Капілі жіночий

Про те, як змінюється популярність жінок серед чоловіків з віком.

NightWolf пише:

Як за залежність чоловіків від жінок, здається мені, що це мій народжений матричної. Ось чому.

Відомий, перш за все, для жінки це стосунки з чоловіком і щастям - це посилені бетонні відносини. Для чоловіка стосунки з жінкою в цілому і зокрема є тільки частиною життя і не основною його частиною.

По-друге, відомо, що жінка, з медичної точки зору, потребує ... набагато більше, ніж людина, і якщо вона не отримує її дуже довго - так званий старий покоївний синдром - потім її характер погіршує так багато, що чоловіки не хочуть відносин з такою жінкою - вони просто чортають її. Здоров'я жінки також впливає на здоров'я жінок. Людина може жити щасливо, навіть як незаймана, якщо він може реалізувати свій творчий потенціал. І є безліч прикладів. Жінка ніколи не буде щасливою без чоловіка.

По-третє, термін зберігання жінок в привабливому шлюбному ринку значно менше, ніж у чоловіків. Пік жіночої привабливості падає на 18-22 роки. Потім поступове зниження і різке зниження після 30. Пам'ятайте, що жінка вже 25. Чоловік тільки 25 років. Більш того, попит на чоловіків і жінок неперевершено пропорційно їхньому віку: чим старша людина, тим більш затребувана; чим старша жінка, тим більше не проголошена. Речі не так розкіш для жінок загалом. й

499 р.

Пояснення Олександра Бірюкова:

З віком не стільки число, скільки костюмів різко зменшується. Кількість також зменшується, і швидко. Але якість падає катастрофічно. У віці від 25 років тільки незрівняні чоловіки насправді навколо жінок, які неспішні жінки і щасливі принаймні деякі жінки поруч з ними.

Щоб бути справедливим, потрібно сказати, що іноді чоловіки реагують на старіння (тобто після 25 років) жінок. Це відбувається в трьох випадках: 1. Жінка зберегла презентацію завдяки ретельному догляду за собою, 2. Леді має відносно нормальний, спокійний характер (так званий "сірий миш"), 3. Леді добре виглядає і одночасно демонструє хорошу, якісну демо-версію. Але навіть в цих трьох випадках відмивається з чоловіками, швидше за все.

У чоловіків процес старіння починається тільки у віці 27 років. І чоловік у віці набагато повільніше жінки. Можна сказати, що чоловік у віці 27 відповідає 16-17-річній жінці в фізичну привабливість, тридцять років до восьмирічного віку жінки. Тридцятирічний чоловік відповідає жінці віком 22-23. Я маю на увазі середню людину. Зрозуміло, що в'язана жирна жінка в незбираному одязі і в 18-річчі не завадить інтерес навіть в п'ятдесят-річний чоловік. У той же час, власна, добре роздягається людина в 40-х роках може мати значний успіх з 18-річними дівчатами. Особливо якщо він успішно, впевнений, незалежний в поведінці і сильний дух.

Крім того, якщо популярність жінок потрапляє з зменшенням презентації, популярність чоловіків до певного віку тільки підвищується. У 20-х роках хлопчик нічого розумного. Він недосвідчений у відносинах, ще не досягла успіху і громадського визнання, не отримав вражаючості, що чоловіки від 30 до 40 років. Не утворюється суцільний світогляд. Він не знайшов незалежності в думці і дії. Я не отримав твердість і причину. У мене 20-х років я був набагато менш успішним з жінками, ніж я зараз на 32.

Таким чином, крім затримки старіння, у чоловіків є бонус у вигляді підвищеної твердості з віком (до певних років). Якщо протягом 30-35 років жінка, швидше за все, вже ліквідійна, то чоловік в 30-35 років є найнадійнішим партнером і нареченим.

Автор: Олександр Бірюков