553
Сценарій народження стає життєвим сценарієм
Розробка терапії дерматологічних травм
В кінці 70-х років в нашій практичній роботі ми приїхали надавати реальну допомогу клієнтам для подолання пологів і внутрішньоматкових травм. Ми спиралися на гіпотезу Франка, що будь-яка травма, яка переживається матір'ю під час вагітності, передається через пуповинний шнур до плоду. Крім того, ми знайшли, що плод, будучи у вугрі матері, який переживає будь-яку травматичну ситуацію, якби просочений негативною атмосферою даної травматичної ситуації. Таким чином, ми уклали, що плодовий досвід травми не тільки через пуповинний шнур, але і через аура материнського поля протягом усього періоду пренатального розвитку.
Спосіб нашої роботи було те, що клієнт просить лежати на матраці, розташованому на підлозі, в оточенні захисних подушок і, якщо він був зручний для нього, загортання, прийняття положення ембріона. Відцентруючись на глибокому диханні, він контактував зі своїм почуттям, направляючи їх для вивчення тіла, розуму та духу, щоб локалізувати цю первинну травму. Вибачте, коли клієнт повернеться до цієї ранної травми і усвідомлює, що реакція ембріону, немовляти або юної дитини не повинна бути реплікована в житті дорослих. З цієї точки на поведінці зазвичай змінюється досить багато і дорослий починає поводитися раціонально і доречно, а не як необґрунтована дитина.
Як народжувався людина, яка прагне бути тісно пов'язана з його загальним світоглядом на життя, його співвідношення оптимізму до песимізму, його ставлення до інших людей, його здатність витримати удари долі і досягти його мети. Станіслав Гроф.
Сценаріо Сценаріо
У ході терапії, як ми керуємо клієнтом від концепції до народження, стає все більш очевидним для нас, що це сценарій народження, який стає сценарій життя, а організм людини здатний не тільки повністю запам'ятати цей сценарій народження, але і перевести його в реальне життя – як ми ще не знаємо. Ми знаємо, що є три частини травми народження, які потребують загоєння: емоційне почуття, фізичне відчуття, історична пам'ять. Весь процес, здається невибагливим і багато клієнтів, відчувають, що їх негативне ставлення до життя незворотно. Приглушені люди страждають від руйнівних відчуттів бути нелюблені, відхилені і нестерпним страхом смерті. Загрожуються їхні почуття, їх почуття не існує, і ці реакції передаються і продаються на людей і ситуації навколо них. Розвивається і стає відомою в цій негативній ситуації на фізіологічному, психологічному, духовному рівні процесу народження може сприяти загоєнню і зворотнню негативні реакції на первинну травму.
Що відбулося під час пренатального періоду і під час процесу народження відбиток у вигляді діаграми і початкового сценарію, записаного на пологах. Наприклад: «Я не збираюся», «Я повинен боротися за виживання», «Я ходжу в колах», «Я, ймовірно, ніколи не зможе завершити все», «Я ніколи не розумію, що відбувається», «Я ніколи не зроблю це». Всі ці установки хмари життя клієнтів і запобігання їх від реалізації потенціалу вони мають. Подальше повторення цих візерунків під час запліднення і дитинства сприяє тому, що вони зміцнюються і зафіксовані, і таким чином сценарій народження поступово стає сценарією життя.
«Неприпустимий дистрес – це дуже реальна небезпека, характерна для сучасної внутрішньоутробної стану, а також застосування форс-мажорних та штучно прискорених пологів – все це постійно підвищує кількість дефектних людей, які будуть виглядати в житті таким же чином, як ми робимо і продовжимо пересуватися. ? Франк Лейк.
Травма народження
Зрозуміло, що травматичне народження значно визначає характер і спосіб життя. Іншими словами, в момент народження людини формуються відчуття, що згодом контролює його на підсвідомому рівні. Необхідно відрізнити проекцію дорослого досвіду на дитячому світі плода і включення в поведінку дорослої людини негативних візерунків гнів, занепокоєння і жахів, отриманих від відповідного дитячого досвіду. Наше довгострокове дослідження різних типів пологів розкрило схожість особистісних ставлення клієнтів, які пережили той самий тип пологів. Цікаво, Рей і Мандель досягали того ж висновку у дослідженні впливу пологів на людські стосунки (1).
Ми виявили, що в багатьох людей, вражають і народжуються травми залишаються депресованими і не проявляються в свідомості до кінця підліткового віку, ранньої дорослості або навіть середньої відповідальності. Вони можуть виникнути при хворобі, сильному психологічному тиску або стресових ситуаціях. Виявлення, що наші первинні порушення, що виникають в ембріональному житті, означає, що для того, щоб людина досягла повного потенціалу і може бути максимально ефективною, терапія повинна бути переведена до того ж початкового (ембріонічного) рівня.
Різні види травми пологів
Традиційна медична класифікація типів порушень пологів включає в себе: тазова презентація, застосування силових засобів, секція казарева, стимуляція, передчасне або пізнє народження, поперечна презентація, лицьове обертання, застосування лікарських засобів і анестетики.
Сценарії життя
Ми пропонуємо наступні класифікацію сценаріїв життя, визначених у дорослих, які, лежачи на підлозі, зробили регресивний внесок у процес їх народження.
ПРОПОЗИЦІЇ
Подання Пельві - це насильство, яке переживає у вомбі, і люди, що народжуються таким чином, часто стають жертвами.
«Це важко зробити все правильно. Я завжди робимо навпаки. Я входжу в місця і ситуації, які я не можу вийти з. Я шукаю рішення, але я відчуваю себе байдужим. Я знаю вихід, але я не можу поставити все в порядку. Все падає окремо. Я спробую знову, але все в житті йде неправильно. ?
ПРОПОЗИЦІЯ З ТРАВЕЛЬ
Плід перевертався перед виходом з вомба:
«Я думаю, що все дуже складно. Я завжди роблю те, що я не хочу робити. Я боїться, що я хочу не працювати. Я ходию в колах, які намагаються досягти мети.
Кошик
Це також бурхливий тип народження - допомогти в кінцевому підсумку приходить, але може така допомога і підтримка буде довірятися знову? Людям, витягнуті змії, характеризуються подвійністю. Встановлення при пологах часто виглядає так:
«Чому робити все самому? Чому це не можна зробити? Це все так неоднозначно! Я зроблю себе, це безпечніше. Життя – постійна боротьба! Я повинен контролювати все, але мені потрібна допомога. (Дуже завжди супроводжується великою ненадійністю.) Я не збираюся зробити це. Чому я завжди повинен працювати під стільки тиску? ?
Цезарський розділ
У відділенні кесарану людина надходить у світ за допомогою інших воріт. Його проблема полягає в тому, як адаптувати досвід «робили інші» замість «допомоги себе». Мати цих дітей важко навчити їх робити речі самостійно і навчити їх обмеження, які ніколи не мають, на відміну від немовлят, що народжуються звичайними вагінальними шляхами:
«Що робити, бо це не буде працювати. Я хочу знати, куди піти і що робити. Я чекаю чогось, Це океї: робота буде виконана будь-яким чином, хтось інший зробить це. Не пам'ятаю. Я вірю. Я сидю і чекаю. Я не можу закінчити. Я не можу думати про себе. Я ніколи не в правому місці.
Стимулятор
У зв’язку з порушенням розвитку ембріону або іншими медичними причинами, полога стимулюється або штучно ініціюється:
"Я не готовий! Не підштовхуйте мене. Я не знаю, що робити. Я не знаю, як це зробити. Відсутня частина. Це велика проблема, щоб дізнатися, як почати. Я не можу отримати те, що я хочу. Очікується, що я не буду робити, поки я не готовий.
За останні дев'ять років ми присвятили багато часу, щоб знайти шляхи, щоб допомогти нашим клієнтам полегшити біль, викликані цими ранніми травмами і не вчиняють психічні та фізичні зловживання в ситуаціях, схожих на при виникненні початкового болю. Це не завжди можливо, але коли ви розумієте стреси, які відчувають плод, сила тіла людини дивовижна.
Захворювання матері
Серйозне захворювання головного мозку часто викликає дитину випробувати шок для більшості, якщо не всі, їх життя.
"Я хворий. У мене вини хвора. Я відчував себе. Якщо я докладаю зусиль, щоб отримати те, що я хочу, результат це не те, що я хочу. Що мені хворе. Я не можу годувати, молоко зробило мене хворим. Хтось невірний з мене. Я завжди чекаю щось і нічого не повертається. Це всі мої помилки. й
Він сумний, що людина може бути хворим на все життя і ніколи не розуміти, що він несе хворобу матері у вигляді пам'яті. Для того, щоб загоєння відбувалося, важливо для клієнта відокремити свої почуття від матері на ранній період.
Сексуальні проблеми
Від часу, батьки, які роблять любов. Несподіваючі почуття іноді спотворюються і плодоносить відчуття фізичного і психічного зловживання. Коли секс має форму насильства, плод відчуває його, і він формує ставлення до сексу в майбутньому. Ми часто пов'язуємо сексуальні проблеми з пуповинним шнуром і відчуттями, які надходять через неї, але є інший спосіб передачі цих відчуттів безпосередньо через клітини. Значно велика кількість клієнтів відчувала переважно процес еякуляції сперматозоїдів, відчуваючи брудні, липкі, рубані і багато досвідчених материнських почуттів до сексуального спілкування. Велика кількість клієнтів, які мають досвідчену батьківську любов, як сексуальне зловживання пропонує, що має секс під час вагітності може стати джерелом травматичного набряку.
НАДІЙНІСТЬ!
Постраждати про те, що дівчина чекаю на хлопчика, є болючим досвідом. Або будучи хлопчиком, коли є вже один, два, три, чотири, і навіть п'ять хлопчиків в сім'ї – можна тільки дивувати, якщо все добре йде в житті такого чоловіка. Монтажні установки:
«Я завжди роблю невірно. Я розчарував всіх. Тексти пісень, а це означає: Ніхто мені подобається. Я хочу, щоб любити мене. Тексти пісень, а це означає: Я вмирає без любові. Не хочу мене. Я в подвійній пасці - вона хоче мене, але я не; Я втратив, і я ніколи не можу змінити це. І тоді, коли ембріон часто відчуває себе як не має статі, що батьки хочуть.
Коли мама виявить, що вона вагітна
Відмова матері до її вагітності може мати потужний ефект на новий організм людини. Якщо мама не повністю приймає цього факту, ембріон має відчуття нездужання і відторгнення. Якщо мати відчуває себе жаху, враження плоду (за озером Ф.) позапосередне навантаження. Вступ перетворюється всередину і перетворюється в глибоке і постійне почуття безсоння. Установки можуть бути наступні:
«Не хочеш мене. Тексти пісень, а це означає: Ніхто любить мене. Тексти пісень, а це означає: Ніхто хоче мені. Це не так. Я завжди неправильний. Я хочу, щоб я пішов. Я нічого. Мені потрібно визнання. Я знаходжу. Я завжди відчуваю себе винним. ?
Імплантація у вугрі.
Установки, які формують при імплантації, здивовані нас протягом багатьох років. Ми пішли далі і далі, щоб знайти цілющі точки для людей. Ми виявили, що при перебігу травми пологів не вирішить проблеми, це можливо продовжити рух назад (хоча це не вірно для всіх). Це відомий тим, хто знайомий з роботами С. Гроф.
Пошук місця імплантації в матці впливає на те, як людина «підходить» для життя. Установки, отримані з імплантації:
«Не існує місця для мого існування. Я не можу оселитися в будь-якому місці. Я нічого не маю. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче мене тут. Я боїться прагнути до чогось. Чому так важко знайти комфортне місце? Життя кидає мене з одного нічного місця на інший. Світ небезпечний для мене. ?
Знайди своє місце в житті дуже важливо. Знайти те, що ви належите, є частиною процесу загоєння. Дуже цікаво відреагувати відчуття безпеки і безпеки в блоці.
Боротьба або стан близько до спонтанного аборту
Для тих, хто вижити, спробував аборт або стан, близько до спонтанного аборту або викиду, має стресовий ефект. Франк Лейк завжди підкреслив, що не можна припустити, що плод витриманий 24-28 тижнів не відчуває нічого, коли намагається аборт. В кінці 70-х років отримано наукове підтвердження (Верни, 3) яке вже сформовано в цей період, чутливе до будь-яких змін в середовищі.
Як ми встановили, плод, який пережили невдалу аборт, знає, що його присутність небажана і її життя небезпечна. Він вижив свого ближнього хутора, жаху смерті з підвищеною точністю. Відчуття відторгнення по всьому життю є непорозуміння багатьох, які пережили подібного жаху. Поразка смерті в спонтанному аборті може залишити відчуття неоднозначно змащування навколо кута смерті. Дозріла дитина також може сприймати страх матері, роблячи його самостійно, в результаті чого він буде відчувати себе подвійним жахом.
Випадки з матір'ю під час вагітності (наприклад, випадання сходів, автомобільних і велосипедних аварій) також сприймаються плодом, як спробоване вбивство. Коли людина виростає, ця логіка немовляти може замінити дорослого, але повернувшись назад, можна відновити спотворну ситуацію.
Способами, які диктуються спробою аборту, схожі на ті, які прийнятої дитини і характеризуються повним відторгненням:
«Я тут помилюся, я не буду тут. Я повинен зупинити біль - це так хвилювання. Я отримую весь час. Я не знаю, якщо хтось потребує мене або ні. Я не можу забувати - і я не можу це зробити. Я не хочу ставити будь-який. Хочу розчинити. Хочу вмирати. Я хочу, щоб отримати пекло тут!
Травма в фольопійських труб
Френк Лейк завжди сказав, що що що-небудь пов'язано з травмою народження відбувається в першому триместрі, перші три місяці. Як наша робота продовжила, це стало очевидним для нас. Дивовижно, як падаютьпійські труби повторюються на пологах. Ці установки можуть бути ідентичними. Ці, очевидно, типові установки для маткових труб, але багато також можуть бути генеричні установки. Сподіваємось, що травма падаопіанної труби може пом'якшити досвід травми пологів, скоротити час лікування і сприяти більш глибокого проникнення в травму. Більше досліджень в цій області.
бластоцист, що рухається трубкою, може виникнути труднощі. Таким чином, з'являються установки:
«Я не хочу нічого прикріпити, тому я залишаюся в середині. У мене є закритий простір. Я не можу виростити. Я відчуваю, що я збираюся в протилежному напрямку. Я качка. Я зробив велику роботу, але я нічого не досягла. Я не можу це зробити. Ви збираєтеся вбити мене. Це буде краще не досягти мети. Я не вірю, що ми повинні рухатися вперед.
У терапії велике значення прикріплюється до негативних аспектів пренатального розвитку, оскільки це те, що терапевт працює з тим, що він повинен зцілювати. Тим не менш, що багато клієнтів, які відчувають стан перебування в матці, досвід радості, любові та інших позитивних емоцій. Це не рідкість для клієнтів, в процесі творчої регресії, для досягнення сенсу «основи існування», оскільки вона вперше переживала їх протягом тижня між концепцією та імплантацією жиготе в маткову стіну. Франк провулок і ми знайшли, що деякі люди засвоюються і навіть засліплені блаженством і величністю введення фази бластоциста до цієї безкоштовної, містатична суб'єкт розщеплюється імплантацією. Уніфікація метаболічних процесів плоду і матері через пуповинний мозок є ефектом, що ембріон безперечно очікує, але в певному сенсі він негативний, сильно відчувається.
Травма концепції
Багато людей, які зачаїлися у фізичному тілі. Нерідко є сильний спліт, в якому уявляється щось красиве, що супроводжується вильотом від реальності і відповідальності. У цьому випадку може бути корисним для візуалізації поняття, як Ruth White радить, але не існує суттєвого полегшення болю, якщо ви приймаєте реальне перебування тут. Якщо ця реалізація не реалізована, то можуть бути гострі почуття незадоволеності і іноді серйозні психічні та фізичні захворювання.
Установки, отримані при концепції, можуть бути наступним чином:
«Я не повинен бути тут. Я щасливий життя. Хочу вмирати. Я не хочу бути в будь-якому місці. Залиште мене самостійно. Чому я не хочу бути?
ЛЮДИ
Є класичні налаштування, викликані синдромом близнюка. Плеймейт народився другий часто сприймає колишнього як смартера, яскравіше і як лідера. Другий близнюк поставить з державою речей, полегшуючи те, що нічого не можна зробити з його ситуацією, часто чекаючи щось стати, якби він був «на шляху». Нерідко ставлення проявляється в тому, що другий близнюк знає вихід з складних ситуацій, але відчуває немо нічого робити в цьому напрямку. Інші установки:
«Я не знаю, куди піти. Не чекайте мене. Всі забули мене. Я незначний. Не варто тут. ?
Це стимулює такі повсякденні якості, як не довіра, схильність до гніву і почуття відступу. Другий близнюк повторює те, що перший близнюк робить: «Я зроблю простий вибір, дозволяючи йому діяти першим. й
Перший близнюк часто відчуває винність і є лідером. Він часто виступає як старший брат або сестра. Гвіні часто хочуть мати своє власне місце, відчувати почуття страху інтимності, але при цьому прагнути до інтимності і відчувати, що вони не можуть жити без одного.
Якщо трагедія виникає і один з близнюків, або в результаті пологів або після них, виживання близнюка страждає непристойно. Сценарій:
«Я відчуваю, що я втратив щось в моєму житті (і вона стає реальністю і надходить на поверхню, навіть якщо вижили близнюки не було багато років після народження, що він народився як близнюка, і його помер.» Я працюю в житті. Неправильне життя. Я не розумію, чому я торкаюся так багато.
Понад обличчя такої особи часто тягне за собою гранату, він часто відчуває почуття прогубності, або дивиться на обличчя пасерів-переглядів і досліджує їх, постійно шукаючи когось, хто тут немає.
