Воїни і м'ясо - Моє Рецепт подолання дифузій

У житті кожного з нас виникають труднощі та кризові ситуації - втрата близьких, хвороби, розрив відносин, зменшення роботи, згортання бізнесу, «відчуття» від інституту, і багато речей відбуваються.

Ви помітили, що люди мають труднощі по-різному?

Хтось на критичному моменті заважає, як воїн - мобілізує, активізує приховані резерви і з лютими рум'янками в битву з неспроможністю долі.

І хто, навпаки, породив, як «лише» – надає слабкість, дає можливість труднощів, вигини за обставинами.

Чому це відбувається? І мій улюблений питання, може щось змінити?

Давайте розберемося.

р.

Моя дитинка була проведена в саду.

Мої батьки мали два дачі. 6 і 10 акрів. У сезоні ми пішли до них практично кожен день - копання, полив, підживлення, посадка картоплі, допінг, збирання колорадових жуків і т.д.

Я зізнаюся, що я не хотів цього бізнесу - тому що в дворі з хлопчиками завжди цікавіше - сходження будівельних майданчиків, виготовлення домашньих ножів, прокатаючи сплячі нігті під поїздом ... А, то й час!

Крім того, я не розумію дивну логіку своїх батьків - висадити два мішки великої картоплі навесні, щоб викопувати сумку і половину дрібної картоплі восени? Ух, що весело, де прибуток?

У будь-якому випадку ринок купили всі необхідні товари на зиму.

Не буде простіше купувати все на ринку і не витрачаючи літніх співів?

Вирощування, я зрозумів це не картопля. Таким чином, батьки загартовані в нас, накачують визначення, аудит та дисципліну. Це те, як наш характер був привезений, тому в кінці цього саду сервітуд пішов до моєї переваги і я дуже вдячний батькам за їх мудре виховання.

Воїни та «флафи»
На мій погляд, різниця між воїнами і м'якоттю в навчанні і навчанні.

Воїни добре знають, що труднощі в житті неминучі, і вони мають інтелект для підготовки до них. Таким чином, вони свідомо ставляться до тесту для цілей навчання, щоб отримати досвід, насос і бути повністю обладнаними, коли вони повинні зіткнутися з проблемами в житті.

Скрипки проходять через те, що вони не готові зіткнутися з проблемами в їх житті. Вони не тренувалися. Ніхто не помітив, що це буде важко.

Кожна людина, яка хоче бути воїном в житті і не м'якоть і досягти чогось в житті, повинна регулярно перекачувати його.

3610Р. 4200Р.

Перш за все, ми визначаємо, що буде.

Ось чому психіатрія підручник розповідає про нас:

«Успішна організація та саморегуляція діяльності людини та поведінки, спрямованих на подолання труднощів у досягненні поставлених цілей. Чи буде особлива форма діяльності людини, особливого роду організації його поведінки, визначеного ним метою. ?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Важливо розуміти, що завжди будуть перешкоди, це те, що наше життя організовано. Тому розумна людина повинна підготуватися до них заздалегідь і планувати те, що вони будуть, щоб не зловити охорону від нещасних випадків долі.

Хірургічна епідемія
У психіатрії є поняття «гіпобулія», простими словами - дефіцит волі:

«Гіпобулая – це болюче зниження волі, при якому знижується міцність мотивів і імпульсів, важко визначити і тримати будь-яку мету. Пацієнти не роблять нічого, не ламаються, пасивні, сидять довгий час або лежать в одному положенні з небайдужим виразом обличчя. Надзвичайний ступінь гіпобулії називається абулією (лік волі) і проявляється відсутністю імпульсів, втратою бажань, повною байдужістю і бездіяльністю, практично повним обмеженням зв'язку. ?

«Що робити, лугувати, пасивні, сидячи на довгий час або лежачи в тому ж положенні з небайдужим виразом обличчя». - Чи нагадуємо вас нікому?

Щодо того, як я можу бачити, кожен другий страждає від слабкості в певній мірі.

Я дивлюсь, чому лікарі не звучать тривогу про епідемію відчуттів волі в сучасному світі. Хто знає, лікарі не зможуть це зробити.

Ознаки слабкості
Дозвоніть мені кілька характерних ознак відсутності волі, щоб ми могли краще зрозуміти, що ми маємо справу з:

1,1 км Нездатність планувати час, дисциплінувати себе і організувати свою роботу
Ось простий правило: Якщо ви не можете допитати ваш бізнес, хтось інший буде пріоритетним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2. Подача зовнішніх обставин
Потрібні проблеми слабкої людини є те, що він керується не тим, що йде в межах - його бажання, цілі, плани, мотивація, але регулює зовнішні чинники, стають заручниками зовнішніх обставин життя.

3. У Багато невирішених проблем
Слабко-молода людина потопає в капелюшці нерозчинених проблем і незакінченого бізнесу, життя його повного згубленості. Він не завадить терпіння і наполегливість завершити свій бізнес. Незліченна схильність взяти на себе багато одночасно і кинути половину шляху без досягнення результату.

4. У Непристойність, відсутність незалежності

5. Нездатність подолати труднощі
Відмінною особливістю слабкості є не можливість подолати труднощі. Зіткнувшись з найменшою перешкодою в житті, слабкою людиною відмовляється прийняти виклики, поставлені до нього долею, і навпаки відступає в різних формах.

6. Жнівень Хронічна нездатність робити речі, навіть якщо тільки один крок залишається.
Щоб кинути півходу і забити, як тільки виникають перші труднощі, є типовим візерунком поведінки слабкої людини. Однак він є майстером з пошуку переконливих звичок для себе та інших причин, чому він не був.

7. Про нас Усунення Ваших почуттів, слабкостей і пророків
Не може обмежувати себе слабкою особою. Він є рабом до своїх почуттів, слабкостей і пророків. Вибираючи важливі речі і насолоди, він обирає останні.

8. У Відсутність твердості та твердості, невідповідності, небезпеки у своїх здібностях

9. Навігація Залежність від чужої думки, легкої припустимості
Слабкий людина легко маніпулювати і важко сказати ні. Він залежить від думки інших, шукає зовнішній затвердження його дій.

10. Нездатність зробити вибір, приймати рішення

11. Непристойність шкідливої залежності та психічних розладів
Візьміть будь-яку шкідливу залежність - алкоголізм, наркоманія, азартні ігри. Корінь всіх цих залежностей не вистачає волі. Більш того, я був вражений, щоб дізнатися, що в корені багатьох серйозних психічних розладів, таких як шизофренія, є критичним ослабленням людини.

Якщо ви виявите принаймні одну з цих знаків у вашому житті, ви повинні подумати про це.

Проблема з ослабленою людиною полягає в тому, що навіть якщо він знає, що хоче в житті, він не здатний подолати труднощі для досягнення поставлених цілей.

І навіть гірше, коли така людина не має бажання навіть думати про те, що він хоче в житті, тому він просто йде з потоком, обманаючи обставини.

І це сумно... бо люди з відсутністю волі іноді не знають, що це захворювання, яке потрібно лікувати, інакше життя буде просто з ними.

Як мій мами каже: "Дуже, він просто живе, як він робить. й

«Створення вашого життя» і «живо, як це виходить» є фундаментально різними способами, щоб жити, ви погоджуєтесь?

Перше, що потрібно буде.

Питання та відповіді

Мій рецепт подолання труднощів
Витримуєте все Я пишу про це повідомлення на основі особистого досвіду та самозбереження. І хоча я гіркий, щоб визнати це, більшість ознак слабкості, перерахованих вище, знайомі мені по-перше.

Я людина, так само, як і всі інші, іноді я покажу невідповідність, відкладаю важливі речі для пізніше, залиште «хвости» і «зависання».

І це робить мене сердитися, коли це відбувається.

Я хочу бути творцем мого життя, щоб бути воїном, не м'якоть. Тому, я давно зрозумів, що буде «поганий» і бурхливо викорінює найменші ознаки слабкості від мого життя.

Я знайшов ефективний рецепт подолання труднощів і я готовий поділитися ним з вами.

Я прокоментую перед тим людям з тонкою психічною організацією для прямості слова, але є так:

Мій рецепт подолання труднощів: «Зробити вашу дупу важко, інакше ваша доля займе вас для неї». ?

Що означає?

Як я писав вище, кожна людина, яка хоче бути воїном в житті і не м'якоть і досягти чогось в житті, повинна регулярно перекачувати його. А фундаментальна різниця між воїном і м'якоттю в навчанні.

Наш внутрішній сердечник, наш невидимий м'яз. Хороша новина полягає в тому, що для тренування і загартування, так само як можна накачати бджоли в тренажерному залі.

Найкраще перекачувати допоможе регулярна аустрація.

Асцетикалізм – це свідомий, добровільний і дозований інфліккція страждань на себе для цілей навчання, це найкраща вакцинація від нестачі волі.

Якщо ви регулярно і добровільно піддаєте себе дозованих тестів, поступово збільшуючи рівень складності, то буде, сила розуму, внутрішня серцевина стає сильнішим. Розроблено імунітет проти життєдіяльності життя, росте впевненість в собі, оскільки досвід успішних подолання труднощів накопичується - і світогляд воїна, створюється переможець.

А тепер випробування життя не може прийняти вас несподівано, ви знаєте, як бути з ними, ви готові до них.

І з збільшенням «пампінгу» помітить, що труднощі, рік тому здавалося б, перешкода, тепер викликає тільки невелику терну і вирішена грайливо.

Як ми культивуємо воїна.