскравих почуттів в князі і зникла без сліду, залишаючи тільки кришталеве взуття як свинець. А потім це було його занепокоєння - шукати, спробувати, дізнаватися.

Не плутайте послідовність: спочатку - кидати, потім - пауза. Бажано бути емоційно насиченим, яскравим і незабутнім. Так є щось для травлення.

Що робити, якщо щось вводити до вас і ви усвідомлюєте це токсичним? Збуджена для розвитку в залежність, хворобливе в'язання, з'являються приниження. Найкращий антидот тут є багато різних живих людей, які разом здатні подарувати вам не менш яскраві емоції, ніж один і єдиний. З ким ці почуття можуть обмінюватися, досвідченими і збагачених. Якщо у вас є ціле село, де це досягне, то навіть не найвіртуозніший освітлювач може точно вибити вас з доріжки.

Автор: Ольга Гуманова