Атлет продемонстрував розтяжки після пологів і інтернету не прощав!

Стефані Ротштейн Брюце 32-річний професійний бігун з США. Атлете життя в Арізо, має два діти і готує для Олімпійських ігор. Її перша дитина – шість років і її друга дитина скорочиться. Bruce веде активний життя і постійно розміщує фотографії в Instagram.

Деякі люди дуже неоднозначні. У той факт, що спортсмен показує фотографії, які чітко видно зміни тіла після пологів. Для деяких користувачів це здається «неприємним». Брюце, в свою чергу, сказав, що бути сором'язливим вашого тіла є шампан.

«Я можу безпечно запустити марафон, хоча у мене є проблеми постпарту: Я можу змочити мої штани і мати мільйон розтяжок на моєму тілі. Я продемонстрував свої "реальні" фотографії, щоб інші люди могли бачити, як важко, щоб повернутися у форму після пологів. Як мати непросто, але будучи сором'язливою вашого зовнішнього вигляду після пологів. Це самодобрат, Брюце розповів про журнал SELF.

Стефані також показали фотографії того, як вона працює щодня, щоб виконати добре на змаганнях.

«Повернувшись в спорт після пологів – це неймовірно складне завдання, але я думаю, що це варто. Дуже мало спортсменів продовжують кар’єри після народження дитини. Але це можливо. Я також хочу показати, що професійні спортсмени не чекають, щоб закінчити свою кар’єру, перш ніж стати матір’ю. Я думаю, що кожен бігун мама може знайти силу, щоб повернутися назад, спорт мама продовжували.

Незважаючи на надихаючі фрази, не всі подобаються післянатальні фотографії. Хто знайшов їх «неприємний».

«Як ви можете публікувати такі фотографії», «Моя фігура після відродження тільки отримала краще», – написав блогер.

Стефані не відповіли на негативні коментарі. Атлет активно проводить навчання та підготовка до одного з найважливіших змагань в її житті.

р.

: рибакі.net

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження