Уміння самостійно сміятися і знайти вихід з неперевершеної ситуації - це якість, яка цінна для кожної людини, а особливо для актора. Промпт і імпровізація на сцені відрізняє професіоналів від аспіруючих митців і часто допомагають діяти в незвичайних ситуаціях.
Всесвітній день театру
Веб-сайт Я збирав найбільш цікаві історії, які відбувалися до наших улюблених акторів під час виступів.
- Олександр Ширвіндт відіграв роль витяжки, яка вся ніч під керівництвом сина своєї господині до золотистих місць. По дорозі герої втрачають один одного, і героя Ширвіндта повернулася додому окремо. При навчанні цього літня леді зіткнеться на ньому з страшними звинуваченнями. «Чому мій син?» Вона сказала: «Чи мій сир?» Номер спокійний. Неповторний Shirvindt, шукаючи її з граном, відповів, "Я даю!"
Олександр Ширвіндт у виставі Театру Сагарі «Орніф».
- Костянтин Станіславський відіграв роль Аргана в Молірі «Вагінарний удар». На одній виставі прямо на стадії, ніс лущиться. Починав прикріпити її перед аудиторією і сказав: «Це проблема, тому ніс хворий.» Він повинен бути щось нервове. й
- На сцені з'явилася графа. Актор, який грає сина, забуває слів. Софішники:
до У рахунках ви бачите матері! У рахунках ви бачите матері!
Він бере декантар з столу і, дивлячись на нього з сюрпризом, говорить:
- Мама, як ти там?! - У одній грі чоловік мав несподівано ввести номер, де неспішна дружина була просто спалена літерою від коханця. Малювання в повітрі з ніздріжками, він помітив, що він може запах спалювання паперу. Він дивився, що його дружина спала так таємно. Спіймана рукою дружини зі слізами зізналася все.
На прем'єрі сценічна робота забули запалити свічку на столі. Прогулянка по сцені протягом тривалого часу і намагалася з'ясувати, що робити з тальованої літери. В кінці, від безнадійності обстановки, вона заважає його на шматки. Чоловік дивився на картину і, після того, як милий момент, сказав: «Я можу пахнути рогований папір! Мадам, будь ласка, поясніть себе! ? - У Конференції взяли участь Микола Смирнов-Соколський. На одному з концертів він плутав піаніста Якоба Флера з скрипаллю Самуїль-Вечера і оголосив на публіку: «Навіть скрипалізм Флер». П'янист, звичайно, протестований. Тоді актор пішов на сцені і сказав: «Будь ласка мене, дорогі товари». Якоб Флер забув скрипки в домашніх умовах, тому він буде грати на фортепіано. Це навіть важче.
- Роман Віктюк заснував у номінації «Анна Каренана» Виявилося велике, але довге: це було близько 5 годин. На прем'єрі, про кінець 4:00, похилий єврей кинув над Горіном сидячи поруч з ним і сказав: «Я ніколи не чекав так довго на поїзді в моєму житті! й
Режисер Роман Віктюк.
- А. П. Чехова Як ви знаєте, що треба бути пострілом у фіналі. Тоді доктор Дорн прийшов на сцені і каже: «Того, Костянтин Гаврилович зняв себе». Пауза тривала і не було пострілу. Дорн знає, що потрібно зберегти день.
Він йде на сцені і стоїть на довгий час, все одно сподіваючись на постріл, який ще не чув. І сказав він: «Факт, що Костянтин Гаврилович повісив себе». І є гармата. Після маленької думки актор додає: «І знімати себе. й - Актор, який бере участь у відтворенні звернень до режисера:
- Я хочу діаманти на мене бути реальними в першому акті.
до Усе буде реальним, режисер заспокоює її. Алмаз в першому акті і отруї в останні! - Актор Сергій Мартінсон зіграв Бабу Яга. З кімнати його п'ятирічного сина. На найважливішому моменті, коли всі діти були стурбовані героям, яким Баба Яга мав знищити, захопивши, танцюючи і співати щось, як: «Ми запікаємо вас, будемо поводити вас до пилу!» – крі сина художника почули по всій території театру: «Дад, ти приступиш? й
- У трагедії Шіллера відіграли актора Роббери і говорили в дуже тихому, захоплюючий голос. З галереї: "Лудер" Не ембаррасмед, актор пояснив у повному голосі: «Діти, не можна говорити голосніше. й
- На одному з виступів «Еуген Онєгін» на сцені дуелі героїв гармати не знімалися. Але Онєгін не плутався і вдарив об'єктивним під ногами. Він був трохи смарт і сказав, "Що таке скарбництво! Я знала завантаження отруйовано!- загинув і загинув в судах.
- Зінов Гердт сказав, що він мав сусіда, красиву і добру жінку, але дуже серйозну. Зіновий Єфімович спробував розповісти про своє анедоте, яке почалося з слів: «Одна людина померла...», і вона впала з його питаннями: що його ім'я? Чому він помер? як довго хворий? У мене є діти?
Один день актор вирішив його грати. Я назвав її на телефоні рівно 18:00 і в змінному голосі запитав: “Зроби мене, може Сан-Санич на телефоні?” "Ні, ви в неправильному місці". Він викликає свою спину в півгодини і просить те ж саме питання в іншому голосі. Кожен 30 хвилин. На жаль, на телефоні, але сусід був чоловіком розвідки і чесно відповів всі дзвінки. Кінець мав приїхати на ніч. Гердт знову викликав: Привіт, це Сан-Саніч. Чи зателефонуйте мені? Відповідає актору: «Сан Саніч, де ти пішов? Половина міста шукає вас!
Зіновий Гердт і Леонід Куравлєв в кіно Golden Calf.
- Як правило, актори в театрі не навчаються текстами серця, які можна прочитати з аркуша. Іноді ця обрізка грає жорстокий жарт з ними. Так, в одному виконанні месенджер побіг на сцені і подав цареві лист з словами:
- Ваша величність, лист до вас!
Цар розгортається скрол і - ох, жах! - там немає тексту. Але митець був досвідченим, тому, повернення прокрутки до месенджера, він сказав:
- Читання його, месенджер!
Актор, граючи роль месенджера, також був твердим працівником і повернув лист до царя з словами:
- Ілітер, Ваша величність! - За участі Марії Ермолова За лаштунками чути: чоловік героїні знімав себе. На сцені актор Олександр Южин. Актора в страшному хвилюванні просить: "Чому знімати?" Не вдихаючи, Южин замість "Вашого чоловіка!" знехтує: "Ваш летить!" Ярмолова повторює в жаху, «Міс летить?» і потрапляє без почуття.
- У невеликому провінційному місті столичний театр продемонстрував Островський «Дунсторм». У фінальній сцені, коли Катерина кидає себе в ріку, килими використовували для пом'якшення наслідків падіння. Як правило, вони не брали на турі і шукали на місці. У цей час не знайдено матів. Я мав прийняти запропоновану трамвайну лінію. Актриса не попередила про заміщення.
І тепер під час виступу героїні кидає в річку з кришками... і мухається назад. Кричить... І так на кілька разів. На цьому етапі один з акторів говорить: «Так, не приймає Мати Волга. . ?
Огляд: Miramax
Веб-сайт: www.miramax.com/movie/chicago/