Приправа мудрої дружини.

У ньому була звичайна селянська родина. Чоловік і дружина. Вони вирощували яблука в саду і продаються їх восени. Ось як вони жили.
І в один рік так сталося, що селянина стала захвату і не могла заготовити вчасно. Багато яблук гнать. Але немає нічого робити. Без продажу врожаю сім'я не вижити. Так селяни зібрали всі гнилі в кошику і збирався продати на ринок. Його любити дружину благословив його і сказав йому все буде добре. Ось чому селянин пішов.
Зустрінеться з ним на шляху. І бачить селянина на своєму шляху до ринку, і його кошик сповнений забитих яблук.
Твитнуть
до Що таке ебать? Ви принесете яблука на ринок, ніхто не буде купувати їх з вас!
«Я знаю, купець», селянські відповідей. Нема нічого, щоб зробити, ми повинні продати, або дружину, і я вмираю.

- Так, ви будете отримувати від своєї дружини, коли ви повернулися з будь-якого ринку. Він з'їжджить з гуцками!
до О, торговець, не хвилюйтеся про це. Моя дружина золотиста. Вона любить мене і приймає мене.
Що не буває, людина! торгові відповідей.
до Це правда! Я золоту дружину!
Тоді продавець запропонував ставка:
- Нехай ставка. Тепер ми повернулися до вашого будинку і розповімо, що яблука загнуті і ніхто не купили їх, і що не буде нічого жити взимку. Якщо ваша дружина є те, що ви думаєте, що вона є, то ви win - Я дам вам це золото гаманець. І якщо ви дізнаєтесь, що ви лежачи і ваша дружина робить скандал, я виграв і я буду ваш кінь і кошик. Ви отримали?
- Ви отримали!
Повернулися до будинку фермера. Від дверцята він каже своїй дружині:
- Дружина, неприємність! Не продаємо яблука! Зима!
- Приходьте, мед. Що ви йдете? Повернутися, і це добре. І гість з вами. Це радість! Приїжджайте, втомлюйте і вішайте? Я збираюся мити і встановити стіл. Відпочинок і харчування.
І так вона швидко пропускає джгут води для миття, служить рушником, сидить на столі. Самий торговий марвелс, але вважає себе, що це цирк з зовнішній вигляд. Він сказав: «Я збираюся тримати тут довше, це буде розпадати.» І тепер вони сидять на столі, дружини селянина лікує їх, все світиться з радістю, і купець з часу передачі всю розмову з нестарим зерном, але як вони будуть жити взимку.
І дружини фермера завжди відповіли:
до Ми будемо жити! Головне для чоловіка і гостя.
Торговий марвел ще більше. Довгий час. Зрештою, купець зрозумів, що він втратив аргумент.
Він витягує свій гаманець і каже,
Так, я бачив багато речей в цьому світі, але я ніколи не бачив такі золоті дружини, як ви. Ви були правими. Ось ваші гроші і жити щасливо коли-небудь після! Ось чому я не сказав.
Для чоловіків і науки – любов і прощення жіночих творців.
Енергія жінки так влаштована, що вона здатна виправити будь-яку помилку чоловіка, навіть жиру, від влади її думки. Вона може зробити його живим від війни, навіть якщо кожен вважає це неможливо. Жінка може пред'явити і запропонувати чоловіка правильний спосіб і правильне рішення.
І жінка здатна багато речей, які чоловік не мріяв.
І єдина сила, яка розкриває всі ці дивовижні можливості у жінки – любов.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное