Основна відмінність жінки і дівчинки

Коли я був 19, хлопець запитав мене, що я хотів би, коли я став зрілою жінкою і втратив увагу чоловіків. Щоб запалити страх, він описав у кольорі жахи, які чекають мене. «Ваша дегустація жирних трюфетів буде тренуватися, як холод,» він пророкував. - Туалія гонна розмиття. І найстрашніше обличчя. Особа буде покрита зморшками і ніколи не буде безневинним. Що ви збираєтеся робити? чоловік просить.

371502

Не знаю, чому він сказав, що. Може бути, я повинен поспішати і вибрати його. Або можливо, щоб боротися з руйнівним ударом до крихкого жіночого психіки.

А потім я нічого не сказав йому. Але я думав, що я не хотів би, щоб стати! Краще смерть. Я буду дивитися себе все життя, дієти, маски, і я завжди буду красивим. І я не збираюся мати всі ці страшні зміни. Це був зовнішній вигляд дівчини.

Тоді я помітив деякі зморшки в кутах очей. Подушка жиру з'явилася на животі. Я освоїв красуню, зарахований в тренажерний зал, і воював зміни з різним успіхом. Я думав, що я б не хотів, що хлопець отримує краще мені, і я спробую тримати себе гідним довше. Я почав дивитися себе більш акуратно, але в духі все ще оселився страх. Це був зовнішній вигляд дівчини.

Тоді було багато життєздатних штор. Але я воював і не кинув оарів. І в цій боротьбі було нове само, ще. Це був міцний, більш зрілий і більш цинічний. Але в той же час вона дуже впевнена в собі.

Тепер я намагаюся обмежити себе, щоб бути завжди легко і комфортно. Я зроблю маски, щоб зробити обличчя гарним. Я все для себе.

Виявилося, що більшість речей в цьому світі можна отримати без чоловіків. Я не маю на увазі кохану людину, але букет шанувальників. Я не знаю, чому вони так потрібні.

Що вони можуть дати лише краплі в величезному океані життя. Я чекав всіх чоловіків, щоб надати позитивну оцінку. Я чекав затвердження всіх чоловіків. Я припинив очікування чоловіків, які думають про вік, як я зробив. Я припинив хвилюватися про своїх думок про зморшки, трюфети та віковий пил на очах.

Я думаю, що тепер я знаю відповідь на це чоловіка. Так, зміна неминуча. Але коли це сталося, я не подбаю про вашу думку.