Чоловік стає чоловіком тільки при наявності жінки.

До тих пір, як ви знаєте, що чоловіки люблять дітей, ви знаєте все. й

Промен світла краще видно в темряві, а тіні в світлі. Так чоловік яскраво виглядає на тлі жінки. Якщо ви хочете перевірити себе як чоловіка, подивіться, як ви відчуваєте про три основні явища жінок: природа, невідомий і жінка.

Коли чоловіки хочуть бути чоловіками, вони намагаються не бути жінками. У вайн, недостатність чоловіків не в фемінності, але в незрілості. Незграшний чоловік, чоловіча дитина, є місцем для роботи, поле бою. Чоловік не є однією з кульок, але той, хто вирощував, все інше - це гра хибного мужчини.

Матривалість є невід’ємною від жіночого принципу. Наші предки змогли зробити хлопчиків чоловіками в трьох прийомах. Перший етап – життя серед жінок, коли хлопчик виростає під спідницею матері і смоктати синиця. Друга стадія без жінок, коли кричущий хлопчик береться з матері і поміщається в чисто чоловічу компанію. Він набуває умінь мисливця, коханця і батька, тобто навички, які приготують його на третій етап - повернення жінки, коли вже зрілий чоловік починає сім'ю.

Я пояснив її в спрощуванні, але сенс ясно: людина стає чоловіком тільки в прямій присутності жінки. Жінка є свого дзеркала, його мотивація та кінцевий показник маскулінності.

Шаман Аркан Лушвала у своїй книзі Час Чорний Ягуар пише, що втрата з'єднання з мудрістю батьків привів до порушення нормальної дозрівання чоловіків. Ми отримуємо без того, щоб стати ініціатором, і ми будуємо світ у своєму дівчині. Світ будується чоловічими хлопчиками далеко від раю, стає все більш важко дихати і пити, він спотворює поняття свободи і щастя, він тріумфує культу грошей і сили, і творчість і неоднорідність називається слабкістю. Дуже важливо, щоб жінки не захотіли.

Це некомфортно, тому що світ будується без своїх інтересів. Жіночий принцип для дитини є джерелом споживання, метафоричною ситуацією. Хлопець тільки бере, і це довге, поки він хлопчик. Але якщо хлопчик переповнений тридцять, і він забирає все? Гріп-смоктувальний рефлекс стає деструктивним.

Аркан пише, що чоловіча дитина без майстерності спілкування з жіночим принципом відчуває загрозу йому і прагне пригнічувати його. Хто слідує шляху насильства, намагаючись в будь-який спосіб знизити жінку, інші продовжують «захопити клітку», поводитися як зіпсовані діти, маніпулювати, вимагати підвищеної уваги, іграшки, скандалізувати, якщо щось неправильно.

Інші два жіночі персонажі також некомфортні з позиції маскулінності. Неперевагою є загальний контроль, довгострокове планування. Як завоювати і відсмоктувати беззерново Матусі Земля, я думаю, не повторювати.

Серед чоловіків, яким суспільством, непорозумінням або без риби, виклики реально. Офісний планктон сліпо шукав «пожежне місце», підштовхуючи сусідів, найвище досягнення респектабельності вважається «смоктуватися до нафтопроводу», а перемога над конкурентами здійснила гучну «Сусі!».

Культура сосок сприяє її рольовим моделям. Зображень неправдивих відваг, від Голлівуд до телевізійних новин. Зацікавити зараз. А жінки чекають, хтось скаржаться: «Людина вирушала неправильно», хтось налаштовує, розвиваючи мужність в собі і згасаючи жіночність. Тим часом світ стає менш збалансованим. «Збиток найглибшої жіночності в сучасному світі відбувається зі швидкістю дефорестації» Аркан пише.

Що означає істинний чоловік? Професор Давид Д. Гілмур, в Маскулінності в розвитку, говорить, що поріг маскулінності, де хлопчик починає давати більше, ніж він споживає.

Чоловіки тепер не мають літніх людей, мудрих батьків, належних обрядів. А замість ініціаторів – армії, спорту та бізнесу. Що ви хочете? Як ви бачите свою відвагу і перемогти її? Хто може допомогти вам знайти справжню мужність? Це право, жінки.

Перший крок повинен бути повернений в жіночий принцип, щоб прийняти «жінка в собі», тобто такі якості, як м'якість, догляд, пригнічення, мудрість, сльоз. На цьому фоні також проявляються маскулінові якості - прагнення до захисту, ненависть, забезпечення підтримки. Не так, що ми повинні, але тому, що ми не можемо зробити інакше. Ми можемо самі виростити вірну людину.

Чоловічі якості, як і будь-які людські якості, потік. Вони можуть бути розроблені, проявляються, втрачені. Як дізнатися, як людина ви зараз? У жінок очі.

Я дізнався, щоб читати масштаби моєї чоловічості за найменшою зміною поведінки дружини. Так я вибрав, і вона дивилася на мене з матір'ю посміхатися, так само як пологів мене. Його очі сповнені подяки і поваги. Коли я втратив час і енергію в вагу, різкість і тривога з'являються в її рухах - чоловік в нашій сім'ї втратив, що робити? Коли мені вдалося, це стає м'яким. Я люблю тебе!

Жінки хочуть своїх чоловіків, дорослих, які дають, щоб повернутися до себе, до жіночності. Arcana порівняє справжню людину до сонця, яка може бути пов'язана з тим, щоб піднятися вранці.

У цій надійності чоловічої уваги і догляду жінка може розслабитися в спокійних водах, цвітінні і заповнювати світ з тим, що вона була створена для життя і любові.

Автор: Олександр Баранов