О, російські класики люблять співати складну жіночу частину. Я, і, ми пам'ятаємо. І кінь і горіння хати. Сама-Сама-Сама. Це його. Ми знаємо.
Це несправність мамонта. Найвища чоловіча неоднозначність полягає в тому, що протягом століть вона була сильною сексом, яка була головним заробітком в сім'ї. І він нібито отримав повну програму, в той час як його дружина варила суп і розтріскається з сусідом. Якщо ви занурилися вглибше, то виходить, що чоловіки пішли в мамонт приблизно раз на місяць. І іноді навіть менше. А потім один великий натовп. А пиво, я б'ю. Ну, якщо не з жінками. В той час як жінка в будь-яку погоду, тягуючи дітей, притуливши через ліс, збираючи коріння і ягоди. Вона зберігала вогонь і зрізала мамонт.
З тих пір майже нічого не змінилося.
Пропустити дитинство і йти прямо на суворі роки молоді. З молодими цвяхами, мечом кішки, над дівчатами починає повісити вічну тему шлюбу.
- Як ваш персональний фронт?
- Не одружений ще?
- Коли ми їдемо на весілля?
до На жаль, ми побачимо наші онуки.
Якщо роки йдуть, і ви не поспішайте порадувати родичів та інших самовіддачів з кільцем весільних дзвоників, тема шлюбу долучається до теми біологічних годинників, які пташенят і кліщів так, щоб вони порожні.
Гарний, щасливий. Одружена. Хит. Отримати роботу.
до А ви плануєте піти на материнство залишити в найближчому майбутньому? – запитує потенційного роботодавця, шукаючи дату весілля.
до Ні, ви лежите без зв'язки очей. У наступні кілька років я не планую п'ять.
Добре, роботодавець думає. Розкажіть мені, покажіть мені. У нас є людина. Щоб бути впевненим.
до Дякую. Зателефонуйте нам. Добрий день.
Після чого виникає вагітність і полога. Ми не будемо описати його. Ти жінка. Ви будете. Хит.
Материнство залишити. Годування та накачування. Нічні сходження. Мастит і молочна застійка. Змішувачі і гази. Педра і натерті овочі. Теет. Коляска і ліфт. Лінії в клініці. Я хочу запитати. Застуди і діарея. Діатез. Брюки і бампи. Я хочу руки. Купити його. Немає кашу, дати мені деякі цукерки. Я так втомився на роботі, і що ви робили весь день? дитячий садок. Уг. Хит.
Повернутися до роботи.
- Арен не ви йдете, щоб залишити часто ... hmm ... на хворий залишок? – запитує потенційного роботодавця, який шукає вік ваших дітей.
до Ні, ви лежите без зв'язки очей. У мене є три носини і два безробітні бабусі.
Добре, добре. Роботодавець вважає. Кожен каже, що. У нас є людина. Щоб бути впевненим.
до Дякую. Зателефонуйте нам. Добрий день.
Гарний, щасливий. Вона оселилася. Хит. Робочі години.
Ранок. Все підняти, харчуватися та збирати.
Де мої шкарпетки? Де мій лялька? Мама, залити сорочку. Ознайомитися з щоденниками. Чи ви зробите мене стружка? Ввійти в інтернет! Ви не платите знову! Мама, я з молока, хочу зламати. Мед, ви бачили мої ключі? О, я хочу руки.
Як правильно упаковувати себе? І не можна мити і чистити зуби. Ха. Пряме волосся - скручування, скручування - випрямлення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пофарбувати коріння, бальзам. Крем і підстава для тонального крему. Мама, я заповнив мій колготки. Товстий крем самому. Мама, де ти поставив мій щоденник? Трохи порошок. Де пекло мій шкарпетки? Пофарбуйте око однією рукою і пропрасуйте сорочку з іншими. Пошкоджений, я зламав мій ніготь. Мама, я пізно для школи. Я пофарбую інше око в машині. Запуск, запустити, запустити.
І брови? Якщо ваші брови ростуть так густо, ви повинні мати справу з ним якось. Плівка, тонкий. Принаймні, як мінімум, рейс подається. Ти жінка. Будьте хворими.
Всі права. Усе було прийнято. Уг. Для роботи. Хит.
Вечір. Банк, магазин, дитячий садок і школа. Пакети, сумки, сумка, парасолька. Мама, мама, візьміть мій малюнок. І ось форма мити. Мама, підібрати її. Аах. Діннер. Котлети. Мама, допомогти з поставленим завданням. Друк звіту. Я не буду брокколі - зробіть мені млинці. Принтер вибіг з паперу. Миття посуду. Мама, вимити форму. Це тренажерний зал завтра. Ви платите за Інтернет? Мама, перевірте свою роботу. Читати книгу.
Сон. Уг.
- Мед, дайте мені масаж. Я так втомився сьогодні.
до Або, можливо, ми повинні просто спати швидко і нарешті.
Мама, мама, не можна спати. Я хочу їсти, пити і писати. Мати, ми забули: завтра вранці, нам потрібно зробити астронаут костюм. Уг.
Що ще це?
Мімічні зморшки і целюліт. Невеликі груди і правильного білизни. Він не любить мене більше. Підбори та PMS. Мати-в-одному. Кризова криза і післяпартума депресія. Контрацепція та критичні дні. Немає їжі після шести. Видалення волосся Wax і перші сірі волосся. Я жир. Клімакс. Товстий - ягода знову. Хит.
Людина, яка підняла сина, побудувала будинок і висаджує дерево, не обов'язково реальний чоловік. Дуже часто вона звичайна жінка.
Автор: Маша Марусіна