Ні, не варто! Маніфєсто жінки, які закрили

І ви також отримуєте нерв, коли всі (вічно!) піднімаються своїми порадами, як поводитися, що носити, як їсти, як підняти дітей і що робити в вільний час? І чому кожен, від колег до медіа, подумайте, що ти бачиш щось? Редакція Про нас Пропоную ставити все на своєму місці і публікувати маніфест «Я не повинен!»

Я не маю. носити спідниці живота, намистини в рядках і довгі волосся. Пофарбувати вії, поки він спить, народжувати і підняти дітей, випікати елеку з трьома видами крему. Він не повинен бути приємним і доброзичливим, і це не повинно бути байдужим.

Я не маю. Щоб надихнути і перемістити, щоб закінчити, приховати себе, перекручувати простір і час, посміхатися, коли я хочу ставити і вимагати, навіть якщо я можу це зробити самостійно. Повинен бути добрим, погодою в будинку і секретами чоловічих оргазмів. Я не хочу чекати першого кроку, і я не повинен чекати його.

Ноп. Будь ласка,

сот порад про те, як бути щасливим. Три формули для успіху. Вузькі секрети реальної жінки. Туга, гілочки мита - скільки важить, що дивитися і читати, який одяг носити, як провести час. Це його. Де поїхати на відпочинок. Як підняти дітей. Скільки заробляти. Це багато, щоб заробити. Від чого і як просити.

Будь ласка, не навчайте мене бути незалежним і безкоштовним. Я не повинен робити цілі, писати бізнес-плани та Ph.D. у фізики або читати сучасне мистецтво або Schopenhauer. Не варто прагнути до балансу і балансу, покращувати себе і своє тіло, і, з моєю рукою на серці, не варто займатися ним.

І знову.

Не думайте, що жінка хоче бути жінкою. Що це таке? бути мені. Ви не повинні сказати мені, куди піти або що робити.

Я, ви знаєте, якось.

В крові.

Автор: Doktorsha.livejournal.com, джерело Pticavpolete.com

Веб-камера