Синдром втрати Twin також досвідчений людей, які народжуються передчасно, коли один близнюки в результаті спонтанного аборту. Майже 65% запліднених яєць проходять спонтанні викиди.
Це лише деякі сценарії життя, які ми зіткнулися з роками.
Травма внутрішнього розвитку
З роботи з пологами, наші дослідження продовжили до різних аспектів пренатального життя – його залежність від ситуацій, які відбувалися в нормальному житті матері. Ці ситуації впливають на життя ембріону та плоду. Франк Лейк назвав його негативним пуповинним ефектом або синдромом матері/плодів, але не вдалося встановити, чому організм людини міг пам'ятати стільки деталей життя.
"Дуже свідомість"
Чи є на увазі енергетичне поле? Якщо це пояснюється наявністю клітинної свідомості?
Природа того, що є терапевтичним стає більш чітким після зустрічі з Росалином Бруйєром, першим американським цілителям вдалося прочитати ауру, здібності якого підлягають науковій роботі. Разом з доктором Валерія Хунт Росалин Брейєр у 1979 році взяла участь у дослідженні Rolf (4). Це наукове дослідження, яке проводилося на більш ніж 1000 клієнтів, які підпорядковані глибокому масажу, прикріплених електродами, записані зміни в електромагнітному полі. Розалін також записав зміни в конфігурації електромагнітного поля, а безпосередній лист був створений між тим, що вона пилила і читання інструментів. 18-річні дослідження Hunt виявили зв’язок між енергетичною сферою та свідомістю. Ці нові наукові погляди показують зв'язок біологічних явищ і проблемних полів.
У своїй роботі роль енергетичного поля тіла, що володіє людиною, набуває нового значення. Це також пов'язано з усіма «новими» та альтернативними методами та препаратами, які затоплюють ринок. Всі вони засновані на енергетичній системі організму, яка не визнана Західною лікарською засобом. Запроваджувати західний світ на основі йоги на основі чакра, здається, запропонувати Захід більше, ніж методика релаксації.
Росалин Брейєр вважає, що розум перебуває в енергетичній галузі і навколо тіла, керованого мозку. Ми використовували ці ідеї в нашій роботі паралельно з теорії клітинної пам'яті Франка або клітинної свідомості. Якщо розум знаходиться в енергетичній галузі, пам'ять також присутні в кожній клітинці в тілі. Хоча клітини часто поновлюються, пам'ять присутній в підсвідомому енергетичному полі і залишається там, поки воно передається і розподіляється в пам'яті.
Універсальний розум
З цим розумінням універсальності розуму, проникнення глибоко в клітинну структуру, наша робота з пренатальної терапії стала сенсом, особливо з еволюцією однієї клітинки, яка полягає у формуванні нової людини. Це також допомогло зрозуміти, що робота, яку ми робили як сакральну активність, і всі загоєння в цілому, є духовним. Він також спалив широку ідею - це універсальна частина того, що ми називаємо Богом? Хоча деякі люди кажуть, що Бог всюди і в усьому, дуже поняття, що людина робиться в подобі Божого може бути дещо різним.
Доступність та можливість
У зв'язку з проблемою клітинної свідомості Грехем Фаррант розповів цікавий випадок під час семінару в Англії у листопаді 1990 року. Відеокамера була встановлена на межі Австралійської лікарні. Відчувається, що сестри і пологи, при прийомі малюка, провів їх дихання, можливо, відчуває відчуття самопочуття. Вони показали відеотап, а потім зробили свідомі зусилля, щоб дихати нормально під час народження. Результатом було те, що під час наступних 793 пологів трубка не була вставлена в горло дитини, щоб зробити дихання легше. Якщо є такий ефект, який ми маємо один одному, то поглиблене вивчення розуму може мати далекі наслідки на весь людський гонщик.
Результати нашої роботи показують, що травма отримана під час першого триместру викликає утворення окремих типів особистості, а також джерело захворювань дорослих. Добре відомо, що ракові клітини є ембріональні клітини з низькою амплітудою, але висока швидкість розмноження. У ембріоні, вік якого знаходиться в першому триместрі (перші три місяці), якщо мама травмується, вирощування ембріональних клітин фіксується в цьому середовищі. Наша гіпотеза полягає в тому, що якщо подібна ситуація виникає в дорослому віці, вона може спровокувати, перетерти або рестимулювати травму і, можливо, викликати хворобу. Ми вже побачили це у випадку брадикардії, тахакардії та гніву, які утворюють основу певних психічних та психічних випадків у дорослих.
Автори: Олісон Мисливець, Sherley Ward
Переклад Е.Н. Миснякіна